Většinou dualchannel se zapojuje tak, že se dají 2 paměti do stejně barevných slotů.Citace:
Původně odeslal WeSTLeR
Printable View
Většinou dualchannel se zapojuje tak, že se dají 2 paměti do stejně barevných slotů.Citace:
Původně odeslal WeSTLeR
Spravne. Urobil som tak a priepustnost pamati v sandre 2004 Pro mi stupla z 3200MB/s na 5700MB/s. Je to suuuuper. Vdaka.
Veru spravne.. a ty si to vedel len si nas skusal vsak ? :-)Citace:
Původně odeslal Alfi
hm trochu OT ale dalsi priklad ludi ktori proste navody a manualy citat nepotrebuju ;)
tak na msi-neo2ls se davaj do ruzne barevnejch slotu :-)Citace:
Původně odeslal Mil17
MSI je jedna z pár vyjímek. Ale většinou se to v manualu dočteš :wink: ale nevím proč to tak neuděla, zelenou a purpurovou tam už mají, tak nevím proč to udělali takhle, bylo by to podle mě lepší.Citace:
Původně odeslal Wolferine
tak jsem narazil na problémík, bylo to vše stabilní, ale najednou prostě
to tačlo házet jeby. Ale náhodně, třeba UT2003 smažím klidně hodinku a
pak dám Chasera a 15min výtuh. POstupně se to začlo zhoršovat.
na práci je to vklidu, ale třeba kodování nandubem ne, vytuhneto.
Mám takovej dojem, že mě to dělá deska. Nakonec jsem to vrátil na 274FSB, kde je to 100% stable.
Zkoušel jsem např. 2.6GHz SL6WS a skončí to na ůplně stejné fr. 3.29Ghz
a od tého hranice náhodně nestabilní.
Mno asi ji odpálím a vemu novou, možná jak jsem ji kupoval brzo, tak mám ještě nevodladěnou. Tím myslím napájení desky.
:-( :?
Máš HT a PAT na Enable?
čeče, HT Off, PAT jasně ON. Mno zejtra mi přijde deska a pro jistotu v neděli Enermax 465FMAX, jako fakt záhada. PO výměně uvidíme, ještě ze srandy zkusím ADATA.
Dost bych videl jako zdroj moznych problemu ty pameti...
Ze 400 na 448 je celkem dost, muzou hazet chyby...
Zkusil jsi do nich na par hodin pustit napr. memtest86...
Ja to mel taky primestable a memtest hazel po delsi dobe errory...
no chyby neudělají, ale právě jak na nich nemám ještě chladiče ( ještě mi nedorazili, mršky jedny ), ale šajzy to dělá i při nastavení 266 v biosu, tak že paměti jsem vyloučil.
2Pavel:
Muzes pls napsat jak se ti pohybuji teploty pod tim Zalmanem ???
Mam - viz podpis.., ale v nepretaktovanym stavu me pri zatezi leze teplota na 48°C :evil: , pod Zalmanem mam nejakyho stribrnyho Titana (ja vim ze to sou sracky, ale cekam na Arctica)
Zda se me to strasne moc, Zalman je porad na maximum a napeti a vsechno je zatim na default :-(
To mas fekt dost.. Ja mam 33°C ted a v lete 36 a full load 49-53°C Pastu mam tu od Zalmana a jede na 1900 ot..
No ja mam sice AlCu, aleCitace:
Původně odeslal Aigor
pri 1900ot/min - 37-38°C idle / 46°C full load (2600MHz) --- na to jedu vetsinu casu kvuli DC 8-)
pri 2400ot/min - 40-41°C idle / 48°C full load (3250MHz)
EDIT: Jo a mam pod nim AS2
mám pod Zalmanem AS3
při 3.29Ghz - tedy 274FSB - FULL Load 46-47°C, při klidu 31-33°C
thx 2 all,
Tak fakt nevim co je blbe :evil:
Zalmana jsem uz rozebiral, jestli nesedi krivo, ale vidim to na chybu v te paste. Lezela me delsi dobu v supliku a nekde jsem cetl ze ty stribrny Titanky nejak vysychaj a zhorsuji se nebo co.
Kazdopadne uz se tesim, az budu moct stahnout otacky, protoze takhle me to teda hluci az moc :-(
Tu ASC bych mel mit asi za 14 dnu, tak uvidim... ???
no s těma titan pastama je to pravda, po delší době vyschnou, pod procákem když jsem ji měl tak tedy nic moc, pokud byla nová, tak v pohodě a po delší době hrůza. Raději jsem dával silikonovou.
AS3 je super pasta. Jestli chceš, klidně ti ji pošlu. Za kolik ji vlastně máš.
Čekám na ASC (Ceramique) za 250,- tak doufám že to vyjde, ale když tak bych se ozval, thx za nabídku 8-)Citace:
Původně odeslal Pavel Kuncl
Nemůžu se dočkat právě kolik z toho vymáčknu, zatím jsem to zkoušel nějak těsně po 3GHz, ale znervózňovala mě ta teplota, takže jedu zatím na default :-(
a co AS3 za 300kilča , to by si nebral
Mam nabidku AS3 nebo ASC za stejny penize, takze zatim dik :wink: , ta keramika se mi zda podle nejakejch testu lepsi, tak sem si vybral tu. Ale myslim ze by sme meli tuhle debatu presunout na SZ, nebo nas nekdo sprdne za OT :eek:Citace:
Původně odeslal Pavel Kuncl
mno, tak jsem vyměnil desku, na paměti jsem konečně dal TT chladiče + keramickou pastu (ne ty úchylný pásky) a zdroj Enermax 465FMA, zatím sem s tím velice spokojenej, protože 280mám stable a najedu třeba i 285-290, ale
paměti už to nezváladají, aby taky, jsou to 400kila, asi se poohlédnu po těch A-DATECH.
Jetště uvidím, nechám to zahořet, 280FSB mi docela stačí. Tak že když to bude držet, asi tu kombinaci nechám, už mě nebaví pořád se v tom šťourat :lol: ;D