Já mám Logitech MX 500, tak kterou podložku by jsi mi doporučil? Já používám nějakou obyčejnou a myška si chvílemi dělá co chce. Už mě to s*re a nevím co s tím.Citace:
Původně odeslal Dominator
Printable View
Já mám Logitech MX 500, tak kterou podložku by jsi mi doporučil? Já používám nějakou obyčejnou a myška si chvílemi dělá co chce. Už mě to s*re a nevím co s tím.Citace:
Původně odeslal Dominator
nejlepsi je zadna!!! teda pokud neni stul ze skla.....
Jojo, souhlas. Mam MX500 a po vyzkouseni asi 15ti ruznych podlozek jsem zjistil, ze nejlepsi je vylestit drevenej stul Prontem proti prachu, aby to dobre klouzalo a funguje to nejlip. Nevim jak to ve vsech tech recenzich mohlo bezproblemove fungovat na vsech povrsich, ja mel problemy snad s kazdou podlozkou ruznych povrchu a barev. Jedina vyjimka byla obycejna hadrovka bez potisku, ale na tej to zas neklouze.
Problem je vtom, že ja mam na stole sklo, proto shanim nějakou vhodnou podložku. Kdyby jsem ho neměl, tak by jsem takovýhle problémy taky neměl a jel by jsem normálně bez podložky, jenže bohužel.Citace:
Původně odeslal Martin
;D jinej stul ;D
odporucam ti kupit jednofarebnu, najlepsie sivu (neodporuca sa uplne cierna, ale moja BJ69 s nou ani raz necukla). Ak nemas stolik vysoky, tak si kup taku tu s gelovou podperou na zapestie. ruka sa potom menej unavuje. Povrch moze byt trebars latkovy, ale z mojej skusenosti su tie lacne latkove podlozky menej klzave ako tie gelove. A ak mas vysoke naroky a hlboko do vrecka, skus nejaky ten Func..
Mna vysla gelova podlozka na 350Sk, maximalna spokojnost.
jj gelovka na pracu rox :) inak na gaming som testil fUnc .. gut .. ostatne neviem :) lachcky pohyb je dolezity ...
MadCap
Ja mam klasicke pruhledne kancelarske desky, v nich par bilejch papiru a nemuzu si stezovat. Po case vymenim a jedu na novo.
mi moje mrcha inteliwireless mouse explorer jezdi po vsem a jestli to je barecvne nebo ne je ji to jedno.
A co korková podložka ???
Prosim hodte sem nejakej web kde si muzu koupit gelovou podlozku. Diky
no pozrite sa na www.progamingshop.sk alebo www.progamingshop.cz
btw ja mam FATpad za 890,-sk
Tak mi to nedalo a kdyz jsem ve vyloze jednoho obchodu vide podlozku, u ktery byla cedule PRO OPTICKOU MYS, za 49Kc jsem ji koupil. Ale opet se mi potvrdilo, ze ta moje MX500 je bud vadna nebo ji opravdu nic lesklyho nechutna.
Povrch je klouzaci, i kdyz ne tolik jako nalestenej stul. Fotky jsou na
www.mprinda.com/mys/1.jpg
www.mprinda.com/mys/2.jpg
Ta podlozka neni uplne modra, ale ma na sobe bily linky, asi jako milimetrovy papir.
Ale jak jsem uz napsal, mys lip funguje na stole. Tady obcas poskoci.
To: SyXz diky za ty stranky.
Neni nad textilni gelovou podlouzku.... Na te Vas zapesti nikdy bolet nebude :cool:
Ma nekdo tuhle podložku Steelpad 4S. Diky
Gelovou opěrku mám pod rukou, za 61 korun je to BOBMA, ale co korek pod optickou myš? Má s korkovejma podložkama někdo zkušenosti?Citace:
Původně odeslal Dawe
mal som geniusCitace:
Původně odeslal DOT
a zase mam Geniu opt+5tl / za tje praxy je to GOOD /
dokonca je Friendly aj s AutoCADom
a podlozka??? na CAD je kazda mala :-(
tagze zdy som to rjesil kusom /cca 0,5x0,4m /linolea
a dom som pre istotu dal linoleum-imitacia korku na cely stol & NO PROBLEM ;D ;D ;D
Mam korkovou podlozku uz docela dlouho, vlastni vyroba - z kusu obkladovyho korku a pohoda, zadnej problem jsem s tim nemel beha hladce a presne. Ale nezkousel jsem jinou mys nez MouseMan Dual.Citace:
Původně odeslal Rhapsody
ja mam logitech b69 a jesdim po stole - nevim co je to zac a v poho ;D
ale nejakej fUnc 1030 by se asi hodil...¨
..když o tom tak přemyšlim tak mx500 by taky neškodila ;D
Jakou kdo mate podlozku k MS explorer 4.0 ? Ja mam nejakou reklamni AMD, s plastovym povrchem, a uz je asi po roce nebo jak dlouho ji mam, osoupana (pred tim jsem nemel mys, ale geniusku).
Tak premyslim o necem lepsim..
a samotnej stul mi nevyhovuje.
ja mam jeho bezdrat verzi a pouzivam obyc.latkovou a jezdi mi to vcelku dobre. Chtel sme takovou peknou thermaltake co ma kamos ke mx500 ale mse se na ni docela urvavala :-(
tak dobrý no, po ani ne půl roce s funcem+mx500 mam pocit že jezdim po pláži u moře. jaky kdybych měl mezi teflonem a podložkou písek.. dělá vám to též?
commander: podobny pocit mam s tou osoupanou podlozkou od AMD.
najlepsia podlozka - ziadna podlozka :!: 8-) - ziadne obmedzovanie pri pohybe 8-) staci poriadny stolik :wink: