tak sem si ho stahnul-ten program, ale musim rict ze je dost slozitej! mas s nim nejaky dlouhodoby skusenosti? co si tam mam a jak nastavit pro max. vykon? dik!!Citace:
Původně odeslal Xfantasy
Printable View
tak sem si ho stahnul-ten program, ale musim rict ze je dost slozitej! mas s nim nejaky dlouhodoby skusenosti? co si tam mam a jak nastavit pro max. vykon? dik!!Citace:
Původně odeslal Xfantasy
tak už mam 53.03 a žadny rozdíl nevidím? :eek:
Tak když jsem nainstaloval FX5700/256MB na 52.16 tak 3DM03 2500bodíků, 53.03whql 3194 bodíků bez přetaktování - čumim! Jinak když je karta přetočená jede 515/570 3DM03 3492bodíků - není to málo?
tak já v 3Dmark03 52.16-913 pointsCitace:
Původně odeslal K2
53.03-955 points
ale tím že jsem psal že žadný rozdíl nevidím tím sem myslel ve hrách-v praxi 8-)
jeste sem to poradne neotestoval, ale kdyz sem mel 52.16 tak me jela grafarna na 444/940 a ted kdyz mam 53.03 tak jedu na 440/940 a uz to haze docela dost artefaktu! tak nevim nevim! ted jest skusim otestovat vykon vy 3D marcich 2001 a 03 a pak se ozvu, ale vidim to spise skepticky!
Nastavování je tam dost....Ale nejsnažší je jít přes Performance wizard,kde jenom zatrhneš jestli chceš zvíšit kvalitu nebo výkon,jaké rozlišení,jestli zapnout AA.....Citace:
Původně odeslal Neller
Je to hned na první stránce.......
Schválně si zkus změnu na kvalitu a poznáš jak dostane karta na prdku a bodíky pudou rapidně dolu.Zkoušel jsem na to hrát Mafii a nejde to......jako na TNT.
Kua, ako mozete hrat na inom nastaveni ako na kvalitu?
Ved ta grafika potom vyzera ako grcka... :?:
No to je asi zrovna muj pripad, myslim si ze mam Pc docela v poho, klidne bych si mohl uzivat plnych detailu na docela slusny rozliseni, ale ja mam rad kdyz hra jede naprosto plynule, takze se spokojim s prumernou grafikou ve hre, hlavne at to jede naprosto plynule!Citace:
Původně odeslal Wuuduu
V tom prográmku je spousty nastavení,pokud víš jaký zapnout.Je ale dobrý podívat se na nejkvalitnější nastavení-nejde to ani hrát.Je tam taky možnost nahodit zpět defaultní nastavení ovladačů.
Schválně si ten rozdíl kvalita/výkon v nvharpage skuste.