ja ho mam, a zalezi kus od kusu. ten muj je neprosto bez chyb. 1600x1200 umi jen 76 hz, takz epouzitelny je akorat 1280x1024 85 hz. ale obraz je naprosto cisty, bez kazu, geometrie pomerne solidni, a barvy supr.Citace:
Původně odeslal kju
Printable View
ja ho mam, a zalezi kus od kusu. ten muj je neprosto bez chyb. 1600x1200 umi jen 76 hz, takz epouzitelny je akorat 1280x1024 85 hz. ale obraz je naprosto cisty, bez kazu, geometrie pomerne solidni, a barvy supr.Citace:
Původně odeslal kju
?Citace:
Původně odeslal Wuuduu
Mno, máš možná pravdu že sem byl dost ovlivněn mojim shitozním LiteOnem, nicméně kámoš měl hnedle vedle jeho monitoru svuj AOC 19" 9A+ TCO99 a rozdíl byl patrný na první pohled( AOC ale taky stojí o 5 klacků míň) takže tak...
http://www.cybex.cz/Produkt.aspx?Typ...cut=LGE-163050Citace:
Původně odeslal patka
trosku viac no doprava zdarma:)
No takze som si kupil v piatok tu iiYamu LS902U 1454 za 7250SK a si myslim ze za tie peniaze je super. Obraz je gut aj geometria a farby tiez, dokonca som ho nemusel vela nastavovat oproti AOC. Je super ze ma tlacidla a nie kolecko, aspon ked potrebuje rychlo zmenit svetlost tak to ide richlo.
A kdysi dávno jsem tady někde na fóru četl o tomto Viewsonic 95pf+ a mluvilo se o něm velmi dobře 8-) Je k mání třeba tady
http://mb-shop.cz/inshop/shop.asp?templatesdir=lcd
za tu cenu, no neber to ;D
Umi to 1280x960 pri 100Hz ? Nebo jaky pouzivas jako optimalni?Citace:
Původně odeslal Petrt
Neni nikde v dohledne dobe k dostani a mesic cekat nemuzu :?
... co takhle Samsung 959NF :?: nevite co je to za obrazovku?
Ten mám a můžu doporučit, ale výrobci dnes CRT dost flákaj, takže ať už si vybereš cokoliv, máš bohužel vyšší šanci než dřív, že chytneš špatnej kus.. :?Citace:
Původně odeslal zhefear
Sice se divím nechuti k 17" LCD, ale budiž. Koupil jsem za 13500 v květnu 19" CRT LG 915 FT Plus. Jsem s ním nadmíru spokojen. Kolik stojí dnes a zda je nový model netuším. Jen dávám tip :o).Citace:
Původně odeslal Neller
Ještě k těm LCD. Kdybych se rozhodoval dneska, určitě jdu do LCD. Už se dá vybrat solidní 17" kus pod 15k Kč.
a co 19'' Hyundai Q910, ev. 995? má s tím někdo zkušenosti? Designově to vypadá super, parametry jsou na danou cenu taky odpovídající....
no jo ta p95f(resp. p90f) je super ale prozatim jsem ji nikde nesehnal vsichni rikaji ze je to stary model a ze uz normalne neprodavaCitace:
Původně odeslal mpark
a co takhle E90f+SB ??? http://www.viewsonic.com/products/crt_e90fplussb.htm
Ta jama je na movies a hry absolutne best (barvy + QPI mody) naopak ostrost neni jeji silna stranka . Na praci se nehodi na multimedialni praci neni lepsi volba . Nechal jsem si ji seridit v servisu a naopak me velice ochotne vyhoveli asi tak . Clovek kerej jich videl v praci 8 a vsecky sou totalni shity = videl ji z vlaku ....
tak dnes jsem si objedna tu LAMU VM pro 454...snad to bue dobrem monas? sice na men budu pracovat, ale nejvic cumet na filmy a parit HRY!! cena 13 170Kc....
Tak dej vedet jakej mas na ni nazor , az ti prijde :-)
No v Sofcomu rikali ze si mam zavoilat zitra, ale jak je znam tak ten monitor budou mit az tak za 14 dni-to je v Sofcomu naprosto normalni! a ja sem si tam zaroven objednal dva kusi Z-com Wi-Fi karet, takze az tam pujdu tak az tam budou mit vsechno monitor i karty, coz zitra urcite nebude!Citace:
Původně odeslal 3ngelchen
Mno, a ja si rikal, ze cekat tyden na LG F900P, ktery sem si nakonec vybral ja je dlouho. A ted mi rekli, ze nejsou v cechach vubec na sklade, takze dalsich 14dni. ???
tak mam ho doma, takze v sekci MONITORI zakladam nove tema s nazvem LAMA VM454
sice pozde, ale prece...v tomto rozliseni ma oficialne jen 85Hz. V 1280x1024 umi 100Hz. Pouzivam 1280x960 kvuli pomeru stran.Citace:
Původně odeslal patka
Kdepak jsi si to LG nakonec objednal ? Pokud v TSBohemia - to tam ti rekli, ze to bude trvat tak dlouho ??
No nejdriv v jednom kamennym v HK, tam mi rekli, ze tyden, tak sem se ozval do TSBohemia a tam mi rekli nejdriv 14 dni. Takze sem se jeste optal v par obchodech a vsude 14 dni nejdriv, tak sem se nakonec vratil do toho puvodniho a odtamtud mi daji vedet kdy az dneska, ale pocitam ze 14 dni.Citace:
Původně odeslal Petrt
A ty jsi nekde sehnal ten monitor levneji jak v TSku ? V dobe kdy jsem ho kupoval ja nikde jinde levnejsi nebylo (nikde jinde = velkoobchody v okoli Brna)Citace:
Původně odeslal patka
Jo. A ja včera volal do NextCompu v Ostravě a tam mi řekli 14 dní. Zase! To mi řekli už jednou před 14 dnama. A tak jsem zavolal do českých počítačů. Cha! Do konce roku nebudou. Kašlu na to. Koukám po jiném, ale pořád nevím jakej. Chci nějakýho plocháče, ale těžko se hledá :-(Citace:
Původně odeslal patka
A uz si neco poradnyho nasel? Ja hledam taky, a kdyz sem se konecne rozhodl, tak nejde sehnat. Ach jo.Citace:
Původně odeslal palacek
Chtel bych, aby to umelo 1280x960 na 100Hz
Ještě jsem nenašel. LG jsem viděl na vlastní oči a hned se mi zalíbil. Jak jsem řekl, tak bych chtěl nějakýho plocháče. Plochý z venku i zevnitř. No a navíc by mi vůbec nevadilo, kdyby nebyl bílé barvy. No a cena? Do 9000 tis.Citace:
Původně odeslal patka
Tak to jsme na tom dost podobne. Kdybys objevil nejaky vyhovujici nech tady jeho nazev.Citace:
Původně odeslal palacek