ty monitory byly dokonce za 5300,- bez dph :wink:
Printable View
ty monitory byly dokonce za 5300,- bez dph :wink:
Kua tak ja nevim, myslim ze na hry to bude uplne na .... :roll:
Proč ???Citace:
Původně odeslal Jerrys
Co ? Kde ? Vice info pls :-)Citace:
Původně odeslal Milossek
O volvo dell 21'' uz sem taky zaslechl neco :arrow: Kamarad se jal testnout jeden kousek a vratil ho.Obraz sel vyladit,ale mel naky duchy za textem,na 100Hz nejak blikal-proste se mu ten obraz moc nezdal. A prej k tomu je dost obyc vga kabel,s kvalitnejsim se obraz zlepsil,ale vic sem se nedozvedel.Sam bych rad misto svoji 6 let stary 17 neco pohodlnejsi a vetsiho,ale nechci kupovat nakej srot :!:
2 Dawe:Muzes upresnit o jakej typ se jedna?!Jestli je to Dell 21 p1110 ci neco jinyho.Jukal sem na dell forum a tydle monitory uplne byz chyby nejsou :wink:
sem koukal a je to ten dell p1110
si me docela postrasil - dneska se mi ozval kupec na moje eizo a ja bych chtel koupiut ten dell ale ted nevim...
2Dawe:asi uz tam nepojedes,co? jo moh bys pls napsat jak sou hluboke?
hele jak je to stim kdyz se jich bere vic-nejake slevy?nenasel by se jeste nekdo kdo by ho se mnou vzal?
2Wartburg: Promin, ze jsem se nechal unest rozdilem ve vzdalenosti. Neni to primo v Ostrave, ale v Orlove. (www.mkcomp.cz)
našel, třeba já.Citace:
Původně odeslal Wolferine
no, taky o tom uvazuju....zalezi ale kolik by dali slevu :)
4990Kc bez dphCitace:
Původně odeslal tomesik
ta cena je zajimava, ale mel bych problem s dopravou a jeste se musim rozhodnout zda do toho pujdu - poradit se s penezenkou :oops:
2 tomesik: neco mne povidej o problemech s dopravou - mam to do Ostravy, ale du do toho
no tak nabidl by se nekdo s nootebookem, kdo by me tam dopravil a zkoukli bychom to a hromadne nakoupili s ostatnima aby to bylo "levny"??? mam trosku problemy s barvama - castecne barvoslepej, tak s sebou potrebuju nekoho kdo ma auto a dobry voci :oops: :D
auto bych mozna(fakt nevim) mozna mel,problem je ten ze se mi neozyva kupoec na muj montak tak zatim nevim...Citace:
Původně odeslal tomesik
tak monak prodas vzdycky, spis mi jde o to se na to opravdu poradne podivat, prachy by na to byly...ale urcite si ho chci nejdriv otestovat!!! Takze jsem potencialni kupec, ktery potrebuje dopravu, notas a lepsi oci :)
Kdyz se najde vic lidi testujicich,tak to taky uvitam :-)
2 Wolferine:Nechci te strasit,jen pisu co vim,kdyby se nasel peknej kousek,taky bych do toho asi sel,na cizich forech sem narazil na chvali ale i sem tam kritiku-hlavne na starych v dobe kdy ten monitor byl novej.
A narazil sem tam tusim an problem,ze v XP je ten monitor presvicenej.
ale to presviceni se da snad odstranit pres osd ne??? pokud ne, tak to je pro me fatalni problem.....i kdyz vyresime ho kdyz nekdo vezme nootebok s XP :lol:
Tak pro vsechny zajemce o tenhle monas se slevou za 4990,- bez DPH
Je to zatim tak na 80% - termin - pondeli (mel by bejt dostatecnej vyber)
- notebook - bude
- doprava - bohuzel nase kara je plna
- pocet - na slevu nas musi byt minimalne 5
- zatim 2 mi kamosi, milossek - celkem 3 monitory
Vidim, ze zajem zatim projevili Wolferine, Stanour, tomesik a Asmoo.
Tak se chlapi vyjadrete a reknete svy navrhy (to pondeli mi ale prijde nejlepsi)
pocítejte se mnou, akorát v pondělí mám cvíka od 8 do 19:15, přičemž píšu 2 písemky, takže jsem full busy :( . Ale já myslím, že se beze mě obejdete, když mi vyberete nějaký kousek, který bude v poho. A moc by se mi hodilo, kdybyste mi ho i přivezli - nemám tady v Praze možnost auta. Jen MHD a to mi stačilo, když jsem tahal 20 Kg eizo :) Samo, nějaká provize za benzin a tak by byla...Citace:
Původně odeslal Deny
no, za tu cenu bych do toho sel, ale nemam moznost VUBEC zadne dopravy do Kladna, to je ten pruser :( Prosim VEZMETE ME NEKDO S SEBOU!!!!
takze to vypada ze do toho budu moct jit ale na 100% to budu vedet az zitra po poledni :?
no to pondeli by vyhovovalo, ale potrebuju tu dopravu a mam cas tak od 9:30 z Dejvic, ale nejlepsi by to bylo po poledni
to pondeli je kvuli tomu, ze ted na sklade nejsou. V patek maj privizt kamion a jako moznost odzkouseni mi napsali nejdriv pondeli.
ja mam pondeli volne cele..jen nevim s tim autem - kolik m onitory ste chopni pobrat vy?
jo jinak s tema 4990kc je to jiste?ja sem to nikde na jejich strankach nenasel.....
Tu cenu sdelili me i Milosskovi pres ICQ - pri odberu 5ks - 4990,- bez dane, 6 mesicu zaruka