Tak takle to vypada... http://www.raptor-mods.co.uk/images/reviews/38/3.jpg
Printable View
Tak takle to vypada... http://www.raptor-mods.co.uk/images/reviews/38/3.jpg
Ah tak!Citace:
Původně odeslal Chihuri
jediny co je na tom spatny je,ze to ma docela dost ostre hrany,takze kdyz se tam da neco se silnym prutokom vzduchu,celkem to huci....:(
docela pekny pages, skoda,ze i kdyz si to tak pekne vyberes u nas budes rad, ze dostanes na vyber ze 3 zakladnich barev.... :evil:Citace:
Původně odeslal juzkaOR
Chciptek zdroj je dobrej, akorat ze dost topi a ten vetrak moc tichy zrovna neni. Mam na nem ale silny vetrak dany na 5V, ktery to uchladi a hlavne poradne ztisi. Podle mych usi to je lepsi reseni nez AC, protoze se ten sulin tocil na nejakych 2200RPM (cidlo u motorku) a to tam kdovijaky hic zrovna nebyl.Citace:
Původně odeslal Chihuri
Jo a jinak napeti dodava opravdu stabilni.
kdyby jeste nekdo chtel tak bych to moh zajistit za cca 3300 s DPH v Praze (se zdrojem). dostat by je meli 7.6.2004 (podle webu)
Koukal jsem, ze v nabidce je i serie CX, ktera vypada stejne jak BX, jen ma vic der na boku na vetraky (celkem 4x90 a 2x80), jinou predni mrizku a vic prostoru na disky (6x, ale na ukor predniho ventilatoru), ktere se montuji bokem (tj. kolmo nez je zvykem).
A podle vseho by mel mit jiny zdroj nez se daval driv (ATX-1136H ), ale jestli je tissi, ci lepsi, tezko rict.
Co me celkem vadi, je to, ze diry jsou na vetraky 90mm (nevim jestli tam pude i 92), protoze vyber tichych vetraku v tehle veliost je dost slabej, na rozdil od klasickych 80x80.
Mate nekdo BX nebo CX doma?
Pochlubte se. :-)
Tak mně se ta CX série už moc nelíbí-hlavně kvůli těm pozicím pro disky a špatně navrženému systému chlazení-mnohem lepší je vést hlavní proud vzduchu odpředu dozadu než miliónem děr v bočnicích. :roll:
Jinak můj BX mi celkem dělá radost, až na šílený aerodynamický hluk,který vytvářejí 6-úhelníkové díry v sacích otvorech v bočnicích a vzadu.Rozhodl jsem se ten plech zcela vyřezat,protože to neúměrně zvyšuje hluk jinak dost tichých větráků!
Do levé bočnice dám navíc 12 cm fan,protože kulatá(=hezká,přijatelná) díra z toho,co tam teď je,na 9 cm větrák OPRAVDU udělat nejde(zasvěcení vědí...).
Plechové mřířky před větráky samozřejmě uřežu i vpředu.
Na bočnici a dozadu potom přijdou klasické ladné kulaté chromované( ;D ) mřížky za pár kaček.
To jsem zvedavej. Pak podej raport, cim jsi to rezal, jak to slo a jak to vypada, dik.Citace:
Původně odeslal Tomas
tomu rikam rychla odpoved : DCitace:
Původně odeslal Vitus
je videt,ze to neni zadnej nonename,dobry provedeni - hodne a dlouhejch kabelu,navic i mereni otacek fanu : ) ale topi jak prase a dela celkem hluk.... EC350W forever! : ) topi naprosto minimalne, uchladim ho jen pasivne,ale nevim jestli se to zvladne v bedne.... poradite jak bych to mel promerit jestli se nekde neco moc nesmazi ?
