Ale jo, koupit novýho. ;D Můj je docela v poho, jede mi 43idle a 48full load.Citace:
Původně odeslal gorge
Printable View
Ale jo, koupit novýho. ;D Můj je docela v poho, jede mi 43idle a 48full load.Citace:
Původně odeslal gorge
Hmm, to me moc netesi ..... vono teda ja si uz zvyknul, ze to topi a jak nejsem pres 75, tak to beru ze OK, ale kdyz byl chladic i case bez uprav, tak jsem mel na default 2000+ (1667MHz*1.6V=61W) 65 v klidu a 77 zatez. To se mi zda maso, na to ze to melo uchladit 3400+. Ted po upravach pri (2137MHz*1.575V=76W) 62 v klidu a 73 zatez.
Kdyz by to nebyl chladic, je mozny, ze ta dioda blbe meri, nebo spis deska jinak meri jadro Bartona(Thortona) nez klasicky XP? :?:
To fakt AMD dela takovy smejdy? Tak to sem docela rad, ze mam to co mam:) Co to bylo za serie ty topicky??
AQZEA 0334 SPMW - prisernostCitace:
Původně odeslal Atila
Ikdyz muj je zamcenej, tak na vyse uvedeneho topice fakt nastesti taky nemam.
Takze mam teraz BARTON (na weekend) 2500+ a taktol som ho na 200*12.5 tj 3200+ @ 1.8V... IDLE: 50 FULL: 70... Mam ho asi hodinu... Dalsie testy vam postnem zajtra...
??? take vysoke hodnoty a nechas to bezat ??? to je jednoznacne na reklamacku , ved tie hodnoty su na hranici znicenia , resp . uvarenia CPU. Doporucujem reklamovat!!!
Já mám taky Bartona, chladím ho AC CS2 a je tam ta pasta co dáva AC k chladičům. Mám ho nepřetaktovaný a v klidu má 35-39 a když ho osolím tak max co sem tam měl bylo 46. Ty vaše topení musí být nějaké zmetky jinak to nevidím
Jo a nebo ti spatne ukazuje cidlo :arrow: ;DCitace:
Původně odeslal Dwarfus
No nevím je to možné, ale když už tak jen o pár stupňů, protože jsem zkoušel i šahat na pasiv a ruku a je úplně dole jen lehce teplý. Nemám sice v prstu zabudovaný digi teploměr, ale troufám si na 99% říct že víc než padesát to nebude.
Jo, neneni procak jako procak ....
http://www.overclocking.cz/4um/viewt...r=asc&start=80
(druhej prispevek)
Jinak muj primotop :-) je AXDC2000DUT3C 9714434240071 AQUCA 0321SPMW
Updatol som si BIOS a teraz mi pise normalne 3200+ pri 200x11 je to normalne? Nie je to nejak malo? Ja som bol v tom ze 3200+ = 2500MHz... :oops: :?:Citace:
Původně odeslal PCnity
Kdyz se podivas do ceniku, tak tam je napsano 3200+ je 2,2GHz..Citace:
Původně odeslal PCnity
AMD vyrobit procak na 2500MHz to je zatim jen sen..
Tak ja prave taky mam... ;D Ten Barton je genialny... Asi predam moj ThoroughBread B a kupim si ho...Citace:
Původně odeslal Mirectec
no ja myslel na def. voltege.. Ale mas peknej kousek.. Psals nekam jaka je to serie atd?
Je pozicany... A majitel mi ho nepreda ani za nic... :-(Citace:
Původně odeslal Mirectec