pouzij manual k desce.
Printable View
pouzij manual k desce.
Já mám 800 MHz a mám stbilní teplotu 60-67 stupňů. Je to fakt tak hodně nebo se to dá ještě přežít? Jinak komp nic nedělá nepadá nic stabilita v pohodě.
to je sakra hodne na 8mi kilo
Tak jsem jakztakz vylapoval chladic a posunul cidlo dolu (Arctic CS 2 TC) a teplota mi docela klesla z 61 na 56 pri Barton 2500+ @ 166 FSB (idle).
Kdyz jsem to zkousel pretaktit tak celkem pohoda
190 FSB 58C (idle), 62 (fullload)
200 FSB 1,82 V 62C (idel), 69 (fullload) (ty volty dou strasne poznat, pri 1.775 komp jede stabilne v 3D hrach a narocnejch vecech, ale PRime hodi chybu hned na zacatku)
Mam tu teplotu nejak resit nebo se mam na to vykaslat?
Vadi to vubec v necem ze procik ma teplotu 65C?
V podstate to nevadí, ak Ti nevadia chyby v PRIME čo znamená nejaké nedostatky v systéme. Skús dočasne lepšie vychladiť procák aj prídavným vetrákom, či Ti pri danom nastavení bude hádzať chybu. Ak sa to zlepší sprav si tzv Windtunel - otvor do bočnice v skrini a nejaký tubus medzi bočnicou a vetrákom na chladiči. Mne to stiahlo teplotu o 10°C.Citace:
Původně odeslal ultramarine
Citace:
Původně odeslal Gastan
A jak si dal ručně tu voltáž,jako v biosu?Já mám problém,že voltáž mám na 1,75 a v biosu jde jenom dát bud normál anebo potom už jen přidávat.
Gigabyte 7N400E-L, CPU AMD 2400+, chladič Artic cooling cooper sillent 2 TC rev.2,DDR 256 MB 400Mhz,Jetway GeForce 4MX 440,WD 80 Gb 8 Mb cache,.
taky mi to topilo na 50 a wcpredit-em sem to stahl na 38 bez zateze.
ja sem slysel ze 70stupnu je u 2500+ bezna provozni teplota, takze bych si s tim hlavu nelamal... :wink: a jestli udrzis ruku na chladici, vse je OKCitace:
Původně odeslal zarkow
tu samou teplotu mam s 2500+ :o to mas nekde chybicku :wink:Citace:
Původně odeslal josefec
ak máš BOX chladič, ani sa nečudujem. skontrloluj, či ti náhodou nesteká pasta spopod CPU. keď nie je teplovodivá pasta, pasív je nie je vôbec horúci, ale CPU horí. takže skús si to skontrolovať. alebo si kúp BIELU teplovodivku - tá je najkvalitnejšia