vam co to dela bordel tak pouzijte recizi 6 ta jede bezchybne tedy skoro ale je uz dobra lepsi jak rev. 3
Printable View
vam co to dela bordel tak pouzijte recizi 6 ta jede bezchybne tedy skoro ale je uz dobra lepsi jak rev. 3
bios 1006 je nanic protoze pri kazdem bootu hlasi falesny hw problem monitoringu, a on zadny neniCitace:
Původně odeslal Lama
Asi tak nejak, je mozne, ze to je tim, ze tvuj cpu vetrak nema monitoring otacek a tudiz deska detekne ze se netoci a tim to mozna bude a ne chybou biosu..................... :!:Citace:
Původně odeslal Helium
Ja mam 1006 a tento problem nemam,ale vim ze nekdo si na toto take stezoval. V BIOSu se da nastavit u jednotlivych polozek HW monitoringu ignore a pak by mel byt klid,ale jestli si dodbre pamatuji tak potom uz tu teplotu deska necte,tak neni videt treba ve speedfanu a podobne, zkousel jsem to u nejake starsi verze BIOSu nevim jestli to dela i 1006...Citace:
Původně odeslal Helium
Ted si chcu tuhle desku kupovat.Doporucujete mi ju?Chcu ju koupit společně s Bartonem 2500+ a s DDR 400 Transcent 256MB.Tim bych se měl vyvarovat i ostatním problémům(rozmlsanosti) desky.Nebo ne?
Ja radej nikdy nikomu nic nedoporucuji, ale reknu fakta co znam at se rozhodne sam. Jeste co tady nebylo recene je ze podle recenzi,na ktere tady nekde bude odkaz,je tato asi nejpomalejsi deska s KT600 a jeste nekteri mely problem nejen s GF4Ti,ale i Radeonem 9600...Citace:
Původně odeslal Hogac
Tak běž do nForce2.Citace:
Původně odeslal Hogac
vetrak se mi toci, a to min 1500-2000 RPM (stazeno Q-Fanem na 12/15)Citace:
Původně odeslal MiniMeM
a verze BIOSu 1002-1005 to nedelaj,
ty hw problemy keca az 1006 (final i bety)
a on tam zadnej problem neni
kazda deska ma + i -.urcite projdi ruzne recenze a testy.Citace:
Původně odeslal Hogac
Napr. ja ji mam,s bartonem2500 a uz pekne parkrat vytocila (teplota procesoru,nekompatibilni ramky,agp vs ddr patice,atd.).P.S. dobre taktuje.
Apropo,dotaz:mam grafarnu radeona excalibur 9600 a 100% mi jede jen s catalystama 3.9 Fujitsu Seiemens.Uz jsem zkousel ruzne ovladace + VIA + nastaveni v biosu,atd. - vzdy se mi ve hrach objevovaly ruzne artefakty a ruzne sracky.Je to mozne deska vs radeon :?:
Je to deska nap..u mám ten stejnej problém s GF 4Ti 4200! Jednou jsem to rozjel s nějákejma driverama pak spadl kompl a od té doby jedu jen artefaktama už jsem je znovu neobjevil! Tento týden půjde na reklamaci!!!! :evil: ;D DEF
az na to neresetování při non-Barton procesorech na vysokem fsb je ta deska v pohode
ja by som radsej isiel do nforce2 a dual DDR,
kamos ma Epox 8RDAG nforce2 a s dual DDR 2x256MB 400MHz Twinmos ide v pohode na 210*11.5 a priepustnost to ma okolo 3300MB/s
ja som skusal na svojej A7V600 a na FSB400 s Twinmosmi ma len 2800MB/s
aj ked ten Asus ide nataktovat viac FSB, nebude rychlejsi lebo ma pomalsiu priepustnost, co je podla mna najdolezitejsi parameter
a naviac tie problemy Asusu s RAM, Ti4200,... :evil:
Jí s ní taky nemám nejmenší problém :) Všechno jede uplně perfektně.
Podle popisu mas 1700+@2211MHZ+(11 x201). Co to CPU ma za jadro??? Protoze pokud sem zatim cetl,tak kdyz se na Thoughbredu da na teto desce FSB nad 200,tak potom deska nejde restarovat. Ja to zkousel s asynchro pametmi a jelo to OK,ale pri resetu jenom cerna obrazovka a nic... Pripadne jakou mas revizi desky???Citace:
Původně odeslal Turok
mam 1700+ Thoughbred.A revize desky je 1.0.