Out of problem> Tenhle case je naprosto super, ve starym sem mel teplotu na 2gh na full load 58°C, s timhle (provizorne zatim dva stary 80mm fany, jeden nasava v zadu teplej vzduch ven, dalsi na boku fouka na procak a kartu) taknul sem 12.5x200 no a teplota je stejna :) jenom o 420Mhz rychlejc. Jedina nevyhoda muze byt pro nekoho ta vaha, ale ma materialisticka dusiska zaplesala ;D
? nesla nahodou ta teplota dolu spis kuli tem vetrakum ? takovyhle porovnani je trosku hardcore : )Citace:
Původně odeslal Octopussy
urcite, bez nich to kleslo o 2°C pri full load, to bylo vetsim prostorem nad cpu, ale jen jsem chtel ukazat, jake jsou moznosti.. je tam misto na 6vetraku,[dva 80 vzadu, 2x 90 na bocich a 2x80 vepredu] coz dava dooost moznosti si s tim pohrat... hlavne vypada oproti ostatnim obic middle towerum jako big :] spousta mista ve vnitr, tim padem vyborne proudi vzduch, takze sem usetril litr za zalmana 7000, protoze takhle uchladim 2.5G i s copper silentem, coz je podle me docela cooool
ps:stejne si zalmana koupim, protoze je to opravdu mistrovsky kousek8-)
a teplota pude jesteee o dost niz :]
opravdu neverim ze s tim copperem uchladis 2,5ghz K7.. to je nemozne. melo co delat moje V7+ na medium aby to pobralo pri 1,75V!Citace:
bez tech pridavnejch vetracku je to 65 v klidu takze bych to neuchladil, kdyz jeden fouka na cpu a kartu z boku, dalsi vzadu odsava ven [podotykam, ze to je provizorne, jsou to stary fany ze zdroju] , ver nebo ne to mam 12.5x200 53 v klidu 63 pri 20minutach warmingu cpu [cpu stability test], pocitam ze kdyz do tohohle kejsu dobre umistim 4 dobry vetraky [s vetsim cfm] tak teplota pude pod 60 pri zatezi....
A nebydlim v mrazaku na maso ;D
noo kazdopadne tohle je na SLK/Zalmana lepe vsak vodnika a muzes ficet jeste vys..Citace:
jasne, ja s tim taky pocital, ze to bez zalmanka :] nerozjedu, ale docela me ty teploty prekvapily, merim to v pcprobe, ted sem zkousel speedfan.. stejne hodnoty.. bios ukazuje o 2-3 vic, coz je divne, ale jak jsem si to tu procital, vubec ne neobvykle kazdopadne arctic se toci kolem 1900 otacek a na pasivu se rozhodne vajicka smazit nedaj...
brzo koupim 7000AlCu tak jeste nekde poreferuju jak to bude vypadat s nim..
Ja wohl! :!:Citace:
Původně odeslal Vitus
Muze mi nejaky stastny majitel potvrdit na jak velke vetraky jsou ty diry v bocnicich? 80x80 nebo 90x90 nebo 92x92? Vzhledem k nedostatku dobrych 9cm vetraku by se mi libilo spis kdybych tam mohl nacpat 80ky. :-)
80
2 Madmax.CZ:Ne,jsou to právě 92 mm díry!!!Citace:
Původně odeslal Connor
Ale ten plech jde u mě stejně pryč,dělá to bordel(akust.) jak sviňa.
Super je,že po diagonále ty díry mají přesně 12 cm,takže tam půjdou vyříznout otvory pro 12 cm fan bez zohavení.
Ty ten chieftec mas? ???Citace:
Původně odeslal Madmax.CZ™
Diky. No co naplat, tak tam holt 80x80 nenamontuju. Skoda. Ptal jsem se proto, protoze na tomshardware.com uvadeli 5x 80 a to se mi nezdalo. Tak uz zbejva najit nejaky tichy a ne moc drahy 92cm vetraky. :-)Citace:
Původně odeslal Tomas
proc bys nenamontoval ? kdyby ti lenost dovolila kouknout par stran z5 tak bys vedel ze ty diry vypadaj takle http://www.raptor-mods.co.uk/images/reviews/38/3.jpg takze tam si namotuje treba 60tku : )Citace:
Původně odeslal Connor