NO, tak to je celkem HUSTY :-) ja bych se bal se vzduchem takove napeti dlouhodobe.
Jak je videt rezervy jsou.
Printable View
NO, tak to je celkem HUSTY :-) ja bych se bal se vzduchem takove napeti dlouhodobe.
Jak je videt rezervy jsou.
Kurna len ja nevim preco mi v v BIOSe ukazuje az 1,95 V a v CPU Z len 1,884 V :?: ???
Neuraz se, ale mozna proto ze mas "made in smejd" desku.
Tak to si mi teda nepovedal nic nove :? ale comu mam verit ???Citace:
Původně odeslal vik
Biosu alebo CPU Z ????????? :?:
na kazde desce co jsem kdy mel se vzdy trochu lisili udaje z BIOSu a Utilit ve woknech. Realnejsi me prijdou ty utility. takze CPU-Z. muj nazor.
Je ale zauijimave ze ten moj proc ma mat default napetie 1,60 a namiesto toho ma 1,884 a teplota je pri zatazi iba 49 :?: ???
jeste bch se mrknul do "aida32" a "SisoftSandra" a pak bych tomu veril.
Jo a mimochodem, co by za to jini dali. Stat se to s touhle deskou me, tak dratuju nasobic a tatuju a taktuju 8-) . Myslim ze na 1.2GHz by mohl jit! Jo a nezapomen dobre chladit. :-)
ha stary shit a este mam aj shit chladic ........ oplati sa to :?: ???Citace:
Původně odeslal vik
No pripadna investice do lepsiho chladice pr.:arctic-cooling-Copper Silent 400,- a pak uz jen tva prace. Chladic vyuzijes pripadne pro nove CPU.
Mam moznost kupit tento chladic :http://www.speeze.com/products/fcc.asp?ProdID=129 za 500sk ...................Citace:
Původně odeslal vik
Nevyzera zle a je aj celkom lacne maju v tej predajni aj arctic cooling cooper silent ale iba verziu 1 a aj to za 1000sk :eek: a tolko za to nedam .................................
Z toho obrazku neni moc poznat. Je cernej, to me prijde podezrely, cernou uz dneska pouzivaji jen smejdy.No ale trebas bude dobrej, za ty prachy. na druhou stranu nejde jen o chladic samotnej, hodne prace dela i ostatni ventilace. Mam doubrou zkusenost s tzv.:"WinTunel"(popsano je to na PCTuningu)
Jinak rozdil mezi arctic cooling revizi 1 a 2 je jen v predelanem ventilatoru, aby byl tissi a tak.....
ja na tom zas tak nic zvlastniho nevidim....treba i nektery kousky serie MSI K7TPro (+2/2A) jely na 133MHz FSB a mozna i vys....a je to chipset KT133 coz je vlastne prvni KT pro AMD Socket ACitace:
Původně odeslal faborsky