Protoze kdyz fotis s bleskem, tak mas mnohem kratsi expozici a rychle se tocici vetraky se nestihnou rozmazat :idea:Citace:
Původně odeslal Entita
Printable View
Protoze kdyz fotis s bleskem, tak mas mnohem kratsi expozici a rychle se tocici vetraky se nestihnou rozmazat :idea:Citace:
Původně odeslal Entita
nj ale vacsinu si daval normalne galvanicky pochromovat ... a stalo ho to vraj slusny majland :)Citace:
Původně odeslal GABO
JJ tomu verim ze ho to stalo majland...staci mi ked som pozrel kolko stoja tie chromove sprchovacie trubicky (nie je problem kupit) :)
Nevim, proc se resi, jestli sou ty vetraky bily nebo chromovany - ja myslel, ze sou bily a uz tehdy se mi libily :)
Farba sa paci aj mne a dufam ze GABO urobi rozsiahlejsiu recenziu na www.pretaktovanie.sk :) Ale nech prv vyzdravie a potom sa do toho da :)
nebudes mi doufam brat nazor ?Citace:
Původně odeslal MadCap
kdyz se mi ta barva nelibi mam napsat ze je krasna ? ty mozna potrebujes nekomu lest do rite, ja ne .
kdyz se mi neco libi pochvalim to , kdyz ne zdrbnu to , co je na tom spatnyho .
Klidek :-) ide tu o to ze kazdy ma svoj nazor...svoj som povedal a nepozeram na druheho ze....ale zas DOT no aspon pracu a prevedenie kazdy kto to vidi zhdonoti pozitivne...farba ako taka sa ti pacit nemusi....smerujem na prevedenie...ak citas niektore zo zahr. mod. stranok vies ako to tam chodi.
Nemyslim si ze MadCAP by mu mal liezt do zadku, jedna nema preco a podruhe povedal svoj nazor..
nechajme to tak venujme sa hodnoteniu :o :-)
Kvalitne odvedená práca, aj výber farieb je celkom OK. Nie je ich zbytočne moc a skrinka získala taký zaujímavý kukuč...
Možno ešte zastriekť aj tie skrutky na mriežkach, nech to nie je také viditeľné...
Pokiaľ sa to nesprasí nejakým "kolotočárskym" osvetlením tak to bude fakt dobre odvedený mod...
BTW, čo okrem toho krytu na mechaniky ešte chceš modifikovať ?
Barva je super takova decentni fakt pekna, s timto casem se zazraky bohuzel delat nedaji, me se nelibi predek toho casu ale nema smysl investovat do toho tolik penez na prdelavku predku jinak ty dva vetraky nahore je naprosta bomba a ta mrizka tomu dodava ten spravny nater.
Ako som uz spominal este ten predok zmodnut a dira do bocnice + plexi na jednej strane a na druhu nastriekam smrtku s kosou. :-)