tušim že má cca 2400rpm,ale valivé ložisko od japonců neni skoro slyšet :)
zkoušel jsem dávat chlazení na zadní stranu, ale nemá to ždádnej efekt na OC....teda pokud nejsi perfekcionalista :)
Printable View
tušim že má cca 2400rpm,ale valivé ložisko od japonců neni skoro slyšet :)
zkoušel jsem dávat chlazení na zadní stranu, ale nemá to ždádnej efekt na OC....teda pokud nejsi perfekcionalista :)
2eraser: ja mam 2800 (zredukovany ze 4000) a je to fakt neslysitelny (dost mi delaj kraval disky takze slysim spis je), ten fan je fakt dobrej ... tichej
2over: dik za foto, mas to podobny jak ja heh a souhlasim s tebou - aktiv z druhy strany (a to je prokazany) je uplne na prd pokavad tam neni prilepenej aspon malej pasiv
mno, chtel sem toho nechat, ale! na zadni strane pasivy pochopitelne mam ( origo leadtek ) a kdyz na ne chytnu, citim, ze host pecou - aktiv je na miste...
asi sem perfekcionalista ;)
zejtra du nějakej koupit (cooler)
ještě by se mi hodilo věděť jak má bý široký ten závitovač???
průměr je 3mm
takže díru vyvrtat 2mm a závitovač 3mm?
nebo jak poraďte ještě pls, nikdy jsem to ještě nedělal.
já mám zaražený šroubky v pasivu a pak prostrčený skrz origoš díry.... navrh pak plastový podložky a matice(lehce s citem dotažený)
jak zaražený?Citace:
Původně odeslal Over
normálně jsem vyvrtal díry do pasivu o nějakou desetinku mm menší a ty šrouby tam natlouk kladívkem, prostě studenej spoj :) nemusíš nic lepit ani řezat závity, samozřejmě,že ten šroub na tý straně co přijde zarazit do bloku, nemá závit...je obroušenej
ty krávo koukám že se s tim lidi nes...u. No snad se to nezačne vyklat, sundání asi taky nebude nejlehčí. Asi jedině odbrousit.Citace:
Původně odeslal Over
Byl bych jěště rád kdyby mi někdo poradil s tím tvřením těch závitů, ten overovo návrh z§stává jako alternativa. Chci to mít pečlivě urobený
p.s. Nekoukali jste včera na nikdo není dokonalý. Točilo se to u nás 8-)
By ses divil,je to udělaný dost precizně,zeptej se Deekaye,jak si s tim umím vyhrát,když něco upravuju. Je to přesný a drží to dobře,,,,Citace:
Původně odeslal eraser
ja sem udelal 1.6 dirky (musej bejt 0.8 x tloustka sroubku (tzn. mas sroubek 4 tak musis mit diru 3.2)) , 2 zavity (dvojku zavit !! ne dva zavity totez sroubky) a 2 sroubky (mam 10mm dlouhy ale stacej tak 8mm)
zavitnik se prodava samostatne asi za 100,- v OBI je to univerzal ( je jen jeden, normalne sou tri od tupyho po vostrej) + potrebujes tu svorku do kery ho das, do ty nejmensi co mam sem musel dat kousek plisku aby to chytlo poradne
kdyz delas zavity tak pomalu a vzdycky kdyz to tak 2x 3x votocis tak to vem jednou do protismeru aby vypadali ty piliny a trochu to namoc nebo navolejuj pude to lip a nebude to palit
sroubky maj v OBI taky asi za 20,-
vrtak sem mel tak nevim a vrtej to na stojanovy vrtacce at nemas ty diry krivy a navic se to i lip trefuje protoze staci kdyz ti dira ujede vo pul milimetru a ses v riti =)
problém je,že ty díry kolem GPU nejsou větší než 3mm..myslím že dokonce o fous menší...vleze tam tak 2,8mm akorát
tak tak a zkus sehnat 2.8 sroubek a 2.24 zavitnik heheCitace:
Původně odeslal Over