kua faktCitace:
Původně odeslal KtK
a rano to este islo,ale som si povedal sak vecer to stiahnem a zase nic...
Printable View
kua faktCitace:
Původně odeslal KtK
a rano to este islo,ale som si povedal sak vecer to stiahnem a zase nic...
zrovna tobe to muze byt jedno, ne? vsak nepotrebujes ISO image, staci ti FTP strom :wink:Citace:
Původně odeslal KtK
Ale ja chci CDcka.. :cry:Citace:
Původně odeslal wong
vsak zatim si to muzes nainstalovat a ISO stahnout nekdy pozdejiCitace:
Původně odeslal KtK
jenze ten easy urpmi umi nastavit jen 9.1, aspon pokud jsem to pochopil.. Cooker me fakt nelaka..
Na kolik CD to je ten Mandrake 9.2. Teď by sem si o chtěl sehnat.
Ha, vypada to, ze na ftp://mandrake.redbox.cz/Mandrake-iso/i586 to je..
(anonymous login)
taham MandrakeLinux-9.2rc2-CD1.i586.iso
uz aspon od vcerejska to jde i pro 9.2, takze se nejdriv podivej a pak mluv :arrow:Citace:
Původně odeslal KtK
2josefc: jako vzdycky 3CD
KtK: rc2 neni final... je tak o mesic starsi :roll:
toz ja se podival.. Ale co je teda tohle?Citace:
Původně odeslal wong
Citace:
Warning: 9.1 is out, I just finish to adjust list for 9.0 and 9.1, report to me all issues. Thanks
proto pisu, ze to tak vypada, a ne ze to tam je.. ;-)Citace:
Původně odeslal wong
tak co, stihls to ? :wink:Citace:
Původně odeslal wong
nevim presne co to znamena, ale rekl bych, ze to je nejakej preklep. kazdopadne mirrory vygenerovat jdou :arrow:Citace:
Původně odeslal KtK
Kód:urpmi.addmedia plf ftp://spirit.bentel.sk/mirrors/plf/mandrake/9.2 with hdlist.cz
urpmi.addmedia --update updates ftp://ftp.cesnet.cz/OS/Linux/Mandrake/mandrake/updates/9.2/RPMS/ with ../base/hdlist.cz
urpmi.addmedia main ftp://ftp.cesnet.cz/OS/Linux/Mandrake/mandrake/9.2/i586/Mandrake/RPMS with ../base/hdlist.cz
urpmi.addmedia contrib ftp://ftp.cesnet.cz/OS/Linux/Mandrake/mandrake/9.2/contrib/i586 with ../../i586/Mandrake/base/hdlist2.cz
co sem mel stihnout?Citace:
Původně odeslal Jezyn
ja mam nainstalovanyho Cookera uz davno z FTP stromu :wink:
Som sa nastval. 2x som zacal tahat iso MDK9.2, vzdy to odstrihli. Uz som si pokusne nainstaloval Slackware9.1 na masinu, zvykam si. MDK9.1 mi vydrzi na notebooku kym nepridem na chut Slacku.
Dorazilo ma ze iso image ani nie su pristupne a uz je 300MB opravnych balikov :o Nasiel som dobru prirucku na instalaciu a konfiguraciu Slacku. Je prelozena do .cz aj .sk, pacilo sa mi ako je napisana - prakticke veci, ziadna vata.
S tím nadšením trochu zpátky, od pondělka mám GPL set a dneska nebo včera vyšly opravené balíčky asi 300MB :? ( včetně kernelu ) - mám zase co stahovat
Vidim, ze Mandrakesoft zase jednou neco uspechal :|Citace:
Původně odeslal millhouse.meil
radsej si pockajte na opravu Mandrake9.2.
LG-mechaniky to akosik nezvladli pri instalaci. :-o
Proste LG delaji standardy nedodrzujici smejdy, take co jineho cekat od firmy jako je LGCitace:
Původně odeslal tuborg
Uz nemuzu vydrzet cekat na ty iso. Necham si stahnout iso cookera !!
:evil: ja se snad nedockam...a tahat 30kg bednu do skoly se mi fakt nechce :evil:Citace:
Původně odeslal GS
Si kup MDK na www.mandrake.cz, podporiz firmu :wink:Citace:
Původně odeslal Airwolf
A opravy pro ty CD-ROMky jsem videl nekde na netu, tusim abclinuxu, nebo mandrake.cz
Jinak jestli se Ti do toho MDK nechce vrazet tolik penez podivej se na:
http://obchod.cmd-site.net/shop/
Je to tady levnejsi.
Snazil jsem se o tech obchodech napsat clanek, neuskodilo by kdybyste se na nej obcas mrkli :!:
BTW nevíte někdo jak rozchodit screensaver? Ve výběru tam není žádnej, kdesi jsem četl, že je to chyba a že je na to nějaká oprava, ale nemůžu to najít. Nevíte někdo?
fakt sorry, ale kupovat to na testy nehodlam...to uz radeji podporim kamarada za CDcka...preci jen vim, ze to ucinneji zhodnoti... :wink:Citace:
Původně odeslal dekon
No co sa tyka Linux mam chudobne skusenosti ALE chcem nieco dodat k MDK9.2 ...
Po dvoch dnoch skusania (a to som s tym robil len zakladne veci ako sekretarka) mi tato distribucia padla 3 krat - presnejsie 2 krat v Gnome a 1 v KDE !
A pad je asi zle slovo pretoze pocitac prestal reagovat UPLNE (tj ziadny CAPSLOCK nie to este CTRL+ALT+BACKSPACE ...)
Neviem ci to bolo tou COOKER verziou alebo drivrami od nVidie alebo inymi ovladacmi mojho DOST NESTANDARDNEHO HW pre Linux ....
Viaceri z vas budu namietat ze to mohla byt moja chyba ako novacika - to beriem ALE
1, MDK9.2 nepoznal moj HW - co moj problem nie je
2. v kazdom pripade zvalovat chybu na ovladace to uz mi pripomina praktiky vyrobcu konkurencneho systemu pre open-source
Sklamany stabilitou NA MOJOM HW skusam dalsiu distribuciu RH9
:-(
Tak se domluv s nejakym overclockrem z CVUT at ti to smahne na CD ! Ja bych osobne vyzkousel KtKCitace:
Původně odeslal Airwolf
MDK 9.2 byl vydany prilis brzy, ale tam byl prilis velky tlak na vydani nove verze co nejdrive.
Chce si to stahnout MDK 9.2 tak za mesic az bude plne updatnuty.
Co se tyce HW, tady neni problem v linuxu ale ve vetsine vyrobcu HW, kteri proste na linux s*rou, nekteri ani nezverejni specifikace a pak se pisi ovladace metodou pokus omyl.
Klasickym pripadem jsou soft modemy. Tam nebyt velkeho usili linux programatoru tak polovina modemu na linuxu proste nepojede.
Dalsim prikladem je treba NTFS, zapis je stale experimentalni a takto bychom mohli jeste dlouho pokracovat.