PRIBLIZNE zjsitis,jaky ma tvoje karat vykon,ale kupovat podletoho kartu je kravina,to ano:)Citace:
Původně odeslal arathorn
Printable View
PRIBLIZNE zjsitis,jaky ma tvoje karat vykon,ale kupovat podletoho kartu je kravina,to ano:)Citace:
Původně odeslal arathorn
ale dyt jde prece jen o to aby sis plynule zahral :!: to kdo dosahl na jakym zeleze marku je prece jenom jen zabavka.... a pripadne srovnani da trosku najevo kdo ma jak sladeno/naladeno.. ne ???
to spyker: to je skoda docela se s tim dobre taktovalo... :?
Moje zkušenost s různými softy skončila na Coolbitsu, od té doby je taktování pohoda, přímo na záložce nVidia GF4, posuvníky ovládám šipkami po 1 MHz a zatím jsem se dostal na 310/620, čistě, bez artefaktů a tuhnutí. Dneska zkusím dalších pět MHz :wink: .Citace:
Původně odeslal SPYKER
Mno,ja bych taky nejradsi jel bez ostanich softu,ale pouzivam POWER STRIP,pac si tam nastavuju jeste vesti frekvence na monitoru atd:)Citace:
Původně odeslal jagoro
drzim palce ;DCitace:
Původně odeslal jagoro
zajimalo by mne co ten typek jak mel na zacatku problem s gf...
Nainstaluj si nejaky novy detonator alebo sa pozri ci si nenastavil v 3dMarku iba testovanie grafickej(samotnej)alebo iba samotneho procaku.Ja mam tu kartu tiez no zatial sa neztazujem .
Takže zatím 340/620 bez tuhnutí. Na 625 MHz pamětí se objevily ve třetí scéně testu Nature tři tmavé čárky, tak jsem to stáhnul na 624 a tam už nebyly. Nechal jsem těch 620 a jádru ještě zítra přidám, pokud to půjde. 3DMark mám nastaven na Default All.
Joo Sparkle RuleZZZ ;D Ja mel kdysi G3Ti Sparkla a ten sel taky huste tocit, pritom je to OEM a de tocit vic nez nakej slavnej LEADTEK s obrovskym chladicem, kterej je tam, jak tak koukam k ho.vnu! :lol: ;DCitace:
Původně odeslal jagoro
ale klidek hochu 8-) chtel jse koupit to same od msi ale tyden pred koupi to zmizelo z ceniku i ze skladu.... :?Citace:
Původně odeslal Jerrys
jj ja mel taky stesti jak svin! Koupil jsem posledni na sklade!!! Par dni potom se uz nedala nikde sehnat! Tak sem rad ze ji nakonec mam :smoke:Citace:
Původně odeslal mokus
no jo no bohuzel mam ted 4ns pameti ale i tak :-)
Možná je opravdu Sparkle ruleez, jenže já už mám teď třetí během necelého roku! První odešla po šesti měsících - zničehonic barevné čtverečky, po restartu svislé pruhy už v postu. Druhá totéž po čtyřech měsících, a to nešla taktnout víc jak na 270/540 z 250/513 - navíc paměti topily jak hrom. Pravdou ale je, že v těch vedrech jsem měl teploty až 53, teď je to o 10 stupňů míň.
Tahle má paměti do 40 stupňů i při testech a to ji chladím úplně stejně: ventilátor 80 mm položený asi 15 mm nad deskou, bez regulace. Takže je třeba trefit na dobrý kus, asi jako všude jinde.
Jo, takze nove detonatory pomohly,dal sem tam 44.03 avykon ve 3DMarku 9900 +-. Ale! S oroginalnima ovladacema mi jel Battlefield 1942 vpohode plynule,zato Morrowind se sekal. S temahle ovladacema je tomu presne naopak,takze zase cumim a nevim cim to.Hm?
Jo a tohle je vsechno stejne minulost. Vcera si tak v pohode po zpravach hraju Maxe Payna 2, naraz blik, monitor vypnul a deska hlasi grafika v hajzlu.Tak ju du reklamovat,ponevadz proste nefunguje. Jo a odpovezte nekdo na ten prvni dotaz PLS.
Tak uz mi ju vyreklamovali,vratili prachy,protoze uz nebyla. Ale je to v pytli, nebot ted na trhu neni gr.karta ktera stoji 3300 a je zhruba stejne vykona jak tahle...Takze ted mi kamos puci S3Trio na PCI a budu cekat az zhruba o 2 litry slevni FX 5600 nebo Radeon 9600. To je pech.Fuj
GAINWARD G4TI 4200,64MBDDR,4xAGP -3150kč :-)Citace:
Původně odeslal Alcoholic