tak jest, AMEN ;-)
Printable View
tak jest, AMEN ;-)
MSI sa asi nepolepsilo od tých čias!Citace:
Původně odeslal Marty
K7N2 DELTA 2 reklamacie vždy po kratšom čase ako 1týždeň, to mi stačilo u kamoša.
;D
Inak ECS aj keď nič moc ale aspoň ide za tie prachy na rozdiel od delty!
:idea: Takže čakám na ECS s Nforce čipsetom ;D
presne FIC VA-503+ ..to byl mazec, covek byl rad za pci verze grafarenCitace:
Původně odeslal Caleb
tak jsem po delsi dobe vlez do VIA a mate tady moc peknou anketu :wink:
tak si taky prihodim K7T266 Pro2-A, K7T Pro2-A :evil:
Mercury KOB KT 133 FX, doska, ktorá páli procáky :evil:
Zcela jednoznačně Matsonic/PCChips/Ability/Dortech.... M726!!!!!
Upozorňuji, že nemluvím o vadě jednoho kusu, ale obecně. O poruchovost ani tak moc nejde, jako o šílenou nekompatibilitu SW a AGP karet, za co může hlavně ALi čipset. Taky asi proto žádný seriozní výrobce MB tento čipset v nabídce neměl.
myslim ze dost problematicke byly MSI K7T Pro a jeji variace. sam sem ted dostal penize nazpet za jeji treti reklamaci plus dalsi co odesla u sousedu.
Jednu M726 mam doma a uz par rokov chodi uplne bez problemov. Dalsiu som predal a teraz mam este M726MRT, ale nefunguje napajanie CPU, takze to treba opravit.Citace:
Původně odeslal Antonín Plhal
Mal som tam ATI Rage XL, teraz tam je Rage 128 a skusal som tam uz aj GeForce 2MX - vsetko bez problemov... O kvalite/nekvalite toho chipsetu by som radsej pomlcal - southbridge M1543(C) sa pouziva(l) v niektorych non-x86 strojoch (Alpha) - mal sice nejake bugy, ale urcite si ho nevybrali len tak.
Poriadny S.HIT od PC Chipsu je M559 - je tam chipset Utron, ktory vobec nepodporuje SDRAM ani IDE BusMaster (DMA), pritom je to asi rovnako stare ako i430TX. Ale doteraz to v robote v jednom PC chodi, co sa neda povedat o mnohych doskach Abit...
FIC VA-503+ ECS a Pcchips a taky Matsonic
vsech/ny jsou na prd :roll:
Tak sa pridam aj ja ECS K7S5A jedna z prvych ver.Zahodil som ju odjedu ked som v nej zlikvidoval 3 procaky.
Pridavam hlas za Lucky Strike 5MVP3. som mal zarucenu fintu ako odpalit dosku, ked uz win padal viac ako 5x za hodinu :arrow: pretaktoval som K6-2 333 na 400 a konec (overene viac krat).
tak to ale muselo bejt vadou kusu...obecne tohle nejde o 5A v zadnem pripade rict.Citace:
Původně odeslal NOD
MSI - K7T Pro2 (ms-6330)
nestabilní, nešla taktovat a po 2 letech najednou chcípla
naopak mojí současnou Abit NF7-SL si fakt nemůžu vynachválit, poprvé, co jsem s pc opravdu spokojenej (i když AMD nejde taktovat tak dobře, jak jsem čekal)
Zkus spustit BCM Diagnostik nebo Intel Multimedia Benchmark, nebo si zkus nainstalovat RIVU TNT (ne TNT2)Citace:
Původně odeslal Rainbow
Tak u mě jednoznačně MSI K7T Pro a variace - koupil jsem jich asi devět, a nezůstala žádná, která by neprošla aspoň jednou reklamací. Kolikrát stačilo vyměnit chip s biosem, ale to neni operace pro endusera. U mě jasně nejporuchovější ( a přiom při prodeji dobrá značka za dobrou cenu... :evil: )
tak to vypada ze zacina vest msi kt7 ms-6330 ;D
p.s. nedavno jsem za ni dostal zpet cca 6.500,-
Jede tři roky, jede do teď, žádnej problém a to už jsem do ní párkárt šroubovákem zajel :-) :lol:Citace:
Původně odeslal karaya1
via va503 a fic[kt100] pro k-6 cpu totalni producent blue deatch obrazovek
jinak jeste ecs k7s5a
:o tos musel mit smulu. neda se rict, ze by s touhle deskou obecne byly jakekoli problemy!Citace:
Původně odeslal wolf00
Msi K7N2 Delta - odesla mi po par dnech pouzivani pred vanocema..
a pochybuju ze to bylo tim ze jsem omylem nastavil v biosu sbernici procaku 166 mhz..
jinak stara MSI 6340 fungovala dobre..
asi jsem mel urcite smulu protoze me v ni jel 1rok duron 900mhz bez potizi ale jak jsem tam dal durona 1.3ghz tak lehla do 1mesice :?Citace:
Původně odeslal daso
neumis cist :arrow: ta moje tu delicka neumela, a proto pojebala ty karty a malem vzala i diskCitace:
Původně odeslal Petrt
Já byl právě s těmahle deska víc než spokojenej (i když chvilku trvalo než jsem je vyladil k obrazu svému)Citace:
Původně odeslal daso
:-) souhlas... tohle je HODNE shittozni deska a mel sem tu cest se s ni trapit...Citace:
Původně odeslal Wizzard
heh koukam, ze nebudu sam se svou apatii vuci MSI K7T Pro2/A, u ktery bylo nastavovani nasobice loterii s napinavymi momenty soustredenymi na ztemnelou diodu na monitoru po ulozeni biosu a naslednem restartu, ty vteriny napeti, ktere trvaly snad cele minuty, zda-li se jeste rozsviti nebo ne, to bylo veru neopakovatelne :lol: mno ostatni veci snad ani netreba rozvadet :wink:
i muj milasek ECS K7VZA v3 mela par musek, ale vzhledem k jeji cene.. ne, nebudu hanit, byl to preci jen citovy vztah ;D