Jestli je to A0 nebo B0 poznáš podle kódu na štítku procesoru - JIUHB je B0, JIXIB je B0, JIGUA je A0 - prostě poslední písmeno určuje - A => A0, B => B0
Printable View
Jestli je to A0 nebo B0 poznáš podle kódu na štítku procesoru - JIUHB je B0, JIXIB je B0, JIGUA je A0 - prostě poslední písmeno určuje - A => A0, B => B0
tak problem s nestabilitou se ubjevil i u mne, po vymene Athlona 1000 za Bartona 2500+. Zajimavy je ze pri podtakteni na 1900+ 3dmark2001 dojel do konce vzdycky ale prime95 bud hned nebo do 5 sec. zatuhl .
Ja som to vzdal, reklamoval som dosku a kupil si inu :-( Pravdepodobne to asi nie je az taka zriedkava chyba ...
Taky jsem měl L7S7A2L a při pokusu o přetaktování Athlona 1700+ na 2600+ to nekompromisně tuhlo. Na základní frekvenci to bylo OK. Jednoznačně to je deskou, ECSka je hodně ořezaná, co se týče napěťových regulátorů. Prodal jsem ji a jsem happy.
Ja mam taky tu orezanou verzi a jsem s ni celkem spokojenej :wink: (chce si s tim jen trochu vyhrat - sehnat lepsi BIOS a dobre ho nastavit 8-) )Citace:
Původně odeslal Hybee
+ za tu cenu....