Chci jenom pecky, pac ve skole pri hodine bych s tema DJskejma byl fakt nenapadnej :lol: Jinak uz mam KOSS UR.20. Navic bych ve meste vypadal jak sasek! ;D
BTW: Asi jdu do tech KSC 22 :roll:
Printable View
Chci jenom pecky, pac ve skole pri hodine bych s tema DJskejma byl fakt nenapadnej :lol: Jinak uz mam KOSS UR.20. Navic bych ve meste vypadal jak sasek! ;D
BTW: Asi jdu do tech KSC 22 :roll:
ani ne:)este pre jednu vec nemam rad spunty-bolia ma s toho usi.a zda sa mi ze zvuk je moc vyskovy
No to je dost pochopitelný, prostě měnič s takovejma rozměrama jako jsou u pecek, není schopnej vygenerovat ty nenižší frekvence(nemá dostatečnej rozkmit) :roll:
Ahoj!Citace:
Původně odeslal UFo
Chci se jenom zeptat, proc Ti vydrzi ty Koss The Plug jen rok? proc je reklamujes, jinymy slovy - co na nich tak odchazi?
diky predem za odpoved!
klasika - kabel, ale zalezi samozrejme na zachazeniCitace:
Původně odeslal gumas
ten kabel maji trosku tenci, puvodni Sony mi vydrzely asi o pul roku dyl :wink: , nechovam se k nim zrovna v rukavickach
jinak docela odchazeji penovky, cca 2-3 mesice, nosim je ale cca 4-5h denne
a co tyhle?Se mi zdaj lepsi jak ty THE PLUG od KOSSE.A za litra
SONY MDR-EX51LP
http://www.mp3store.cz/dt/?c=10346
nemaj doživotní záruku.....já to fakt využiju ;D
Tenhle thread se mi hodi :)
Prave vybiram novy sluchatka - spuntiky.
Chci spunty, s cenou max. okolo 1kKc, nechce se mi moc kupovat neco extravagantniho (rozumej Koss the plug)
dostal sem doporuceni na SONY MDR-ED31LP - http://www.mp3store.cz/dt/?c=10345
co vy na ne ?
chtel bych se zeptat nekoho kdo je ma jak moc je tezky si zvyknout na ten ponekud jiny tvar...
ale ty senheisery mx500 taky nevypadaji spatne...a hlavne stoji polovinu :)
a pokud mozno potreboval bych sluchatka v soucasne dobe dostupna ve Finsku (protoze se tam prave nachazim :))
Koupim si ty od SONY----SONY MDR-ED51LP
Tyhle 51 jsou lepsi a stojej 1008 Kč
Koupis je tadyhle, za tu cenu
http://www.patro.cz/objects/10742143...0410e1f9688940
ty sennheisery hrajou perfektně kámoš je má u iriveru a já jsem je zkoušel na MD a hrály na pecky opravdu dobře
zda se mi to a nebo maji taky takovej "podivnej" tvar ?Citace:
Původně odeslal Speed-y
pujdu se podivat po nejakym shopu s elektronikou tady ve meste... (a nebo muzete doporucit nejaky dobry finsky online shopy :))
senheisery se mi libej ze maji naprosto standard tvar a zrejme asi nebudou nijak tlacit do ucha...a vzhledem k tomu ze v soucasne dobe sem vpodstate spokojen se sluchatkama za 150 Kc (co sem dostal k discmanu) - tak pro me bude kvalita senheiseru asi dostacujici :)
taky sem poslouchal ty senhaisery co dávaj k iriveru /za 13000,- ten přehrávač/ a když to srovnám tak těm PLUGům nesahaj ani po kotníky... klidně ti je prodám :-))
no pokud je chces posilat do Finska :) (muj problem je ze se v soucasne dobe nachazim v teto severske zemi)Citace:
Původně odeslal russianblue
Pudu si je schvalne poslechnout, snad je tady najdu v nejakym shopu...a uvidim...ale uz by to chtelo koupit novy sluchatka, ty stary (co byly u discmanu panasonic za 2kKc :)) uz zacinaji odchazet :)
