Ač jsem pracoval 4roky jako technik na PC nechápu! Jako zákazník mám stejný právo na rychlý a kvalitní servis jako každý jiný. Jediné co akceptuji je rozdíl VO a koncové cenyCitace:
Původně odeslal Martin G.
Printable View
Ač jsem pracoval 4roky jako technik na PC nechápu! Jako zákazník mám stejný právo na rychlý a kvalitní servis jako každý jiný. Jediné co akceptuji je rozdíl VO a koncové cenyCitace:
Původně odeslal Martin G.
2 zag: jak to dopadlo s tou reklamaci? ja se na to furt chystam, ale porad nemam cas :(
Hele když zapínáte AOC 7A+ demagnetizuje se vám (hlučně cvakne) ? Je to normální ???
pockej, musis rozlisit mezi cvaknutim a mezi demagnetizovanim. cvaknuti je normalni, to tam dela nejaky to relatko a prej to je normalni. ale samovolne demagnetizovat se to nesmi.
No vono to cvakne a demagnetizuje se to (zachvěje se obraz)
No já myslim že by to mělo dělat protože jsem se zeptal v servisu AOC a poslali mi tohle:
Popisovaný stav je zcela normální. Při vypínání monitoru, když mizí magnetické pole, se může stát, že se obrazovka nestejnoměrně zmagnetuje a kdyby tam nebyl demagnetizační obvod, měl byste po zapnutí na obrazovce barevné skvrny. Demagnetizační obvod pak při náběhu působí na obraz střídavým magnetickým polem a tím se obraz pohybuje. Ničeho se nebojte, pohybuje se jen samotný obraz.
Naopak, kdyby se Vám během dlouhého provozu nebo vlivem vnějšího magnetického pole stalo, že bude mít obraz jiné barvy můžete sám kdykoliv použít demagnetizaci.
Tak doufám že je to OK :?
ja ti nejak nevim, moc se me to nezda. jeste jsem nevidel monitor kterej by se samovolne demagn. a navic ja to aoc mam a nedela mi to. a to jejich vyjadreni me pripada dost podivny. ja bych to asi reklamoval. mozna kdyby se vyjadrili ostatni s timhle monasem
Dokonce i v diskusnim foru Czechcomputeru u tohoto vyrobku se na to nekdo pta a je to prý normal. Jinak nedemagnetizuje se to samovolně ale jen při vypojení a odpojení signálu (restart, vypnutí-zapnutí). Ale máš pravdu rád bych slyšel názor dalších lidí kteří tento monas vlastní. :-)
Demagnetizace pri zapnuti monitoru je uplne normalni. Dela to moje EIZO i Proview (to ani nema tlacitko degauss, takze jinak nez zapnutim nemuzu demagnetizaci provest). Relatko cvakne pri skonceni demagnetizace (asi se odpojuje demagnetovaci civka).
Nekdy je to pekne hlasity proces, ale je neskodny. 8)
JJ moje 7A+ to po zapnutí/vypnutí delá taky takze se nemas ceho bat.
Aspon doufam :wink:
aha, tak me se to asi demagnetizuje a ani o tom nevim ;D
ja si chcu ted koupit tak se mi to docela hodi...
asi v bohemii za 4999 bez dph
ale bohemie je na nic :-(
strašny rekamačni system
nedonesl to, asi je to v pohoCitace:
Původně odeslal Braindead
zdar, 14. si ho jdu koupit a zajimalo by me, jestli je vhodny na tom monitoru provozovat rozliseni 1280x1024x85 ??
jo, je v pohode. je to krasne ostry ;)
no tak nakonec jsem se rozhodl pro http://www.czechcomputer.cz/inshop/s...23067&level=66
jeste je trochu levnejsi a hezci:-)))
kamarad ho ma, ale 19" a je spokojenej...
Olomouc a Bohemka ??? to fakt uz nemusim :(
No,AOC pořádnej monitor se slušnou obrazovkou vyrobit neumí.Jediný 2 modely,který stojí za to si koupit,když je hluboko do kapsy sou 7A+ a 9A+.Kdyby si ale AOC nenalicencoval Micinu obrazovku,tak by to byl shit pořád. Co se týče reklamací v T.S.Bohemia,tak je to vážně hrůza(Brno).Přesvědčit tamní techniky o nějaké závadě je naprosto nemožný.Př. Reklamoval sem grafiku a říkám technikovi,že padá v D3D.On to předemnou hodil do komplu,zapnul a říká dyť to běží!!!(Ani nenajel do woken).Co k tomu dodat? ???
tak nedavno jsem stavel kamosoj masinu a dal jsem mu tam tu 9A+ a obraz byl fakt pekny akorat oba dolni rohy obrazu byly zdeformovany, nemel jsem cas si stim hrat, tak jsem to nechal na jeho znamym, ktery ho ma taky. Predevcirem mi volal, ze ho bude reklamovat, ze se mu jeden roh zbarvujer do cervena. Tak nevim, videl bych to na demagnetizaci, kdyz ne tak rekl. Co ty rohy ony mely tvar jak prifouknuta strecha jestli vite jat to myslim? Da se to ubec u toho monasu vyladit?
Jestli mu červená roh,tak na to bacha-to se mě stalo na monitoru a myslel sem si taky,že je to demagnetizace(a demagnetizací se to spravilo).Ale dělalo to pořád častějš-nebyla to demagnetizace,ale hejblá mřížka v obrazovce(nebo tak nějak).V servisu mě řekli,že je to neopravitelný-jediná možnost je prý vyměnit celou obrazovku.Ta demagnetizace hejbne trochu s obrazem,takže se to po ní zlepší nebo zhorší-pozor na to
dik
No mam taky monitor aoc 7a+, ale i po hodine prace jde s obrazem normalne hybat, mam s nim ale jiny problem kdyz dam 1027*768*100Hz tak mi woknousy jednou naskoci a podruhy ne (mam GF4Ti4200, detonatory 30.82). Tenhle monitor je snad proklety tolik poruch s nim je. Priste asi urcite priplatim a poridim Eizo. Zaver nedoporucuji jej, ale jinak nadruhou stranu ten obraz je opravdu nice.
MNo parametre ma horsie ako AOC napr. rpi 1024x768 len 85Hz oproti AOC 100Hz.Velmi zajímavý je design - šířka předního okraje monitoru je pouhých 27mm - nejmenší hodnota ze všech 17'' Flat monitorů na trhu. A AOC nielen ze je falt ale ma Diamonton obrazofku.Citace:
Původně odeslal mraky
ja jsem manual necetl, ale jel jsem 1152x864x100, takze 1024x768 pri 85 asi ne....
Je o tomto monitore nieco nove?
Cital som dnes na nete a vyrobca! zle udava frekvencie - zvlada to naozaj 1152-864/100HZ, no podla nich iba 85 pri 1024/768.
Vazne o nom uvazujem, ci kupit, nakolko je nejako poruchovy a treba natrafit na dobry kus... Uvazoval som o Philips 107B30. Nejake porovnanie?
Nova je treba obrazovka Diamondtron od Mitsubishi(obdoba trinitronu od Sony) a vazne to zvlada 1024x768/100Hz a myslim ze i 1152x864/100Hz mam ho uz 1/2 roku a jsem 100% spokojenej. :DCitace:
Původně odeslal Axel