Ja bych to delal jedine z nefunkcniho HDD (a taky mam nefunkcni HDD za plexim :-) ) Ach jo, ted mi umrela moje 1 GB disketa :evil: Suplik mi vypadl z auta :?
Printable View
Ja bych to delal jedine z nefunkcniho HDD (a taky mam nefunkcni HDD za plexim :-) ) Ach jo, ted mi umrela moje 1 GB disketa :evil: Suplik mi vypadl z auta :?
??? Tak to je docela dobrej blazen... to muselo dat poranou fusku. Ja osobne bych si to doma postavil nekam do rohu. Mimo to, ja bych si tu praci s tim nikdy nedal, protoze by mne to ani nenapadlo.
;D ;D
Ucelnost = 0, vzhled= 10. To je moje hodnoceni
Tiez mam jeden nefunkcny disk (odpadnuta jedna hlava) - z toho by sa nieco dalo urobit. Ale naco...
Mno, ten chlapik na BitTechu psal ze mu to jede uy alespon pul roku v phode... Tak newim... Jedine delat to nekde v mistnosti bez slunecniho svetla... prinejhorsim bude mit disk o nekolik set MB mene (horni plotna v prdeli...) :D
btw: ten disk vypadnul z auta pocas jizdy ? Kdyz jo, postni obrazky :p
Poskodenie jednej platne = nefunkcny cely disk. Data su rozlozene po vsetkych platniach (kvoli rychlosti).Citace:
Původně odeslal Jackar
No rikejte si tady vsichni co chcete :wink: , ja jsem treba taky blazen do rozebirani mobilu a pajeni v nich trafopajkou (rozumej: vtip)... ne v tech svojich ;D Ale rozebrat HDD je v podstate rovnou ho vyhodit. Boze vzdyt uz nikdy to nebude 100% a mit svitici disk a kazdou minutu se bat o data, tak to nevim ???
@Jackar
No, ten disk vypadl, kdyz jsem nastupoval, z otevrene kabelky... mel jsem tam dva supliky - cernobily a cernostribrny. no a vypadl ten cernostribrny, ve kterem byl zrovna HDD :evil: :-( :oops: :| :? Byla to pro nej S.M.R.T DISK
Aha, jo tohle mne nenapadlo, disk pise pres "cilinder" metodu do soustredenych kruznic usporiadanych na plotnach nad sebou...
Ale za pokus to s nejakym starym 3Gb diskem stoji... Mozna...
And luke, urpimnou soustrast, tak tomu se fakt rika smula...
btw:Kamosovi jednou hdd vypad z 8 patra (neptejte se me jak se mu to povedlo) ... Byl na sracky, uvnitr celej rozpadlej.
To som este nepocul ;D :lol: :mweheh:Citace:
Původně odeslal Jackar
Ono staci aj 15cm na tvrdy povrch a je to cele v ***. Niekde v diskoch je moj post o "opravovani" 2.5" disku IBM TravelStar. Zatial stale funguje ;D
z 8 poschodia ze by som isiel vyskusat ? :lol:
Tak to jo docela zajimavy ale zda se mi ten brouk takovej divnej.
No zalezi na vkusu ale kazdopadne se to moc casto nevidi vnitrek je peknej :)
Muahaha, to je jak Matrix....takove ty chobotnicky jak tam byli...