Nemam nic proti spuntom do usi,ale ak chcete dobre sluchatka tak to urcite spunty nebudu.Skuste sa poohliadnut po niecom takom ako mam ja a budete prijemne prekvapeny. :-)
:idea: :idea: :idea:Citace:
Původně odeslal spy
to je jasný, ale jde o to, vybrat v rámci "špuntová sluchátka" tu best koupi.Citace:
Původně odeslal Marek
par kamosu ma The Plug a nekterym nevyhovuje ten tvar a nekteri rikaji ze sou ty sluchdla prebasovany (coz sou ale skoro kazdy Kossy :D), ja osobne si treba libuju ve vydunenym zvuku (Sporta pro :)), ale ne kazdymu to musi sednout
ty sennheisery spuntovy co dava iRiver mam taky (koupil sem si iMP-550), muzu celkem doporucit, zvuk maji dobrej, i kdyz se to s nespuntovyma sluchatkama neda srovnavat :)
http://audio.tivis.cz/inshop/scripts...74&Rnd=7482849
pecky od dvou stovek vejs. Pro ty co nepotrebujou nejaky koKOSSy za ranec , ale potrebujou, stejne jako ja, jenom neco co by slusnejc hralo za slusnej peniz ;D 8-)
ADD: http://www.beyerdynamic.cz/images/dtx20_bg.jpg se mi zase libej dizajnove ..ale 700,-
Takže koss the plug doporučuju vyzkoušet, mě třeba vůbec nedržely v hlavě.
Jinak sluchátka obecně do 500,- nemá smysl kupovat. Možná tak k WM za 800,- :roll:
u spuntu, si myslim ze to smysl ma. Treba kdyz je vyuzijej jenom obcas, treba o vejkendech, na kole ....Citace:
Původně odeslal brazilterrorist
nepotrebujes nejakou super kvalitu ....
proste davat 700 navic za neco co clovek nevyuzije a nepotrebuje....
ja treba mam walkmana od panasoniku s XBS (extra bass system) (rok nekdy 95 -96) a k tomu mam (uz nemam :), rozflakal) sluchatka od stejny firmy urceny na XBS a nemuzu si stezovat .... a cena? walkman sem tenkrat vymenil za šit Aiwa + neco doplatil a sluchatka me vysli pred 4-ma rokama na 350 ! :wink:
Kdyz sem si loni pred vanocema v obchode skousel asi 10 ruzejch walkmanu od ruznejch znacek ... zadnej brutalni rozdil (az na to ze ty dnesni vypadaj jak z jiny planety :) :)).
neco jinyho by to bylo k diskmanovi ..
No je fakt že u WM to nebude až tak kritický. Ale pořád lepší WM s pořádnýma sluchátkama než DM se šitama. No a nejlepší je MD/DM s pořádnejma sluchátkama že? :lol:Citace:
Původně odeslal malina_jack
A já osobně bych asi do špuntů nešel dneska už se dělaj pohodlný otevřený sluchátka se závěsem na uši - jako brejle.
BTW poslouchat sluchátka na kole je o držku, možná tak někde v lese (a stejně tě může sejmout myslivec)
ale jo s tim souhlasim :smoke:Citace:
he he, mno ale zase na polnich cestach kde nic nejezni, na letisti :) (muzu doporucit) s vetrem v zadech, je to uz celkem adrenalin valit 40 - 50 a poslouchat treba Clawfinger, Slipknot ... :) :-oCitace:
Citace:
Původně odeslal spy
no ten tvar je uplne v pohode a neuznavam uz insi:) ale isto je to super doporucujem k MD
No a co rikate na Sony MDR-EX71?
Cau chtel bych se zeptat k tem Koss The Plug sluchadlum..
daj se ty penovky dokoupit nejak zvlast - nebo se musi uplatnit zaruka a vzit novy sluchatka? Pricemz me napada.. na uplatneni te celozivotni zaruky neni potreba nic vic nez nadpolovicni vetsina soucastek + 200kc? zadnej papirus?
diky