je aj divné, že je levnější než NF7-S, teda jestli má CC správnou cenu
Printable View
je aj divné, že je levnější než NF7-S, teda jestli má CC správnou cenu
...na Slovensku je AN7 drahsia cca o 400,- Sk oproti NF7-SCitace:
Původně odeslal sid
Citace:
Původně odeslal Weber
Mno u novejch NF7 je uplne stejnej vetrak jako u AN7.... NFs jsem mel uz 3 a u ty posledni je uplne stejnej jako AN7 musim podoknut,ze je tissi nez ten starej...ale stejne tam sel Zalman ZMNB47J.Takze 100% silent nb ;D
Dík za odkaz, ale má znalos AJ je slabá a tak musí čekat na něco v ČJ.Citace:
Původně odeslal Deviant
Ta cena mě taky zaráží.
Na Abit stránkách píšou že je tam nForce2 ultra. Včem je lepší? Je to podpora 200MHz?
Pokud to neumí něco jiného, tak to je vlastně NF7S s uGURU.
uGURU - těch 50-50 - proč jsou nespokojený (padáto ve Win, čekali něco víc)
Prave som vlozil do skrinky novu dosku AN7, co som o nej predtym pisal mi odisla do komy, a uz sa z nej neprebrala. Vecer som vypol comp a rano uz len na LED displayi POST kod AF a zastavenie(kupena 02.12 -umrela 10.12). Po reklamacii v AGEME mi na pockanie vymenili dosku. Po vybrani som ju poriadne prezrel (staru)a ozaj mala tie vyskrabane miesta na plosaku co ukazuju na forach, aj nad led displayom priletovany rezistor a tiez hrube pajkovanie z druhej (zadnej) strany LED displayu. Na tomto novom som nic podobne uz nevidel ( vyfotil som- fotky poslem) )a ide mi uz 15 minut dobre. Dufam ze vydrzi dlhsie. Dam vam vediet ci som s nou spokojny. Inak ten kod AF ani technici v AGEME nevedeli co znamena a ani v dokumentacii sa o nej nepise.
...zeby uz vypustili new reviziu ??? :roll:Citace:
Původně odeslal Csaba
nie revizia nebude ...
technik od abitu na fore 'xtremesystems' pisal ze len prve vyrobene dosky mali rucne opravovany plosak ....ostatne by to uz mat nemali aj ked revizia je zatial len jedna
OK, THX za info :wink:Citace:
Původně odeslal Deviant
Revizia bola u obidvoch dosiek 1.0
PRVA RECENZIA AN7
http://www.legionhardware.com/html/doc.php?id=273
...skoda, ze neporiesili tie kondiky u socketu aby sa na tu dosku dal dat Zalman 7000 :? :evil:
EDIT: a to zrovnavanie s platformou A64 je sice zaujimave, ale nie moc "koser" :roll:
Známý ji má předobjednanou od vánoc...ale jelikož nvidia a abit se "rozešli", tak zatim velký prd :? Jsem zvědavej, jestli bude ještě začátkem února ://Citace:
Původně odeslal Spajdr
neviem jak v CZ ale v SK je normalne skladom napr. v AgemeCitace:
Původně odeslal AnubiSeth