ja to viem nastaviť, ale keď to má urobiť pri boote, aj tak to nikdy neurobí...Citace:
Původně odeslal mitchi
Printable View
ja to viem nastaviť, ale keď to má urobiť pri boote, aj tak to nikdy neurobí...Citace:
Původně odeslal mitchi
zaujumave,mne to funguje :? :|
DISKKEEPER nevie verifykovat ukladane data, co dost potrebujem!
Neviete ci O&O Defrag ma tuto funkciu (verify)?
OO Defrag je vraj Lite verzia Diskeepera, tak asi nie...
Nevim jestli to byl OO nebo Diskeeper, ale v jednom z nich jsem dal defragmentoval syst. oblasti pri bootu a ono mi to zkurvilo FATku nebo co, proste jsem prisel o data, vubec ani nenabeh system, disk uplne dead. Vrele nedoporucuju, drzte se Speed Disku z NU, ma vsechno co je potreba...
:roll: no O&O Defrag vyvija O&O Software GmbH (nemci)Citace:
Původně odeslal Wizzard
a Diskeeper vivija Hanze (poliaci)
z toho vypliva ze diskeeper nie je lite verzia O&O Defrag :roll:
Jenom pár poznámek - Diskeeper je víceméně k něčemu jenom v NTčkách, kde defrag standardně není... Ve W2K a novějších je a technologie je z Diskeeperu, takže není důvod, proč ho tam cpát znovu, zvlášť trial. Vývoj situace ve zkratce - u NTček MS tvrdil, že NTFS defrag nepotřebuje, Diskeeper to vyvrátil, takže v dalších verzích je technologie diskeeperu, jakožto nejlepšího defragu v době NTček...
Defrag swap filu je podle mě do určité míry zbytečnost - stačí nastavit (např. registry, nebo TweakXP) "clear swap on shutdown" - je to spíš lepší než defragovat swap při bootu a nezdržuje to...
Nemate nekdo zkusenosti s PerfectDiskem ?
Nevite nekdo o nejakem freeware defragu pro W98 a WME, nejlepe takovem, aby se nemusel na masinu instalovat a dal se rovnou spustit? Tedy mam na mysli neco rychlejsiho nez je ve Widlich.
Dikes za tipy.
Nepacil sa mi. GUI je omnoho "menej pekne" oproti O&O, ale co je horsie, ze defragmentuje menej optimalne. Na svojom D-ku (64GB) som mal obsadene 10GB - boli dost fragmentovane. Perfectdisk nechal po svojej praci na disku asi 3GB medzeru. O&O pekne ulozil od zaciatku. A naviac PD je tial version.Citace:
Původně odeslal ctrl_j