To sem netusil ze ten HT muze mit v Sandre takovy vliv...
Jak je to s HT napriklad v 3Dmarku 01 a 03 ??? A co v realne praxi ??? Ja jen jestli mam prejit na WinXP ...
Printable View
To sem netusil ze ten HT muze mit v Sandre takovy vliv...
Jak je to s HT napriklad v 3Dmarku 01 a 03 ??? A co v realne praxi ??? Ja jen jestli mam prejit na WinXP ...
prd na HT,veškerej užitek ve hrách téměř žádnej,akorát ti bude víc topit CPU
To Over: mas recht prdim na to...
Tak jsem skoncil dalsi etapu testovani, zkousel jsem snizit napajeni CPU i RAM, zatim takto:
3,75GHz 250MHz fsb 1,625V v biosu-tj. asi 1,58V real idle a asi 1,53V real full load . . . 13 hod. PRIME95 - O.K.
Pamet 2*256M na 250MHz 2,5-7-4-4 2,55V v biosu tj. asi 2,50V real... Memtest86 O.K. ...
Cau Vapno kde jsi koupil ty A-DATA?Citace:
Původně odeslal Vapno
Me jedou mi A-DATA 450 na 485 2.5-3-3-7 MemTest Stable :-) Sly by vic, ale CPU to uz nedava :)
Cau Lukasi!
Koupil jsem je v softcomu:
http://82.142.72.98/StoreCSVS/Produc...productID=6044
ten obrazek jim nesouhlasil, maji takove ty chladice vinove barvy, tak jak je to na strankach vyrobce...
maj i ty 512MB moduly:
http://82.142.72.98/StoreCSVS/Produc...productID=6045
A jak se mas? Jeste jde pres tebe pripadne neco koupit?
Myslíš něco z U.S.A?To už je horší , ale z čech v poho.Když tak mi napiš SZ.Citace:
Původně odeslal Vapno
Nevíte někdo náhodou jestli ty neznačkový DDR 500 co maji v Alzasoftu nejsou taky A-DATA nebo co je to zač?
2Vapno: Kolis si z tech pameti teda dostal maximalne pri Dual Channelu? Vic nez 500 nesly?
Problem je, ze to nemam moc jak otestnout, jelikoz ten procak co mam ma na 254MHz strop a ta deska neda do pameti vic jak asi 2,75V i kdyz nastaveno je 2,8V... ale hlavni problem je ten CPU...
Abych te trochu navnadil:
koukal jsi tady?:
http://www.oc-zone.com/modules.php name=Reviews&rop=conteudoing&id=17
a nebo tady?:
http://www.overclockers.com.au/article.php?id=194595
asi budu mit i nejakou P4 2,4 800 tak to pak taky testnu...
Vapno tohle jsou přesně paměti pro moji desku s procákem díky moc za recenze! :wink:
Na kolik se to da jeste uchladit bez vodnika.
To OBR: ... to ti nepovim, jelikoz ja ani zadnej vzduchovej chladic nemam abych to vyzkousel...
Hmm,me by se taky libilo 3.8Ghz,ale vodnika nechci takhle nemam misto v bedne.Bude mi muset stacit tech mejch 3.37Ghz.Citace:
Původně odeslal Vapno
3,8 jde i bez vodníka ,ale moc tichý to mít nebudeš!Já mám v Chieftechu 8 větroňů + regulátor otáček Zalman a je tam ještě docela chladící rezerva!A hluk docela v normě 8-)Citace:
Původně odeslal OBR
ja v Chieftecu 3 vetrone a 7000 otacek na CPU,vysavac hadr,uz zadnej dalsi vetrak nebrat!!!!!!!Citace:
Původně odeslal Lukas Volek
Proc 7000otacek? ??? Nebylo by lepsi tam dat poradnej chladic? Treba Zalman CNPS7000Cu a nebo nejakej pasiv Thermalright s tichym vetrackem (92mm) :-)Citace:
Původně odeslal OBR
Chtelo by to ale ja furt nevim kterej je dost vykonej a hlavne tichej,takhle mi doma lezi uz dva fukary v supliku.Poradte co je uplne BEST! na cene nezaleziCitace:
Původně odeslal WeSTLeR
Citace:
Původně odeslal OBR
To je jasny uz z tvyho podpisu ;D
No, nejlepsi pomer hluk/vykon maji asi (krome vodniho chlazeni) Zalman CNPS7000Cu a nebo nejakej pasiv Thermalright s velkym (92mm) vetrakem dobre znacky - treba Papst 8-)
no jestli chceš opravdu něco THE BEST ber toho ZALMANA CNPS 7000Cu...mám ho a nemám k němu co dodat...prostě THE BEST...
Zalman CNPS7000-Cu rules, dneska mi přišel z TNTRADE (ano, z toho drahýho shopu, kde ho však mají kupodivu za 1744,- včetně DPH, čekací doba 1 den). O víkendu to montuju a pak se uvidí kam až to vytočím.
P.S.: Ty recenze o něm nelhaly, je to nádherně provedená práce i když je těžkej, takže si pak musíš dát trochu pozor na manipulaci s bednou (nárazy), aby se to neutrhlo od motherboardu ;)
Vsichni vime ze CNPS7000ka je vyborna, ale kua a proc to tu postujes 5x?
Proboha, ty asi nejsi normalni ?!? :-o
2 Beeblebrox: nejses trosku labilní?
Chapu ze nekdy se to pri postovani "sekne" nebo hodi chybu tak se to zmacke cudl vicekrat, samotnymu se mi to stalo nekolikrat, ovsem pak je dobre to smazat. Jenze ani to neni tvuj pripad, protoze kdyz se kouknu na casy, tak jsou z trosiscku vetsima rozestupama, tudiz nevim, co tumto sledujes. ANO 7000-CU JE COOL
OK, všem se omlouvám, ale mě ten váš server furt hlásil PHP error (url.../emailer.php), tak jsem zavřel Mozillu a zkoušel to odeslat z Exploreru, ale se stejným výsledkem, tak nevím... ???
Pokud to byla moje blbost, tak se teda omlouvám, normálně to posílám jenom jednou :oops:
A už je to tady zase:
:?:Citace:
Failed sending email :: PHP ::
DEBUG MODE
Line : 234
File : /home/web/overclocking.cz/4um/includes/emailer.php
Že by nefungovalo správně upozorňování na odpovědi v threadu :roll: