Sakra !!! Predbehl jsi me .... :-))))
Printable View
Sakra !!! Predbehl jsi me .... :-))))
No krasa...akorat nechapu proc s tim neprisli pred 1/2 rokem :?: KT600 nemuseli vubec delat
To jo, ale uvidime zda nebudou problemy s Dual channelem .... a modlim se, aby EPoX udelal neco s IDE RAID .... Ale moc tomu neverim ....
to ja taky cekam na Epoxa co udela za desku s KT880
pokial sa zaujimate o MB s KT880 od EPoX-u tak si skuste pohldata na webe 8VTA seriu
ak sa nepletem 8VTAI by uz mala byt hotova - som videl kdesi fotku
na 8VTA2G+ cakam uz od zaciatku roka odkedy som sa dozvedel ze 8KRA2+ konci a ma ju nahradit prave 8VTA seria
aby na tom vic vydelali :-)Citace:
Původně odeslal nex
uz se to da u nas nekde sehnat :?:
mam moznost si vymenit svou Xsunku za plnou A7V600 ale kdyby uz se dala sehnat kt880 tak si na ni pockam
zatím nedá :-(Citace:
Původně odeslal J!mmY
Tak já sem už nečekal a radši šel do NF7-S :roll: a podle prvních pár dní sem rozhodně neprohloupil i když mě donutila koupit nový zdroj (kvůli délce
ATX kabelů) a novou grafiku (kvůli problému se zapínáním monitoru) :roll:
Ale výmena zdroja a grafiky kvoli nekompatibilite dosky je podla mna dost neprijemna zalezitost. Preto sa drzim od Nforce2 na 100km ;DCitace:
Původně odeslal globalkiller
Nojo,ale ten zdroj sem měl vyhlídlej stejně a grafiku jsem plánoval taky,jenom se to urychlilo :?
hm, tak si kup KT600 od Asuse a R9600 a za predpokladu sh1tovyho zdroje budes muset udelat totez a to ikdyz budes 100km daleko od nForce :lol:Citace:
Původně odeslal MK2
Mno myslím že než problém čipsetu to bude na straně ASUSu, jejich deska s KT600 se jim nejak nepovedla... :?
Neviete niekto prečo tak dlho trvá uvedenie dosiek s týmto chipsetom do predaja?
Odvolávka na ABIT KV7II bola už začiatkom októbra 2003:
http://www.google.sk/search?q=cache:...hl=sk&ie=UTF-8
Na abitáckej stránke je už aj špecifikácia:
http://www.abit-usa.com/products/mb/...es=1&model=151
Ale v zozname dosiek nie je:
http://www.abit-usa.com/products/mb/
Podobne je to aj so Soltekom.
Žeby bol nejaký problém s KT880? Alebo len chcú vypredať zásoby dosiek s KT600? Neviete niekto?
Radeon 9600 ma nezaujima vykonovo ani XT, a to ze ma problemy s kt600 o tom viem uz dobrych par mesiacov, kupovat treba overene veci, trebars Nvidia grafky takto az neblbnu :smoke:Citace:
Původně odeslal Xima
nVidia grafiky by mely bejt ale v pohode i na nVidia chipsetech nebo ne?Citace:
Původně odeslal MK2
jinak co se tyka toho uvedeni KT880 - nechapu proc uz tady davno neni :?:
A s tema skladama plnejma KT600 bys ty jako delal co ? ;DCitace:
Původně odeslal Xima
no tak by KT880 byla drazsi varianta a lidi by ji kvuli cene tolik nekupovali...Citace:
Původně odeslal Dawe
Intel taky soli svoje chipsety aniz by pul roku cekal na jeho vypusteni...
rekl bych ze to je trochu problem i vyrobcu zakl. desek, ze dostatecne netlaci na VIA
No oni spis vyrobci tlaci na VIU at jeste pocka ze ano. :wink:Citace:
Původně odeslal Xima
A vyssi cena KT880 je nejen neobhajitelna ale byla i pro jeho rozjezd dosti smrtelna...
A srovnavat politiku VIA a Intelu je horsi nez jabka a hrusky.... Kazdou firmu zivi neco trosku jineho ze ano.....
VIA KT880 je a BUDE levny chipset, MUSI byt, presne jak rika Dawe... :-)
KT600 taky byl ihned levny (VIA tak musi reagovat, kvuli konkurenci) a Vy se tesete na HW (jako ja) ale ONI se tesi pouze na penize ......
Ale keď sa začne poriadne predávať A64, tak potom na tej KT880 bohviečo nezarobia... :wink:
Ale možno aj áno - nejako marketingovo zblbnú ľudí a zákaznikovi to potom bude tak platné ako Celeronu4 2GHz... :?:
XP 2500+ - 3200+ bude jeste slouzit zatracene dlouho, normalnimu zakaznikovi, kor za ty penize ..... :-)))
Kdybych nehral hry a nedelal video, stacil by mi 1G procesor .... :-)
Ale v tom prípade nemusíš kupovať novú dosku... :wink:Citace:
Původně odeslal svaca
BTW, môžme tu o nedostupnosti KT880 polemizovať zrovna tak dlho ako o nesmrteľnosti chrústov a pravdepodobne nič nevyriešime - ale hádam výrobcovia vedia čo robia... :wink:
MUSIM, protoze jsem na tom zavislej ..... :-))))))))Citace:
Původně odeslal LtK
Ja takyyyyy....uz aby tady byly.... :-)Citace:
Původně odeslal svaca