hm to je pekne ;) aj ja musim mat najhorsie timingi inak padam na hubu :( ... inak uchladit by to mal .. ;) ale sak skus, uvidis ;) keby ti to malo pomoct 5mhz tak to je imho zbytocne
MadCap
Printable View
hm to je pekne ;) aj ja musim mat najhorsie timingi inak padam na hubu :( ... inak uchladit by to mal .. ;) ale sak skus, uvidis ;) keby ti to malo pomoct 5mhz tak to je imho zbytocne
MadCap
Ked budes mat slusny prisun chladneho vzduchu (windtunnel) na CPU, tak ano.Citace:
Původně odeslal vixl
1,7V a stejne to na 133(bios)-134real FSB neni stabilni
napeti stejne nikdy neni 1,7 prumer je tak 1,67
teplota pri prime je 43
nevim jestli by pomohlo zvysit na 1,75V nebo jestli nestihaji ramky
uz to nehrot .. asi to nedava procak, alebo to je jedno uz co, ale nestoji to za to ho takto trapit ;)Citace:
Původně odeslal vixl
MadCap
toMADCAP: takze si mel pravdu, byly to pameti, vymena ramky a 1,61GHz stabilni! konecne. az bude zase cas tak dam 1,75V a na tech 1,7GHz se dostanu.
vono to tkus bez lepidla a mozno to taky pude.. ja ho tam daval aby mi ten igelitak nestih spadnout nezto nacpu do patice. Jinak dolu to lepidlo pude urcite pac na tech nozkach zas tak urputne nedrzi - teda nesmis ho tam dat litr to by pak asi moc ocistit neslo :wink:Citace:
Původně odeslal vixl
jinak ja se s 1,2 dostal na fsb 140 - 142 coz dava nejakejch 1680 - 1700 takze jeste mam naskok :-)
bez lepidla mi to vzdycky nekam uletelo, po dlouhem strihani, lepeni, sundavani lepidla, a znova, se mi to podarilo. (1,7V)
na 142 projde post a 145 uz to tuhne po zapnuti
No uvidim, aspon to vyzkousim.
vixl