ok.fajn
Printable View
ok.fajn
tak posielaje ! NEHRYZIEM!
eraser007@orangemail.sk
mimochodom, pomohlo by aj, keby ste poslali DôKAZOVÝ MATERIÁL!
ako aj TAKTY, TAK AJ SKÓRE + by pomohla aj konfigurácia masiny:
príklad:
dosiahnuté CLOCK
350/490 MHZ /z 250/333/
- masina:
AthlonXP 2000+
256MB RAM DDR266
VIA KT266A
ManLi GeForce4MX440SE 64MB DDR
-OBRAZOK
toto je len vzor.
ok, www.esat.szm.sk, TOP10
posielajte mi výsledky + dôkaz, mailom
čakám.....
eraser007@orangemail.sk
ok.poslem co najskor.teraz ale nemam po ruke hardisk s vysledkami a podobne.zanedlho. :| zatim
Ja som zatial na 392/648 z 275/513 na mojej MSIcke. Mam tam pasiv z durona a fukam na to z 8x8 CM (na 1% cez speedfan) cez wind tunel. Teplota chipsetu nejde cez 35, tak idem zhanat nejaky soft, ktory mi dovoli nastavit viac :) potom poslem vysledky. btw zatial 3Dmark 2001se - 8990b
Edit: inak ked som este zvysoval pamatiam, tak aj napriek tomu ze to este nerobilo graficke haluze, tak mi uz kleslo scoore v 3Dmarku.... oplati sa na ne nalepit nejake pasivy??
asi pred pul rokem jsem mel doma Inno3D MX 440 SE def 250/333a dal jsem ji na 390/425 vysledky si nepamatuju ale vim ze to bylo celkem na nic!!!Testoval jsem ji asi hodinu takže možna to na tyhle frekvenci nebylo na 100procent stabilni ale stejne docela slusny
ok, posli mi to potom, s takýmito výsledkami budes hned prvý!Citace:
Původně odeslal Mavko
inác ten systém zavánanie z 8x8cm FAN som dobre vymyslel, vsak ???
posielajte a budte TOP
www.esat.szm.sk
ked mi stací 800x600x32 bit, tak naco by som tam páral 1024x768 ???Citace:
Původně odeslal riksa
Kámoš má Celer 1,7 a 256DDR a MX440SE mu hází v defaultu v marku na 1024*768*32 3500bodů je to norm. skore, nebo je to 64bit?
na Celera 1,7GHZ je to az vela bodov :mweheh:Citace:
Původně odeslal faborsky
protoze 1024*768*32bit je DEFAULT, ktery pouzivaji vsechny servery, aby mely vypovidajici porovnani a stejne tak to dela drtiva vetsina uzivatelu :wink:Citace:
Původně odeslal eraser007
jestli pouzivas mensi rozliseni, nehraje uz takovou roli grafika, ale cpu
viem, ale naco sa budem porovnavat s tými, ktorí "musia" mať 1024 a viac, OK, urobím testy aj v 1024Citace:
Původně odeslal riksa
nejde o to, ze "musi", jde o to, ze to tak ma madonion (resp. futuremark) nastavenyCitace:
Ja som to nerobil podla ziadnej predlohy, napadlo ma to sameho ;D Inak ked najdem doma nejaky fotak tak to nafotim... (je to trosku velike, skoro cez celu spodnu cast dosky :))Citace:
edit: vysledky poslem az ked s taqtovanim skoncim, nebudem posielat nejake medzistupne 8-)
BTW, ked budem pridavat voltage AGP v biose tak zvysujem co vlastne??
2 mavko: jaky tam mas pameti? - jeste by me zajimal typ ty karty - jeste jsem nevidel mx440 s default taktama 275/513 (coz jsou takty ti4200)
Tiez som sa uz nad tym cudoval. Su tam take male stvorcove samsungy . Ta karta je kupena ako retail, boli k nej nejake gamesy a podobne a je UUUPLNE inac spravena ako ta co sa predava od MSI ako bulk. Ma aj DVI-I vystup... Original bol na nej taky gulaty aktivny chladic, velmi pekny a aj velmi studeny, ale bohuzial podlahol stisovaniu a isel prec :)
aj ja sa to pokusim cvaknut!Citace:
Původně odeslal Mavko
asi mame spojene mozgy :-)
MSI /neviem co/ MX440 TD!Citace:
Původně odeslal riksa
super výkon!
Asi před měsícem jsem měl na testování GF4 MX 440 64MB DDR 128bit AGP 8x, značku nevím, nějakej noname. Ale byla osazena paměťma Mosel 4ns. Základní takt byl tuším 270/472. Pokud jsem ji ofukoval fanem, tak běhala bez artefaktů na 390/550. Výkon v 3DMarku2001 byl na mašině, co mam v popise, těsně pod 9000 bodů. Kartu jsem už prodal, ale známej, od kterýho jsem ji měl, má ještě jeden kousek. Tak pro ní zítra skáknu a uvidíme, jak dopadne. Jinak mě teď moc zklamala GF4 MX 440 od Inno3D. Má sice pěknej velkej pasiv, ale je osazena pamětmi LG 5.5ns - základní takt 333 MHz, takže výkon na nic. :-(
myslím, že to asi nie je NO NAME, ale referenčná karta od nVidie.Citace:
Původně odeslal Hrady
skús na pamäte nasadiť pasáky a ofukovať FANom.
+ 20% účinnosť !
ó, a nad Inno by som sa netrápil !
veď Inno...
20 procent ne, podle zkusenosti tady na foru pridaji pasivy na pametech max. 10mhz (real), s ofukovanim mozna o neco malo vic, zalezi na vetranosti caseCitace:
Ale existujou a objevujou se az ke konci ked se uz karta pomali prestava prodavat. Jednou se tady na foru objevila mx440 s pamatami 600 Mhz na default. Inac zalezi na vyrobcovi ake pamate tam fukne.Citace:
Původně odeslal riksa
Ja si myslim ze to klesani je spusobeno nedostatkem napeti. Proste to ti pamati pri danom takte a napeti uz nestihaj. Pokud bys delal vmod tak pasivy kazdopadne jo inac bez vmodu je to vcelku zbytecny - tech 10 mhz hore dole se na vykone prakticky neprojevi.Citace:
Původně odeslal Mavko