souhlaSCitace:
Původně odeslal Tamango
Printable View
souhlaSCitace:
Původně odeslal Tamango
Vsadim se, žejediný co je na tiom dobrý je cena.
A to v dnešní dovbře nikomu nevadí. :-) Burn :-)
Tyto veci vetsinou jsou mezi sebou hafo kompatabilni. Pokud ti nestaci kompatabilita MSO->OO tak pouzivej PDF to je kompatabilni vsude a nemusis se pak vymlouvat !!Citace:
Původně odeslal Dolby_cz
Opravdu nepohodlné, navíc v praxi needitovatelné, bez revizí a spol., obecně - střela vedle! ;DCitace:
Původně odeslal GS
Kdyz je tu tolik odborniku na Open Office, tak mi pls nekdo poradte jednu vec. Ve firme mame dva oficialni MS Office a 4 Open Office a potrebujeme aby kdyz na serveru bude nasdilena "pracovni kniha" aby si ji mohli vsichni otevirat v exelu (MS Office i Open Office) - deje se to ze pokud tu knihu ma otevrenou nekdo na open offcice pak ji neotevre nikdo jiny. S MS office no problem...co s tim...?
No v tom to je MS je takovej protikonkurenční ha.zl že to prostě nepoporuje!
.csv ;)Citace:
Původně odeslal Aeris
Myslím, že je to uplná blbost. Dneska se to domů nevyplatí.
???Citace:
Původně odeslal KtK
asi ze mas pouzivat format(priponu) csv
Muzes byt konkretni, docela me to zajima, OO.org pouzivam uz dva roky,Citace:
Původně odeslal josefec
a nemuzu si na nic stezovat. Snad jen to ze to je prehnane komplexni,
treba pro myho brachu je nejlepsi 602ka, je tupa a i tupec se ji nauci.
Ni je to moja myslienka, cital som to niekde na nete:
Kazdy software stoji rovnako, ci je to Windows alebo Linux alebo MsOffice. :wink:
cvs je takovej hoooodne simple format na tabulky. Jediny co to umi, je uchovat jaky text je v ktery bunce. Zadny barvicky, jakykoliv formatovani atp.. proste jen plain text. Takze to byl asi spis vtip, nejspis tam budete mit i neco slozitejsiho. Na druhou stranu je to tak primitivni, ze to umi snad kazdej tab. procesor.Citace:
Původně odeslal Aeris
Co, že to je ten *csv, to je v OpenOffice, když uložíte něco v Calcu?Citace:
Původně odeslal KtK
já používám Easy Office taky zadarmo a má v sobě hrozně věcí
To je jako ňákej další "šmejd"?Citace:
Původně odeslal sebad
vůbec já sem s nim max spokojenej a připadá mi že má ještě víc věcí na výběr :arrow:Citace:
Původně odeslal josefec
To je trochu věc názorui, ale fakta jsou fakta.Citace:
Původně odeslal sebad
A ten Easy office jde i na win? nebo co to vlastně je?
tak nas ted cekalo naistalovat 250 lidem na compy (statni sprava) OO ... sleduju vyvoj asi rok..a myslim ze verze 1.1 je naprosto v pohode...skoleni pro uzivatele stalo malo 1 lektor (15 notebooku tady na urade) x 3 sezeni po dobu 2 dnu. Lidi si stezujou jsou zvykly 7 let na MS,ale fakta jsou fakta..chybi nam 100 licenci * 9000 .. to jsou usetreny penize...
ad :josefec premejslis taky kamo..nez reknes BURN??
Ehm, jezevec se v tomhle dredu neobjevil, aspon co jsem ho zbezne projizdel.. Spis jsi asi mel na mysli josefece? ;) na toho to sedi dobre..Citace:
Původně odeslal Ganja-NIN
V OpenOffice je export do *.PDF formátu. Existuje možnost, jak *.PDF opět vyeditovat? Ptá se mě to na vstupní filtr, ale PDF v seznamu chybí.
jedine acrobat full...vsechny programy co editujou PDF musi platit licenci adobe...takze aspon ze umi openoffice ukladat do PDF
Dějuji. Na to, že je tak rozsáhlý a zdarma bych toho už chtěl opravdu moc.
Omezení na 32000 řádků v calcu, pak mi chybí ve Write zobrazení Normálně a Osnova. Ale jinak, co byste za ty prachy chtěli? Soubory co OO ukládá sic mají jeho přípony, ale jsou to zip-y ve kterých jsou xml. Teď jsem někde čet, že snad má být součástí i databáze od 602, takže by se to mělo chovat jako Access.