No ja si myslim, ze v C++ by jsi se ty prikazy naucit mohl :-)Citace:
Původně odeslal GS
if, break, continue, while, do, for, switch, goto, return, vyraz;
Vynechal jsem neco? To mame 10 prikazu. Zadna hruza :wink:
Printable View
No ja si myslim, ze v C++ by jsi se ty prikazy naucit mohl :-)Citace:
Původně odeslal GS
if, break, continue, while, do, for, switch, goto, return, vyraz;
Vynechal jsem neco? To mame 10 prikazu. Zadna hruza :wink:
Ten papir ma sve opodstatneni. Nuti te zamyslet se nad problemem a ne jen tak to zkouset a treba to "nejak" pojede.
Hlavne u delsich veci (cca par tisic radek) se bez dobreho navrhu neobejdes. Placat to jen tak jak te to prave napadne je nejlepsi cesta jak to psat znova, osobne vyzkouseno :)
Jo, ale kdyz te vy.je.bou i za zapomenutej strednik na konci radku nebo chybejici krajni zavorku....Citace:
Původně odeslal Lopan
Tak to je dost blbe, na papire se ma hledet hlavne na algoritmus nez na preklepy-prepisy.Citace:
Původně odeslal RayeR
Stredniky jsou peklo, jednou jsem programoval fakt moc dlouho v kuse a pak jsem zacal psat ve Wordu a vety ukoncoval strednikem :lol:
Moje rec !Citace:
Původně odeslal RayeR
Uplne s tebou suhlasimCitace:
Původně odeslal RayeR
Ja sem si protrpel svoje, kdyz nam na FELu zas cpali Pascal a ja se snazil naucit C (jako samouk), to byla dobra schyza... ;D
Od ceho pak ta z.k.urvena skola je?
Citace:
Původně odeslal Lopan
Já sem začínal s programovánim na papíře, protože sem neměl počítač.
Šlo to docela dobře, naprogramoval sem co sem chtěl (v c++ a pascalu)a na tom papíře to fungovalo. Pak asi za rok sem konečně dostal PC a najednou to nebylo tak lehký, pomalu mi nic nefungovalo :-(. A teď se ve škole učíme delphi a já sem v pohodě :-) .
Sdílim názor, že programátor nepotřebuje umět všechny příkazy, ani jejich syntaxi. Stačí, když umí ty základní a umí vymyslet správnej algoritmus, příkazy pro něj si vždycku může najít v helpu, nebo v něčem podobnym.
Tak to ses teda dobrej. No este si spominam, ze nazacatku prvaku v jecny sem taky jeste nemel komp a ty joudove po nas hned chteli malem psat vsema deseti ja nevimkolik ch/min. Tak sem si z neceho vybrakoval elektroniku s klavesama a datloval do toho jak blbej. Jo kazdej nejak zacianal... ;DCitace:
Původně odeslal Smitka
no som 3. rok na vyske (teda 4., ale rok som bol inde :-) ) a tez som zistil, ze VS ti da akurat rozhlad, ze toto exitstuje, toto exitstuje, ale ked xes vediet v tom robit, tak sa musis naucit SAMCitace:
Původně odeslal RayeR
presne tak, VS je spis o schopnosti prezit nez se neco naucit :)Citace:
Původně odeslal Odar
imho za dobreho programatora povazuji cloveka co dokaze i jednoduchemu algoritmu vdechnout eleganci a zobecnit ho. je to ten kdo se prvni nad veci zamysli nez neco vytuka :)
Ja sem na pocitace nakonec nesel - to sem mel jen takovej spolecnej uvod v 1. a 2. VT1,2 a UPS... Mam tam kamose, ze zacatku to meli hodne teoreticky, ale ted uz to maj v klidu a myslim ze se i neco nauci - C, Java, Lisp, OpenGL...