Mirek: Díky moc
Printable View
Mirek: Díky moc
Tak to ramkou nebylo, ale teplotou (ovšem bůh ví čeho)... Oddělal jsem bočnici casu co je za motherboardem, teploty v komplu šly o 4C dolů a už to netuhne... Takže budu experimentovat, co se mi tam přehřívá...
uz jsem ti to chtel rict predtim, tipoval jsem to na prehrivani tech pameti, schvalne jestli se to potvrdi, v nejhorsim Thermaltake Memory Cooling Kit uz celkem zlevnil
To je kravina. Pamate chladit netreba. A 133MHz pamate pri 133MHz uz vobec nie.
A ještě ke všemu SDR ramky... Kdyby to byly DDRka, tak bych potřebu chlazení pochopil... ale takhle?... Procák to nejni max teplota 46C, což není moc drastický (při otevřeným casu 42,5C)... Možná chipset... Uvidím, vozkouším...
HUH, tak jsu tam kde jsem byl... Nejni to ani teplem... Bednu jsem zase zavřel, teploty jsou zase zpátky, ale netuhne to... Teda při "Jízdě"... Ale jakmile pustím "Extrémní jízdu", tak to vytuhne... Takže problém bude asi v Mafii... jdu se zeptat do příslušné sekce...
Lidičkové pls o radu. Mám shitový V-DATA ale když přidám 0,3V tak fungujou i 170 a komp nepadá ani v 3d hrách jako UT2003 nebo NFS6. Je možný že mi testik najde v paměti chyby? A jestli jo tak jak se takový chyby projevujou když to nepadá? :-D
Myslim, ze ten test funguje tak, ze proste vezme nejaky vzor (8,16 ci 32 bit) zapise ho do pameti, pak zase precte a kouka, jestli se nejaky bit nezmenil. Takze ani nepoznas, jestli nemas treba moc pretaktovanej procesor. Teprve az si ses ostatnima komponentama jistej, pak tim testnes pameti.
No ale ale jestli ti ty pameti neprojedou ten test pri standardni voltazi na frekvenci, ktera je uvedena na paragonu, tak je bez reklamovat a hotovo. Jinak neni to jak Scandisk, ze by ti primo urcil bad sectory a ty marknul jako nepouzitelny, to ne ...
Citace:
Původně odeslal JOHN