Mě padají hry Stunt GP a Colin Mc Rae rally 2. Dočetl jsem se na stránkách českých od FIFY že Catalysty 3.9 mají chybu. Je proto nutné stáhnout patch ,který zrovna není malej. Tak na to ...... a nechávám si 3.8.
Printable View
Mě padají hry Stunt GP a Colin Mc Rae rally 2. Dočetl jsem se na stránkách českých od FIFY že Catalysty 3.9 mají chybu. Je proto nutné stáhnout patch ,který zrovna není malej. Tak na to ...... a nechávám si 3.8.
mohol by si dat link na ten patch...
Tady to je .
'' 6. listopadu jsme vás informovali o vydání nové verze ovladačů Catalyst 3.9 pro grafické karty ATI. Máte-li po jejich instalaci potíže se spouštěním her pod OpenGL, měl by vám pomoci tento oficiální opravný patch. Je to na stránce http://www.fifacz.com/ . Je to přímo tam musíš posunout stránku níže a tam to najdeš. Příspěvek z 15.listopadu 2003.
nasiel som nieco ale ziadny patch tam nieje,, jedine tak link na Cat. 3.9...ze by uz aj s opravnym patchom ??Citace:
Původně odeslal Dusan
nasiel som nieco ale ziadny patch tam nieje,, jedine tak link na Cat. 3.9...ze by uz aj s opravnym patchom ??Citace:
Původně odeslal Dusan
Nainstaloval som, skusil Unreal Tournament a asi 3 dema - vsetko ako predtym - UT bez problemov, tie dema su rovnako nahovno ako predtym ;D
To už budou asi s tím Patchem ,protože mají 30mb. A klasický Catalysty 3.9 s panelem mají okolo 20mb. Někdo tu píše že se to týká jen ATI IW, ale já si myslím že nejen jich. Prostě Catalysty 3.9 jsou k ničemu.
tiez si myslim ze su k nicomu
Dal som naspät Cat.3.8 a vsetko ide bez problemov !!
Kamik ma taktlou 9600 pro a ty ovladace jsou nestabilni, jak zakon kaze... jak 3.8 tak 3.9. Ovladace ATI >:E