neni tu nekdo z prahy kdo by mi na tohle pujcil trosku laku - neb se mi kvuli tomu nechce kupovat cela flaska......
Printable View
neni tu nekdo z prahy kdo by mi na tohle pujcil trosku laku - neb se mi kvuli tomu nechce kupovat cela flaska......
nevim jakej mam lak,uz ho mam fakt dlouho, skoro suchej.
a z prahy taky nejsem ale ( stryc byva v prahhe, prazsky uz mluvi plyne ) :D
Tak lidi prave sem z myho Duronu udelal Athlon XP na ciste frekvenci 2200 MHz :-) Za 1200 bez DPH je to slusny ...
Proste sem ostrym nozem seskrabnul tu vrchni vrstvu plastu a pak uz stacila obycejna tuzka ;-)
http://sweb.cz/nenee/DURON%20@%20ATHLON%20XP.JPG
Tak to je opravdu parada!
asi zkusim do toho meho @XP pustit vetsi napeti a dostat ho take vyse.
OTAZKA? proc nejedes na 200fsb co ma za MB?
Dobra otazka ... ja mam starou dobrou ECS K7S5A a vetsinou s ni jedu na 147/147 ... Az budu mit na novou desku,snizim nasobic a zvysim FSB :-)Citace:
Původně odeslal vik
Ted tam mam pameti 256 MB DDR333 + na zkousku 256 MB DDR 266,tak sem se rozhodl jet zatim takhle ... tzn. 138/138 :-)
Tak to potom OK.
Ted tak koukam, ty mas ve "family" 681/781 a ja u sveho 680/780 mam neblahej pocit ze mam TBreda "A" :-( proto nechce pres 2GHz :-(
pletu se?
Muj bez zvyseni voltaze nechtel pres 2070 MHz ... takze bych zkusil zvednout voltaz ... no ale pokud je to acko,bude to asi problem ...Citace:
Původně odeslal vik
ja uz ted jedu na 1.75V (2GHz).
No,,, mam solidni chlazeni zkusim 1.9V. Ale pokud je "A" tak to asi bude prd platny
Tak to je divny ... muj jede v pohode 2,2 GHz na 1,65 V ...Citace:
Původně odeslal vik
Tak je to asi jasne,,, "A"
Vypada,ze jo ... ja kdybych mu dal 1,75 V,tak verim,ze by sel i na 2300 MHz ...Citace:
Původně odeslal vik
Ste dobrí chlapci!! :lol: Teším sa aj za vás že v ČR sú také super kúsky. (Kde ste ich kupovali? Ja kupujem v Brne u ABI-ho.) Kde sa motá Markoff? Nech to aj on skúsi zapnúť! Už aby som KONEČNE mal aj ja toho "môjho" :roll: ....
Ja ho koupil v Monime ( www.monima.cz ) :-)Citace:
Původně odeslal Vlado
A je to fakt supr kousek ... plna L2 cache je naprosto stabilni ... tzn. mam Athlon XP 3200+ za 1200 Kc bez DPH :wink:
Mám tu EL-4 a ještě šplouchá ;DCitace:
Původně odeslal Wolferine
Jen pro ty,kteri neveri,ze se z Duronu 1,6 GHz da udelat Athlon XP 3200+ :wink:
http://sweb.cz/nenee/Duron@Athlon%20XP%203200+.jpg
Za ty prachy doporucuju!
Jakou máš teplotu CPU?Citace:
Původně odeslal Honza001
44 st. v klidu a neco kolem 55 st. pri plny zatezi ... :wink:
Tak teď už jenom lepší desku....vyšší FSB a....... :smoke:
Presne tak ... muj procesor je ted znacne predimenzovanej ;-) ... tzn. nevyuzitej 8-)Citace:
Původně odeslal flash
hm kua to budu muset s tim duronem taky neco udelat - asi dratovat nasobitel,neb fsb 166 nejede :-(
No a co s tim lakem?Citace:
Jojo,ja sem narval maly skobicky z uzouckyho dratku rovnou do socketu a slape to jedna basen ;-) ... ikdyz priznam se,par vulgarnich slovicek sem pri tom pronesl ... hlavne,kdyz mi ten dratek zapadl nekam na desce a ja ho nemohl najit :lol:Citace:
Peknej vysledek.
Tak ted uz to vim na 100pro, Aida32 me ukazala ze mam TBread"A". No,,, i tak dobrej kup :-)
Peknej vysledek.
Tak ted uz to vim na 100pro, Aida32 me ukazala ze mam TBread"A". No,,, i tak dobrej kup :-)
koukni do SiS sektoru, třeba s tou 166 pohnemCitace: