lol ja se picnu.... Len tak s prce som sa kukol na smartgart, ze vyskusam to urobit ako ty, a uz mam zapnute aj AGP write aj AGP read. HMMMMMMM?????
Predtym ked to bolo vypnute, a dal som to zapnut, tak win skoro nenabehli....
Printable View
lol ja se picnu.... Len tak s prce som sa kukol na smartgart, ze vyskusam to urobit ako ty, a uz mam zapnute aj AGP write aj AGP read. HMMMMMMM?????
Predtym ked to bolo vypnute, a dal som to zapnut, tak win skoro nenabehli....
tak to mate dobry, ja mam sice v DxDiag Akceleraci AGP textur povolenou, v smart gart sem si taky zapnull jen AGPWrite:Off a AGPRead
kdyz sem dal i AGP write off, tak pokud sem pustil 3D tak to vytuhlo. uz me to stve, porad mi silene cukaji nektere hry a nevim cim to je (takovy medal of Honor singl player je nehratelny - mistama 10 FPS v akci, neco podobneho u Jedi Knight 3, atd...) uz sem zkousel vselijake kombinace a nic...
Mě to taky někdy poškubává a nevím co s tím, ale již jsem to vzdal. Byl bych rád kdyby nám někdo poradil. Děkuji ahoj jfkCitace:
Původně odeslal Austin
Taky se mi nezaplo AGP Texture Acceleration po nainstalovani CAT 3.9 (udelalo mi to uz predtim u 3.7)
Jako jedine reseni u me funguje nainstalovani driveru bez smartgartu.
Pri nainstalovanych cat je treba odinstalit smargart, a preinstalit driver.
smartgat uninstall, drivery a control panel sou ke stazeni na www.ati.com
mam ati9100
No ja som skusal takto. Agp texturovaciu akceleraciu som mal zapnutu, ale mam ten problem, pokial mam Fastwrite vypnute, tak mi zamrzaju hry ako CaC Generals, Ufo Aftermath. Ked ho zapnem zamrza mi Call of duty. Skusal som advanced smartgart a vypol som vsetko na off. Ide mi to uz o.k., ale mam vypnutu Agp texturovaciu akceleraciu, teda aj nizsi vykon. Skusal som dat aj read na on a write na off, ale zamrzalo dalej. Teda mi to ide ,ale s nizsim vykonom, co ie podla mna riesenie. Co stym???
Paneboze co to stvarate? :roll: Precital som si prispevky vsetkych co sem "radili" ale ani jedno ztoho nemoze byt pravda. AGP Texture Acceleration - ked je ON tak to znamena ze mas zaple dve dolezite funkcie t.j. AGP write a AGP read. A ako to cele spustit? :arrow: Nainstalujte si AGP driver (je obsiahnuty v baliku pre vas cipset). Ja som vystriedal uz 3 dosky a na kazdej pomohlo instalnut AGP driver a AGP T.A. vpohode fungovalo. A nejde to spravit jinak. Neviem co ste vy carovali s ovladacmi.
Za to moze to ze nemas instalnuty AGP driver :wink: A kedze mas Read:ON a Write:Off tak ajtak prichadzas kus vykonu. A z laickeho hladiska mozem prehlasit ze mas AGP texture acceleration zaple len z polovice.Citace:
Hmm to ma taky vplyv na to? Hmm.. lebo teraz som nieco skusal:
Ked som v smartgarte dal AGP Write a AGP Read na On, tak po restarte som mal normalne to AGP Texture Acc. na Enabled, ale pri tomto nastaveni sa mi sekaju niektore hry, tak ze kratko po starte to totalne zatuhne vsetko, zvuk je nekonecnej slucke a pomoze iba reset (odskusane napr. na hrach C&C Generals: Zero Hour, Neverwinter Nights).
Ked som nastavil AGP Read na Off, tak po restarte mi tie hry ficia v pohode, ale zase nemam Enabled to AGP Texture Acc.
Fuu tak poslednu dobu sa moc do debat na OC 4e nezapajam ale ked som videl tuto debatu vase rekacie tak som fakt musel (bez urazky :wink: ) Kazdopadne kazdemu doporucujem nech sa stym trochu potrapi a AGP T.A. nech si aktivuje lebo pri niektorych hrach moze byt strata vykonu fakt fatalna.