ET datanonstop budu mit od 1.12. a jen by me zajimalo jestli pres to nekdo hral Starcraft:Broodwar jestli to jede v pohode????
Printable View
ET datanonstop budu mit od 1.12. a jen by me zajimalo jestli pres to nekdo hral Starcraft:Broodwar jestli to jede v pohode????
Aktivovat bych to chtěl taky od 1.12 :-)
To by me taky zajimalo, ale jelikoz tu nekdo rikal ze Generals jedu az prekvapive dobre pocitam, ze W3 a SC sou tak dobre optimalizovany ze by to meli v pohode utahnout taky. Ale urcite vam reknu ale az tak za 2 az 3 tydny kdy to budu mit, nebo pokud by tu byl od te dobroty a nainstaloval to a zkusil to zaparit, teda kdo ma GPRS, tak myslim ze by mu sousta lidi tady byla vdecna. I ja :wink:
jestli to nepujde tak to je naprostej konec!!!Ne ze bych to kupoval kvuli pareni Starcraft ale je to mojo nejoblíbenější hra(po síti)!!Jinak když to šlo pres modem v pohode 2 proti 6 compum tak to musi jit alespon 2v2!!
mno taky uvazuju o tom ze zacnu hrat strategie pac fpska po tom fakt nejdou...ja bych to i zkusil ale nevim jak protoze ja verejnou ip nemam a spousta lidi co znam tak taky ne...btw. nekdo mi rikal ze starcraft de jen po IPX takze jestli je to pravda tak je to blby :?
Chtěl jsem se zeptat, kdybych si zařídil GPRS od T-MObile za paušál myslim asi 200Kč. Nevíte kolik se platí za KB. Jinými slovy kolik zhruba zaplatím za 2 hodiny paření na netu, třeba W3, nebo AOE2?? Dík
Hodně, myslím že 1KB je 2-5 hal. tedy docela dostCitace:
Původně odeslal faborsky
1MB = +- 20 až 50 Kč , jestli se nemejlim, kdyžtak mě oprave
Starcraft se hraje hlavne po battlenetu!!!!
hm tak to jo tzn. ze potrebujes originalku...jako u diabla...myslim..ja ji samozrejme mam :wink: ale vsichni ji nemaj...Citace:
Původně odeslal Fleak
No tak ja mam tady T-Mobil ale fakt pres nej GPRS to je horsi jak Telecom, ale zase volani mam hodne v poho, takze budu mit Erotel jen na GPRS, no vypada to ze zhruba tak za 14 dni to mam doma a presne se tady rozepisu jaky sou pingy paketni ztraty a jak nato reagujou ruzny hry vcetne FPS ktery budou o nicem, i kdyz nekde se to dat bude, treba ve Vietcongu delat radistu nekde zakempit a jenom hazet nalety :-).
Ale urcite napisu.
no rozhodne vsichni originalku nemaj!! ;D Jinak budu to mit uz v utery nebo ve stredu takže dam jeste vedetCitace:
Původně odeslal .:Goodman:.
Tak ten Euretel Data nonstop, budu mit nakonec uz zrejme pristi tejden. A je to celkem vyhodny, protoze furt jesta plati ta akce ze vam daj simku a neplatite pausal zadnej, respektive ten individual je uz zapocitanej v tom teda je to presne 1050 Kč s dph. No pokud to budu mit tak vam hnet napisu jak to vypada.
jeětě by mě zajímala jedna věc a to těch 30 minut volání zdarma???Je to do všech sítí nebo jenom ET??Někde jsem četl že do všech!!
do vsech...Citace:
Původně odeslal Fleak
no je to tak ze pri porizeni zaplatis 150,- jednorazove...a nebo ti to prvni mesic zauctujou ja to nevim presne ale proste poprvy to stoji +150kc pak uz normalne 1050...Citace:
Původně odeslal pulec7
Nevite nahodou jestli to grps u operatoru bezi automaticky na tech vyssich kodovacich schematech(CS2/CS4), nebo se to musi resit nejak s operatory siti? Jde mi konkretne o ten Eurotel.DikyCitace:
Původně odeslal ko@l@
No u eurotelu se s timhle nemusis trapit protoze ma jen CS1,CS2!!!Citace:
Původně odeslal Whippy