me pripada i ten r9500 jen na hry draha investice... :idea:
Printable View
me pripada i ten r9500 jen na hry draha investice... :idea:
A na co ine, ako hry, bys ho xtel uzivat?Citace:
Původně odeslal berraneck
nesmysl .. drahá a zbytečná investice je např. FX5950 a 9800XT, tam se za dvojnásobnou cenu oproti R9700 original ATI nekoná 2x větší rychlost.Citace:
pokud treba delam s CAD/DTP a mam 21" monas tak mi to teprv pripada rozumna investice, ja si na svojem stroji zahraju uplne cokoliv v 1152*864 a nepotrebuju k tomu r9500Citace:
Původně odeslal Wuuduu
No vidis, ja robim v DTP a myslim, si, ze prave tam je R9500 uplne zbytocny. Kvalitne a rychlo zobrazovat obrazky v Photoshope dokazalo uz KyroII... alebo prvy Radeon. V CAD mozno...Citace:
Ale na tvojom si NOVE veci v 1152 urcite plynulo nezahras na full detaily.
Prave na to je treba novu a vykonnu grafiku.
U mna obcas sklbne Yager v 1280x1024 v plnych detailoch. Iba ked je natresk, ale pre istotu som downgradoval do 1024x768 a ide nadherne...
Pravdaze zalezi, ake hry hravas. Aj tvoje PC moze niektore veci zvladat tak ako udavas.
to je taky fakt Geeforce 3 je porad dobra karta a gdz je jeste taktla tak se vyrovne nejedne 4Ti4200....Citace:
pravda pravda... ty dnesni karty zvedaji hlavne cenu a ne vykon... ja ze sveho dva roky stareho R8500le od herculu vytahnu 11500 bodu v 3DM2k1 a ta zminovana GF3 by taky dosahla pres 10500 bodu. A karty, ktere maji 12000 a vice bodu jsou neskutecne drahe... nejak se to nevyplati do nich ted investovat. Az vyjde DOOM a HALF tak pak do toho prsknu, ale ted to jeste nema moc smysl ;)Citace:
Původně odeslal -Ja8k1-
gregorius: presne tak, jediny co jeste jde je G4Ti, ktera se necha dnes sehnat treba za 2500Kc a da i tech 14000bodu :-)
4vudu: nehraju letecke simulatory, protoze nemam joystick- ty sou hoodne narocne-nejen yager, ale i cfs3, a mimochodem nevim o tom, ze bych tam psal neco o plnych detailech :-) treba nfs:u vypada s lesklym asfaltem hruzne :-o
nj ale dnes uz je docela dost hery pozadujicich DX9 compatible kartu aby sla hrat v PLNYCH detailech