Daj tam Linux, aspon to bude legalne :wink:
Printable View
Daj tam Linux, aspon to bude legalne :wink:
na 457MHz, a 160MB RAM jsem bez potizi provozoval W2k, hadam, ze ten tvuj stroj by to zvladl taky. Ale 2k tam jaksi nemas.. IMO by to byla zdaleka nejlepsi volba.
EDIT: nejlepsi volba co se woken tyce ;)
jj ;-) Uz jenom ten nazev threadu WindowZ ;-)Citace:
Původně odeslal Rainbow
hoď tam WXP - pokud na tom budou dělat lidi, kteří s PC moc neumí, tak pro ně je to v pohodě ... btw: já osobně bych si ten hnus do mýho miláčka nenas.ral ....... ( ale mezi těma hnusama, cos tu nabídnul je to asi nejlepší řešení) :wink:
Ja davam hlas win98se,na xp je to slabe a me nemam vuebc v lasce
no ... takze jsem se rozhodl, ze prikoupim pamet na 256MB a hodim tam winXP ... snad to bude v poho ???
Zapomněli jste na Win 98 - první edičku :wink:
Na takové plečce čím níž , tím líp.
98 Se mi prošli rukama 2 kousky a padalo to jak hrušky.
W2000 - to mám tady v práci - to je shit, to se snad nedá ani zmínit
Wxp - to je taky dárek. No ale na tuhle plečku je to moc.
Nevím, ale uživatelé (lamy) si podle mně v X-péčkách ani neupr.dnou.
Je to složitý jak žebř.
A to původní XP prostředí (samá barvička a obrázeček) je kýč jak prase :evil:
To začne vrtat v hlavě každýmu, kdo má trochu vkusu.
čo máš proti vzhľadu WinXP? v živote som nič krajšie nevidel :-)
Aj vypnuty monitor ma lepsi vzdhlad :lol:Citace:
Původně odeslal Wizzard
Dlhšie ako týždeň som sa nevydržal dívať ani na najvyparádenejší win aký sa mi len podaril. Vždy som sa napokon vrátil ku strohej klasike. Proste ma to rušilo.Citace:
Původně odeslal Wizzard
hm tak to ja menim vzhlad tak raz mesacne .. kedysi som mal dokonca aj iny shell takze to ani nebolo poznat ze su to wokna :) ja take uchylarny rad ;D
MadCap
IMHO je uzivatelske prostredie Windows (tak, ako existuje od Windows 95) na nich ta najlepsia vec.
Millenia nikam nedavat byly prohlaseny jako nejhorsi OS a ja se k tomudle nazoru priklanim, protoze mi nejednou odrovnaly disk... pokud chces mit OS rychlej, tak na ty sunce di do Win98SE a pokud chces mit stabilni ale pomalejsi tak Win2000. O XP bych vubec neuvazoval pac tam zerou prostredky ty graficky hovadiny.
Tie grafické hovadiny v XP sa dajú vypnúť ale aj tak pod 256MB RAM je to masochizmus.Citace:
Původně odeslal EllE
ja bych dal W2k, dyz si pohrajes se services tak ti po bootu budou wokna zrat nakych necelych 50MB, ME sezerou tak 30....
Navic u ME kdyz dojde k nedostatku systemiovejch prostredku tak to hodi krasnou modrou obrazlovku, u W2k to nehrozi, tam si postim taskmanager a killnu cokoliv...
Mimochodem tedka beham W2k na notasu P2 366, 96MB RAM, 4GB HDD a co se tyka produktivity prace tak neni o nic horsi nez W98 co tam byly predtim....
To uz radsi nez delat na W98/Me bych si tam dal linux a nauceil se delat s nim ;D