Jj, nahod link. Nejakej fesnej bigtower by bodnul.Citace:
Původně odeslal Ganja-NIN
Printable View
Jj, nahod link. Nejakej fesnej bigtower by bodnul.Citace:
Super, dik za inspiraci :)Citace:
Původně odeslal KRiSHPeeN
Ja akorat nemam jeste uplne jasno s tim oknem.
hele tak to bych si mozna z Decina rovnou odvez z LP, slo by to?Citace:
to by asi slo...mam presne tenhle server case od HP..je to tezky jak krava...musel bych to autem hodit do ty skoly..a ty by sis to MUSEL na 100% vzit..ja bych to uz nikam netahnul..
bedna to je pekna akorat pro me na vyuziti tak akorat na server coz je super. jinak na moding je to uplne super a hlavne na vodnika je to nej.
Jj taky ho uz mam objednanyho.. to bude zas penez :roll:Citace:
Původně odeslal honzAK
Kdyby se nekde nasel jeste jeden kousek, take bych si nechal rict. Stavajici case je mi uz ponekud tesny a na dalsi LP by mohla byt soutez primo v moddovani HP kejsu :)
kejs primo svadi k vyradeni se na ni ;D Ale pro me a me podobny,ktery tahaj komp 2x do mesice nekam na LANparty k nicemu.Leda tak postavit doma v obyvaku do rohu a udelat z nej nejakej svitici bordel :lol:
Aj ja chcem taku :drool: zozente mi to na Slovensku alebo nieco podobne
hele stav se na LP, a my s tebou zajdem tam kde budes mit ty case...treba by se mi taky nejaky libil...tenhle serverovej nevypada spatne, ale 17kg je dost...znam co to je tahat BT s 30kg vahy full...Citace:
Vsak doneste nieco aj na slovensku my sme tu taky chudobni ani na novy case nemame :-(
mne sa nepaci. taka obrovska krabica... (zatial)
Ale no tak...to jsi svazak? Muslo trochu prostranicky, soudruhu :) Normalni clovek taky vidi v kameni jen kamen, ale sochar vidi ladne tvary rodici se skulptury ;)Citace:
Původně odeslal rOn
sak ja vam to neberiem... ale fakt, co na nej vidite?Citace:
Původně odeslal Erbriac
Třeba to že se všechno (teda PC a vodník) dá dát do jedný krabice a nepovaluje se to kolem.Citace:
Původně odeslal rOn
Kdybych tak na něco podobneho narazil... :D :D
koukam ze asi s tim mojim udelam drazbu..kdyz je takovej zajem :-))))))))))
ne ma ho zamluvenej marty :-)
No to je nespravedlivy MARTY uz jeden ma, a boji se aby nekdo jako Erbriac neudelal lepsi modding proto ho zaprgoval.Citace:
Ja bych z duvodu konkurence case prenechal Erbriacovi jako vitezi OC MODDINGU. A aspon se budeme moci tesit dvakrat.
ja to do LAN party nastehuju k sobe do kanclu...a vy se na LAN party domluvite mezi sebou...
Hehe, diky za podporu predsedo :) Uvidime co z toho vzejde, ale snad si Marty nehodla syslit vsechny kejsy pro sebe ;)Citace:
Původně odeslal honzAK
...he mozno chce dalsi len pre istotu, co keby prvy mod nevysiel na 100PRO podla jeho predstav :wink:
Ee, depak, nechci si to syslit pro sebe, ale zamluvil jsem to pro Prokopa - hned jak videl fotky tohohle tak mi volal kdybych neco podobnyho sehnal, ze mu to mam vzit. Mno takze se budete muset dohodnout vy 3 - Erbriac, honzAK a Prokop :)
Jinak uz jsem nakoupit cast barev, jeste zeleny a bezbarvej lak, mam uz i katodu, ale predradniky nebyly. Ted o vikendu budu delat na uchyceni desky a mozna zdroje, a na ovladacim panelu. Nicmene do LP nebude ani okno ani lak, pokud se nestane zazrak :?
jojo.. pokud se mi podari zbavit chiefa tak si pro to do praglu dojedu :)Citace:
Původně odeslal Marty
marty: wow hustej case ...co rikas na ten navrh na integrovani monitoru? ;D ;D
takze sem prave prodal svyho chiefa... sorry Erbriacu a honzAKu.. sem bez kejsu
No sice pekny napad, ale zaprve nemel bych na to doma vhodny prostor a zadruhe, prece jen nejsem az tak zazob abych si na to mohl poridit LCD :) i kdyz ten case je dost velkej i na CRT ;DCitace:
Původně odeslal Green
U me OK :) Ja nevedel, ze to ma Marty zamluveny pro nekoho...nebudem se prece bit pro nejakej kus zohybaneho plechu ne? No..kdyz o tom tak premyslim...i bych se byval bil ;DCitace:
Původně odeslal Prokop