-
Presne tak, kua, zalozil jsem na to tema dokonce thread "Jak chladit grafarnu softwareove", ale ANI JEDNA REAKCE! Ono to holt asi fakt nejde... A myslim, ze udelam totez co ty - na ten origos chladic prdnu nejaky poradny vetrak, a necham ho ridit budto SpeedFanem, nebo tim Aerogate 2... A neni boha, aby poradny fukar na male tocky nebyl tissi nez ta vrtulcicka, co mne tak otravuje tim svojim bziiiii! ;D
-
já jsem to vyřešil tak, že jsem vyhodil ten malý větroň, pasiv jsem přišrouboval pevněji šroubkama, jelikož se hýbal a kýval a nahoru jsem dal ventilátor z Titanu D3TB ( klasický 60x60 ) zpomalený odporem...
-
.
Já to vyřešil výměnou toho malýho větráčku za Artic Cooling (ten 8 cm,do case,s tepel. regulací),kterej jsem našrouboval na kus plechu pod grafárnu.A stíhá to v pohodě uchladit,hluk se snížil výrazně.
-
ja mam na svojom herculovi zalman 80c-hp s tym pridavnym op1 fanom z povodnych 380 mi ide na 440, otestovane 2 dni parby na lanke
pamate mi moc nejdu, 350 je bezartefaktovy koniec
pipky idu odomknut, ale mam mierne sachovnice, ktore ale zmiznu! pri podtaktovani na jadra na 270 MHz, haluz, pri 400 su uz dost vyrazne
-
ako ste to vyriesili s tym nahradnym chladenim na 9800SE AIW? pytam sa len kvoli jednej veci - jadro na grafike je takpovediac utopene - ked na to polozim vodny blok, tak nema s jadrom kontakt - sedi na tom postrannom plechu co je okolo jadra. je tam celkom slusna medzera. skusal uz niekto dat ten postranny plech dolu? na originalnom pasive je urobeny malicky schodik - asi 1 mm, ktory dosadne presne na jadro... co s tym? pastu tam davat nechcem, prenos tepla je mizerny...