2 Eagle: OK, takze si ma dnes beres na zodpovednost, ked skusim nastavit FSB na 50MHz 8-)
Printable View
2 Eagle: OK, takze si ma dnes beres na zodpovednost, ked skusim nastavit FSB na 50MHz 8-)
Pokud jde o FSB, tak obecně je nebezpečné cokoliv mimo standardizované hodnoty. Takže v tomhle ne. Ale násobič snížit můžeš, napětí taky a nic se nestane.Citace:
Původně odeslal Schyzo
pani, on sa pytal na "Palomino" takze ho nemylte TB...
moje Palomino ma
v zime : 39/45
v lete : 42/49
titan d5tb CU jadro.
jj taky se mi drzi tak nejak ta teplota mezi 40 a 50 a je to v klidku :-)
Moje Palomino ma permanentne neco kolem 56 a pri zatezi tak 64
Vetrak mam nejakej CoolMaster regulovatelnej do 2200+
Tezko rict jestli bezi naplno, protoze mi to nikde neukazuje :?
idle - soft. chladenie, po hodine browsovania tejto stránky 37stup
po 5 minútovom parení NFS UNDERGROUND 58 stup
po 60minútovom parení ...nechcite vedieť /ešte som nemeral, len dneska som zdvihol core z 1,75 na 1,85 /
Moje Xp 1900+ bez zaplych vetraku :-)
bez taktu --> normal 33°C max 39°C
1900+@1800MHz --> normal 41°C max 47°C
vole ved WCing, tvoj tip neplati lebo nie je fer :D :evil: :-)Citace:
Původně odeslal macainz
No moje palomino sa drzi poctivo na 50 stupnoch a pri zatazi +5 az +7, podla toho co robim :roll: a chladic je titan TTC - D5T
No taky sem tu mel na opravu jeden PC s palominem, bylo to XP2000+ na desce MSI KT266PRO s orig. boxovym chladicem, a pri 1,85V topilo tak 49° idle a 56°-58° pri zatezi.
Sice puvodni voltaz byla 1,75 jenze na ni to vubec nebylo stabilni ten procesor, asi si ta deska s tim procesorem nejak nerozumela, ale ona tadle MSI KT266 je hrozna sracka, resetuje se to bezduvodne, kazdej den alespon 1x. A je jedno jestli se taha neco po siti nebo pari nejaka hra...
sory ;D jen dodam ze s normalnim vetrakem jsem jel normal 55°C a max 65°C a taktit sel max na 1680MHzCitace:
Původně odeslal gremlin