Tak pani! Mne sa podarilo moju P4-ku pretaktit tak ako mam v popise. Kupil som si len A-DATA pamate, ale idu mi super v duali. FSB je 278 Prime stable!
Printable View
Tak pani! Mne sa podarilo moju P4-ku pretaktit tak ako mam v popise. Kupil som si len A-DATA pamate, ale idu mi super v duali. FSB je 278 Prime stable!
ty vole tak to uz je slusny... :arrow: :DCitace:
Původně odeslal Alfi
ja chci taky 8-)
Jen bych chtel dodat, ze pokud chcete 3.5GHz nebo vicm tak urcite 2.8c nebo vyssi...
Protoze pri vysokych fsb maji desky problemy se stabilitou a nekdy funguji pouze do urcite frekvence fsb - viz nekolik lidi tady na 4u.
Muze to byt i nekompatibilitou pameti - pro I875/865 se doporucuje 2*512MB ram
A rict jestli je lepsi 2.4ka nebo 2.6ka? Na to lze jen odpovedet: Zalezi na kusu! (jinak jdou taktovat cpu i ze stejne serie!!!)
Ja bych sel minimalne do 2.8c nebo 3.0c, protoze s tema neni tolik "problemu"...
ja bych taky treba bral 3GHz (800), ale kde na to ma bzit normalni clovek-student?Citace:
Původně odeslal WeSTLeR
hmm, student co nema $$$ a ma FX5900... ???Citace:
Původně odeslal Neller
kua
kdyby tady byl tento dred pred tydnem, tak mam v kompu 3GHz.. sem si rikal, ze vemu 2.6 a tu nejak slusne pretaktim, ale z vasich nazoru vypliva, ze 2.6 je shit.. co uz.. treba budu mit nejaky dobry kousek.. i tak si myslim, ze 3.2-3.3 GHz neni nejhorsi,,
S Watercoolerem i 3.8 GHz,muj rekord kdy pocitac bezel ale jen 5 minut je 3.6GHz,s vodnikem bych si troufnul na 3.9GHz.