to me prijde dost divny ... vyndavat ji z bedny .. a jeste divnejsi je proc nekomu to s tou 2*2 nejede a nekomu jede. By me zajimalo co to?!Citace:
Původně odeslal Fleak
Printable View
to me prijde dost divny ... vyndavat ji z bedny .. a jeste divnejsi je proc nekomu to s tou 2*2 nejede a nekomu jede. By me zajimalo co to?!Citace:
Původně odeslal Fleak
Díky za radu, bylo to tak.
Po připojení přídavnýho napájení z mýho zdroje deska bez problémů nabootovala, ale když jsem ho na zkoušku vypojil tak se ani nehla. :-)
Mam radost a jdu si toho Solteka zejtra taky objednat :)
kdyz jsem si tuhle desku koupil taky jsem nemohl pripojit to pridavny napajeni (zdroj to nemel) ale staci zahrabat trochu v krabici od desky a najdes redukci :wink: ja ji mel az uplne na dne krabice pod papirama ale je tam. je psana i v manualu ze tam ta redukce je.
On tam prej Kat nemel ani sroubky :eek:Citace:
Původně odeslal deathkiller
Ted jsem koukal do krabice a neni tam. Se ani nedivim, kdyz jsem k tomu solteku nedostal ani sroubky. Da se i normalne koupit ta redukce?Citace:
co vsechno ma bejt u tyhle desky ?(u L verze) nedavno sem ji kupoval v CC a jak je u nich zvykem byla uz otevrena... tak sem zvedavej co mi vsechno čornuli...
Muze to byt vyse uvedeny problem, ale take to muze byt tim, ze mas konektor od chladice napojeny v jinem konektoru nez je CPUCitace:
Původně odeslal Katalyzator
ja v krabici mel: Desku ;D (prekvapive), driver cd+ jedno cd z programama,manual, pak jeste quick instalation manual (nebo jak se to rekne) pak dalsich papiru, 2 kabely na HDD , 1 kabel na disketovku, jeden sacek (sroubky,podlozky atd.),plech (jak se dava zezadu na case. nevim jak se tomu rika,ale jsou v tom vyvody na pripojeni treba mysi klavesnice... atd), pak jeste rozsirujici kabel s dalsimy 2 USB porty a tu redukci ze zdroje. z Main power connector (20-pinu)ze zdroje-na ten samej + +12V Power connector (cesky: redukce rozsiruje ten velkej konektor co jde ze zdroje na ten samej + to pridavny 12V napajeni 2x2). kupoval jsem to u Mironetu ale nebylo to nejak extra znaceny tak podle me to je normal baleni.Citace:
ja si te zahrabane redukce nevsiml a zapojil jsem to bez toho pridavneho napajeni a po zmacknuti POWER se me odpalil socket i s CPU :cry: (to co je spaleny me rikal servisak v prodejne) ale hned jsem dostal novou desku i s CPU takze pohoda a jeste jsem na tom vydelal (dostal jsem za Palomino Becko :mweheh: ). v ty novy krabici s deskou taky byla redukce az vespod. jestli to delaji naschval v obchode nebo ze by si u Solteku pri baleni hraly ???
To je dost divne, protoze jedinym efektem, kdyz se pridavne napajeni nezapoji, by melo byt, ze do okruhu, kde je CPU nejde vubec stava. Taky jsem to nemel zapojene a nic samozrejme neodeslo.Citace:
asi zacnu mit ten CC fakt rad:) nemel sem tam tu redukci... zadne sroubky,1kabel Ata 133 a jeden na disketovku... no nic, nepotesili me
p.s. tomu plechu se rika IO shield (input output shield)
ja jsem tam zadny sroubky nemel, jeden kaebl na disketu jeden ATA. zadny USB navic ... zadny redukce ... podle me jsi kupoval nakou revizi kde byly tyhle veci. Protoze ja mel tu bednu kompletne zabalenou a evidentne nerozdelanou.
Hm, jestli tu desku rozbalim a zadny sroubky, nic tam nebude, tak jde zpatky.
Ja teda hlavne u tech sroubku, bych si nebyl vubec jistej, jestli tam maj bejt... Bejvaj u novyho case... a co sem ted koukal po netu tak sem nikde nevidel,ze by soltek daval k tyhle desce sroubky... a ty pridavny USBecka sou prej jenom u R (nebo RL ted nevim) verze...Citace:
Původně odeslal Slayer(CZ)
No vidíš - a když ti napíšu dej si to do zásuvky, tak se urážíš!!!!!!!!!!!!!Citace:
Tka příště mysli, než mi odpovíš.
Tak sorry no :-) Ještě jsem nikdy predtim nevidel že by se muselo zapojovat pridavny napajeni aby to vubec bezelo.Citace:
Původně odeslal Antonín Plhal
Jinak mi zejtra prijde Soltek taky, tak se tesim a beru si kvuli tomu i volno ze skoly 8-)
Ja sem teda sroubky jeste u zadne desky nevidel :o Mam za to ze sroubky se davaji ke kejsu a ne k desce. Pokud je tam nekdo mel, tak je to spis haluz. Ja sem dostal sroubky vzdycky akorat s novym casem.
a ja i k MSI KT3 Ultra 2
Já je u obouch Abitu měl taky.
no nevim koukal jsem se na krabici a zadna specialne oznacena neni. ten USB taky neni psanej ani v manualu ze tam je a byl tam ;D .Citace:
s tim odpalenim procaku treba jsem mel jen vadnou desku od vyroby nemuselo to byt tim.
jestli nekdo tu redukci chce tak se ozvete. ja mam ted zdroj Fortron 300W a tam tahle redukce neni potreba.
ja ja ja :) neposlal by jsi ji normalne dopisem za 5kc plss?Citace:
U nas menime vetsinou vadny kus za novy. Pak povazujeme reklamovane zbozi za firemni a zakaznika neprudime cekanim na vyrizeni reklamace..... 8-)Citace:
Prodáváte i přes net ? Nějaký www by nebylo ?Citace:
Původně odeslal Decase
tak poslat bych ji mohl ale to asi za 5kc dopis nebude. ona ta redukce neni zadnej prcek a to by byl pekne nadity dopis. jestli se tam teda vubec vejdeCitace: