chci se zeptat, mam 4pasivy na grafice na pamteche zvrchu a chci se zeptat, jestli ma cenu je davat jeste zespoda. resp. jak velkej v tom bude rozdil. dik
Printable View
chci se zeptat, mam 4pasivy na grafice na pamteche zvrchu a chci se zeptat, jestli ma cenu je davat jeste zespoda. resp. jak velkej v tom bude rozdil. dik
...to mas pasivy len na jednej strane grafiky ??? :arrow: ak ano vysledok je taky ako keby si ich tam nemal vobecCitace:
Původně odeslal dreamboy
to je mas jenom na pul pametech? od vyroby asi tezko,no pokud mas pameti na obouch stranach gk tak se to vyplati ale predtim bych provedl test s vetrakem co by foukal na tu kartu kdyby to slo pretocit jeste vic taxe tov yplati davat tak chladice ale jinak ne.Citace:
Původně odeslal dreamboy
Nedavno jsem potkal v jednom obchode chladic do notebooku. Vypada to asi jako par centymetru velikej pasiv a na tom je o neco menci aktiv. Vypada to skvele a na pameti na grafiku je to jako delany. Skoda ze nemam obrazek. Ale mit pro kazdej bank pameti vlastni aktiv je sranda ;D jen jedna stala 250kc *8 hups. Takze spis jen sranda.
inak zistil som, ze tie male hlinikove pasivy od revoltecu dostat kupit na www.tntrade.cz :idea:
uz som si ich aj kupil, a namontoval na grafiku. maju zo spodu take tie obojstranne lepiace vankuse.
len to ma maly hacik, nemozem mat ramku v banke 1 pretoze mi tam zasahuje (asi 3mm) ten revoltec.
asi ho skratim.
JA CHCEM VGA SILENCER - pomozte mi ho zohnat PLS
muzes hodit presnej link nejak sem je tam nenaselCitace:
Původně odeslal stanley