zkoušel si zvednou napětí na agp?Citace:
Původně odeslal Over
Printable View
zkoušel si zvednou napětí na agp?Citace:
Původně odeslal Over
mám ji dva roky,takže vim co dokáže....většim napětim na AGP akorát docílíš toho,že bude víc topitCitace:
Původně odeslal eraser
oka...ja bych ji nejraději zasprodal a koupil od Dweho nejakyho radka
ja si na to taktovani vzpomenu dykcy až večer když to vidim na oc ;D
nj ale vysvetlete mi, jak je mozny, ze pri takovem pretaktovani karty mate tak mizerne vysledky 3Dmarku01? ja bych cekal, ze budete atakovat minimalne 16000-17000 bodu..
to je blbost to nikdy tato karta nedosáhne na žádnem procáku možná na tom oc athlonu64Citace:
Původně odeslal xbungie
Se slusne taktlou P4 16k pohodicka :smoke: a 14,5-15k s XP1700 slusne taktlou taky pohodaCitace:
Původně odeslal eraser
na P4 15000-16000Citace:
Původně odeslal eraser
no teda ja s moji sestavou jsem dal max 14000 a to sem tam mel asi jeste vic . foukal sem na to vetrakem (normalnim d=60cm (CM)) nejaky super vykonny detonatory jen na ten benchmark, pameti karty asi 630 ctverce tam skakali jakk prase- celou dobu sem se modlil aby se to nesekloCitace:
Původně odeslal SPYKER
muj proc je dost naladovej a s tim BOXem to moc nejede..už aby se fabsa ozval jestli to teda kua objedna :?Citace:
Původně odeslal xbungie
btw mel jsi pravdu s tim že 5600 je nehorazny shit...po dvou tydnech šla z baraku ;D
Mno a ted si vem ze mas jadro na 330mhz a pameti aspon na 730mhz:)A mas 14500:)Citace:
Původně odeslal eraser
joXerus: stejne je nejlepsi vlastni zkusenost, alespon sis to vyzkousel a urcite zase rozumne prodal..
jedina relativni nevyhoda tehle nasich GF4 je "nepodpora" DX9, relativni pisu proto, ze se to zatim v zadne realne aplikaci neprojevuje, ale jednou na to asi dojde :)
zkusim si pujcit od znameho Ti4600 kolik by to udelalo na mem stroji (s Ti4200 300/600 jsem tesne pod hranici 14000), mozna by to tech 16000 mohlo byt..
Citace:
Původně odeslal xbungie
zíleží hrozně na CPU a propustnosti paměti ...v případě 3Dmarku
to sip is ze sem ji dobre prodal....a už bych do ni nešelCitace:
Původně odeslal xbungie
nehorazny shit...toto je DALEKO lepši
toto střelim a nevim co koupit...asi ty novy 9700 za 6500
wcera sem mel doma chaintech ti4600 a docela zvlastni....3dmark se horko tezko dokoncil:-)) s 8800 bodama,(docela malo:-)) a pri hre do 10 wterin .-----piskani a kousacka....prislo mi ze hrozne moc hrala...
edit:uz wim w cem to bylo...MB ECS K7S5AL:-)
njn ja mam 12700 bez oc a hraju v poho celej den v kuse ;D
Tak uz ji pretoc ne? Zajima me na kolik pujde, nechapu proc si to este neskusil, to je tak tezky nastavit v Rivataneru nakou frekvenci a apply? :roll: :wink:Citace:
Původně odeslal joXerus
ja nemam čas...dnes sem se na chvilu utrhl a zkusil sem 315/710 a v poho
ještě budu zkoušet dál :wink:
Okaj pak podej hlaseni na kolik jde max. docela me to zajima, s Leadtekem mam spatny zkusenosti :wink:Citace:
Původně odeslal joXerus
325/740 jde každej A250UltraCitace:
Původně odeslal Jerrys
Tak to je docela solidni, ja jen ze kamos ma naprosto prisernej kousek ty Ti4400 :roll:Citace:
Původně odeslal Over
asi 320/725 možna vic
A tiez sa ti to nijak podstatne neprejavuje na Scoore v 3Dmk, ze?Citace:
Původně odeslal joXerus
je znát hlavně jádro,pamět jen ve vyžších rozlišeních,nebo při práci se složitejma texturama....na silnější mašině je to znát daleko víc
Sice nemam TI4600, ale mam TI4400, ktora s aktualnym chladenim ide na 310/700 (viac uz nie). Chladenie je pasiv z Titan D5TB s medenym jadrom + vetrak coolermaster na 7V + pamete su orig. pasivy od TT.
Mno a 3D Mark kolik??Jak sou ty pameti znat???Citace:
Původně odeslal GABO