No dobre, ale to bych pak musel prestat mit pameti v synchronne s CPU... Jsou jenom 333, a nad 170 nechou jit... A nebude to pak spis min bodu v testech? Asi to budu muset prubnout... :-)
Printable View
No dobre, ale to bych pak musel prestat mit pameti v synchronne s CPU... Jsou jenom 333, a nad 170 nechou jit... A nebude to pak spis min bodu v testech? Asi to budu muset prubnout... :-)
ehm takovy jeste dotazek.. je tu negdo komu to NEJDE predelat?!
pokud jo taxe ozvete.. zajima me odkud ta grafika je a jake ma vyrobni cislo .... porovnam ho s tim co je a skusim sehnat takovou co je blize karte ktera jde
uz mam toho Herculesa objednaneho, tak som zvedavy ci pojde prerobit alebo nie. cena 199.- EUR aj s postovnym. celkom v pohode. www.amazon.de
Mě to s 8 pipkama ani nenaběhne do Windows, momentálně čekám na nový kousek. Mám ji přes známého z nějakého velkoskladu, fakt nevím z jakého :-( Výrobní číslo dodám časem...Citace:
Původně odeslal -Ja8k1-
proc to beres z nemecka?? kvuli te cene cca 6400??Citace:
Původně odeslal stanley
no asi preto lebo som momentalne v nemecku. ;D co sa ti nezda na tej cene? vysoka?Citace:
Původně odeslal joXerus
aha tak to jo
ne cena je v poho - jako CC bez dph
Nikde jsem nenašel fotku toho radeona, ale nešlo by tam tohle?:
http://www.czechcomputer.cz/inshop/s...5251&level=167
ne ten tam prej nejde - ma v jinacim poradi konektory
ale jde tam prej zalman heatpipe ZM-80
review som nasiel na tejto stranke + obrazky:Citace:
Původně odeslal Iceman
http://www.materiel.be/cg/aiw9800se/page4.php
skoda, ze neviem po francuzky :-(
Citace:
Původně odeslal Newman81
hele zkousel jsi to pres omega drivery ?? tohle mi delal blbej soubor co mel nahradit ten original od ati. Pres omegy to jelo OK
Podle mne to do winu najede tak jako tak ne, ty 4 vadne pipeliny se projevi jen ve 3D ne ?
Omegy jsem jako jediné nezkoušel, zkoušel jsem DNA drivery, patchoval jsem Rivatunerem a pořád se to chovalo stejně. Zkusím teda ty omegy...Citace:
Původně odeslal tombianski
To ze nenajedes na plochu sem cetl na zahranicnich forech.... jeden z problemu "pry" kdyz nejdou aktivovat vsechny pipelines... proc na to neprisli.... :?:
Tak jako tak bych měl mít příští týden (snad) funkční kousek, tak snad budu mít víc štěstí, jinak bych koupil 9800 nonPRO...
No a nemuzes testnout ty omegy na tom kousku co ti nejel ?Citace:
Původně odeslal Newman81
Právě stahuju poslední Omegy, tak to vyzkouším. Potom napíšu, jestli to jede nebo ne.
Ani Omegy nepomohly, mám vadné pipelines, už je to 100%.
Takze se taky nedostanes na plochu??Citace:
Původně odeslal Newman81
Na plochu se nedostanu, po instalaci omega driverů ve Windows monitor ztratil signál z karty, jindy BSOD v logon screenu atd.
hmm tak ondra mel pravdu
tak som tu kartu dostal a bol som prekvapeny co vsetko sa nachadza v tej krabici. tak napakovanu krabicu som este nevidel. :-o druhe prekvapenie ma cakalo ked som opatrne vytahoval kartu z toho celofanoveho sacku... okrem karty tam bol v sacku aj jeden maly odtrhnuty odpor...uaaaaaaaaaaaaaaaaa. Grosse Scheisse!!! :evil: :evil: :evil: :evil: podla toho ako bola karta zabalena (tiez si mohli dat trosku zalezat) si myslim, ze sa ten odpor podarilo urvat pri kompletovani krabice v zavode. skurvena robota. teraz aby som to posielal naspat. grrrrrr :-( :-(
chlapi, nemate nekdo zname nekde ve velkoskladu? Ze by se zase zopakovala akce, ktera tu byla kdyz se objevily R9500, ktere sly na R9700 - ze bychom se domluvili treba s Czechcomputer, zapujcili nejaky balik karet a poradne otestovali... no a ty ktere by jely bychom nakoupili... ;) Ja si myslim, ze zajem by tu mezi nami urcite byl a kdyby obychodnik slysel, ze muze prodat najednou treba 10 karet po 8 tisicich, asi by kyvnul i na to testovani ;) Zkuste nekdo z Prazaku zjistit co a jak ;)
no asi takhle spoustu lidi si taky koupila r9500 aka r9700 a po pretakovani dosahuje vykonu r9800 takze podle me se uz moc lidi nenajde protoze upgradovat jen kvuli par bodum by nemelo smysl.Citace:
Původně odeslal gregorius
ja myslim, ze by sa ich naslo este dost. nie kazdy kupoval r9500. :-) keby som bol dlhsie v nemecku, tak by som nejake mozno aj doniesol. v amazone moze clovek vyskusat a potom poslat spat ak sa nepaci. a za cenu 199.- EUR sa to oplati. :wink:
Jojo, presne tak, takovych, co si nekoupilo, bylo dost.Citace:
Původně odeslal stanley
A jinak, to by bylo super, jestli to fakt jde tak jak rikas... ;) Jak dlouho v tom nemecku jeste budes? mohl bys to pro mne treba takhle udelat? :)