Ty nadelas, je sice fakt ze DVD media nejlevnejsi nejsou, ale nova technologie si prece zada svoji dan ve forme testovani medii :)Citace:
Původně odeslal Harry
Printable View
Ty nadelas, je sice fakt ze DVD media nejlevnejsi nejsou, ale nova technologie si prece zada svoji dan ve forme testovani medii :)Citace:
Původně odeslal Harry
Na 411s je firmware tady http://www.liteonit.com/ODD/webfw/LDW-411S/DR4FS0F.zip .Aspoň máš pěknej fialovej tácek ne? ;DCitace:
Původně odeslal Harry
Na tendle FW na CDR varovali ze s nim nejdou nacitat nektere DVD-R media.Citace:
Původně odeslal Koudy
Fakt??? Tak to sorry. Nevěděl jsem :oops:Citace:
Původně odeslal EllE
To neni uplne presne. Stacilo udelat flash jeste jednou a mechanika nacitala opet bez potizi, problem byl asi ve flash. programuCitace:
Původně odeslal EllE
Zatim sem zkousel media Memorex +R 2x-4x a vsechno se zda OK :wink: (fw HS0E)
Jeste sem teda mel Memorex -RW, ale to byla pohroma. Uz na nej predtim neco smazil NEC1300A a me se to v LiteOnu povedlo smazat az na potreti a nasledny zapis byl dost na nic. Pouzivam teda Nero 5.5.10.x ... Myslite, ze by to Nero 6 vyresilo?
A jakymu Neru davate vubec u tyhle vypalky prednost? Verzi 5 nebo 6?
Tak jsem to asi rozlouskl, nakopnuty W98SE vytuhly a tacek byl na svete. Zrejme neprezily ten horentni tok dat :)
Na XP bezi paleni CD-R i DVD+R(W) zatim v pohode. Nero 6.0.0.28.
Memorex -R 4x take OK, ALE Verbatim +RW 2.4x mi pali strasne pomalu tak 0.1x a to se jaksi neda, takze to povazuju za nezapisatelne!
To DaShi : Nevím proč, ale Nero 5.5.10.x mi vůbec nepodporuje pálení DVD. Asi nějakej bug... Takže preferuju 6.
To EllE : Verbatimy +RW u mě úplně v pohodě.
A mas FW - DR4FS0F ? a medium jsi napred preformatovaval nebo jak ?Citace:
Původně odeslal Koudy
Mám FW DR8HS0E. Link je někde tady v threadu http://www.liteonit.com/ODD/webfw/LDW-811S/DR8HS0E.zip . Žádnej fromát. Prostě jsem ho vyndal z obalu a normálně na něho pálil.Citace:
Původně odeslal EllE
Počkej moment... Já mám ale jaksi 811s ...
no, ted byly 411S nahrazeny 451S, zda se, ze neduhy zmizely :)
Kde si celt ze 411 byla nahrazena 451 ? nebo sis to vymyslel ?Citace:
Původně odeslal Radim Štěpanec
V cem je rozdil? Ve specifikaci zadny nevidim ???Citace:
http://www.liteonit.com.tw/ODD/engli...-drw4440-5.htm
zda se, ze inovovany chipset, vzhledem k tomu, ze jsou jine FWCitace:
Původně odeslal Harry
NaCitace:
http://www.liteonit.com.tw/ODD/engli...rmware.htm#LDW
tedy FW k 451 nevidim.
IMHO je 451 reakce na preflashovavani 401 na 411 (nahradi ten model, aby neuchazely zisky) - jen moje spekulace 8-)
Tak tato teorie pada, protoze ted uvedl LiteON i 851S.Citace:
LiteON LDW-851S vDR8GS08
LiteON LDW-811S vDR8HS0J
LiteON LDW-451S vDR4GSB6
LiteON LDW-411S vDR4FS0G
Tak jsem se konecne dostal k tomu zkusit palit s 411S ... na to pribaleny +R medium ta mrcha v pohode vypalila plnou rychlosti (4x), ale uz to po sobe neprecetla :?
Doufam, ze je to bylo jenom tim mediem i kdyz jsem mel za to, ze kdyz se jedna o kousek pribalenej primo k mechanice, ze bude v pohode ???
Snad se dostanu co nejrychleji do Diskusu, abych koupil poradny media a vyzkousel to ...
2Koudy: na jake palis media(bezproblemove)? mam totiz tu stejnou vypalovacku(zatim tam mam ten standart. FW.. myslite, ze bych ho mel updatnout?)Citace:
Původně odeslal Koudy
zatim jsem jeste zadny media nezkousel(krome toho +RW, co k tomu bylo.. vypaleni i premazani fpohode a slo to precist i na 2 jinych DVD-ROM)
Jeste sem totiz nemel prilezitost zadne objednat, tak by me bodlo, kdybys napsal, ktere jsou oki a ktere ne, at nevyhazuje zbytecne penizky.. thx
EDIT:
2DaSHi: a tobe to pali na ktere media 100%? a na ktere spatne?
Muze mi nekdo rict proc byly z ofic. webu zrusene posledni FW na 811S a 411S ?
Na pribaleny +R medium jsem vypalil a prectu jak ve vypalovacce, tak v DVD-ROM Toshiba.Citace:
Původně odeslal sleepless
Takze novej FW blbne pry jen s +RW a proto byl odstranen, ale jinak mne konecne na GigaMastery pali 4x, takze jsem happy :D
Určitě si updatni FW. Bez něho mi ta vypalovačka sice vyplila DVD, ale žádná jiná ho nepřečetla. Až na jednu jedinou, ale bohužel nevím, co to bylo za značku. Jinak média jednoznačně Verbatimy. Teď zkouším Memorexy a zdají se být úplně v pohodě.Citace:
Původně odeslal Ace_Ventura
Nevíte někdo, jestli se dají sehnat nějaký RW, co jsou 4x ??? Zatím jsem žádný nepotkal (teda mimo toho co jsem měl u mechaniky).
FW uz mam flashnuty, ale media koupim az po novem roce..Citace:
Původně odeslal Koudy
Vim, ze Verbatim jsou best, ale taky nejsou nejlevnejsi(btw kde je kupujes a za kolik?), dival jsem se jeste na Gigamastery, jsou levne jak... Nezkousel je nekdo na teto vypalce? Pokud by byly fpoho, tak je to super a budu palit jak odusu(to ostatne se vsema).. Maji je tusim v Hope za nejakych 27-28kc / DVD-R.. Tak jestli ste je nekdo zkousely, tak napiste zkusenosti..