Pisal som do SIL, a.s., riesenie je jednoduche, aj ked sa nan asi neda prist:Citace:
Původně odeslal Morpheus
Otvor OSD menu, chod na ikonku "I"nformation, select, select, zavri OSD menu, hotovo. U mna to fungovalo.
Printable View
Pisal som do SIL, a.s., riesenie je jednoduche, aj ked sa nan asi neda prist:Citace:
Původně odeslal Morpheus
Otvor OSD menu, chod na ikonku "I"nformation, select, select, zavri OSD menu, hotovo. U mna to fungovalo.
Jak primitivni, ale tak ucinne. Vazne to funguje. Asi to u hyundaiu zatajuji schvalne, aby si lidi meli o cem psat :wink:
No ja mam tedka s timhle monitorem taky problem. Jednak se mi nechce vypnout a jednak piska, hlavne v 640*480 a pri tom piskani se obraz vertikalne vlni. Volal jsem do firmy, ktera poskytuje Hyundai ON-Site servis a tam jsem se dozvedel, ze monitory, ktery posilaj nejsou novy a ze uz jsou opravovany. Tak to mne hodne zklamalo, protoze jsem si koupil novej monitor a pak mi hodej nejakej, kterej neni novej a kdovi, jak se k nemu zachazelo (vysviceni, atd). A pak mam moznost to prej jeste poslat na reklamace a tam mi tenhle opravej. Ale podle zakona mam narok, ze kdyz do pul roku najdu vadu, tak ze mi ho vymenej za novej. A tak se chci zeptat, byl ten monitor opravdu novej pres ON-Site? Nebo to proste bylo pres reklamaci a tam to vyresili vymenou za novej?Citace:
Původně odeslal Snaker
taky se mi to stlao... hned potom co jsem vlezl do servis menu... zkusim ten postup.
taky se mi to stlao... hned potom co jsem vlezl do servis menu... zkusim ten postup.
Jo, tak tenhle problem jsem odstranil, ale to piskani mne stve! Podle nekolika rad jsem do to zkusil "flaknout", ale nic. Piska i kdyz je vypnutej a potom i obrazovka v tom rozliseni 640*480. A jeste jsem zapomnel rict, ze mi na nem nejde Plug&Play. Je to prej resetem epromky, ale ja jsem vubec nic takovyho nedelal, ani jsem nelezl do servisniho menu.Citace:
Původně odeslal ICE
buh ti zlibej nohy ooo vsemocny :idea:Citace:
Původně odeslal q910.nosignal
Uz to konecne zmizlo :!: ;D ;D
tak se mi to nejak pojebalo... pardon za ten vyraz... zmackl jsem 4 tlacitka... napsalo to nejakou hlasku tusim EDID init? pak jsem to cimsi prepl zpatky a.... no signal sviti dal, ale je to cely do filaove !!! jinak pracuje normalne. Wokna ho nasly jako Výchozí monitor, uz jsem je presvedcil o sve pravde a hlasi se jako Q910. DCC prestala fungovat. locknuty frekvence se odlocknuly a auto nastaveni nastavi vsude 85 a nelockne. ted jsem to hodil pres powerstrip. vsechny hry co mi pred tim jely v pohode se ted pri vetsim mnozstvi lidi silene trhaj...
co s tim? No signal uz to nepise... I selct, select pomohlo... kua.. ste to nemohli napsat driv?.. :eek:
ICE
Zajímavé :-(Citace:
Původně odeslal ICE
Už jsi to nějak vyřešil?
ne. vsechno jsem nastavil pres powerstrip... jede to... hmmm, taky mi ten monasek piska a ma vadny pixel... pude pryc.. uz me s***
taky piska? a ve kterym rozliseni? mne to dela v 640*480, jak muze mit vadny pixel? Vzdyt je to CRT, ne?Citace:
Původně odeslal ICE
piska ve vsech... i pri stand byi... pixel ma vadny - neprrazena mrizky z vyroby.... boze to je ale shit... ja ci svejch 7 litru z5...
Pravda i pri stand-by piska, ale kamos ma ten samej a ten je hodne good! Nepiska a obrazek ma mnohem lepsi! Asi stesti na kus, nonic budu reklamovat. Dokonce jsem zjistil ze pri 1024*768*100Hz se vertikalne (!!!) vlni obraz. Proste takovy jemny vlnky jako na vode. REKLAMACE!!!!Citace:
Původně odeslal ICE
hehe.. u me je 1024/768 uplne OK, ale to pouzivat na 19 nebudu. pouivam 1280*960 a tam ty vlnky taky mam.. vrrrrr... je to prachsprosty moire. ale dost agresivni moire...
ICE
Ani na 100Hz Ti to nedela? Ja to mam na 85Hz a vsech ostatnich OK. Ale jeste jsem si vsiml dost brutalniho rozmaznuti u stredu obrazovky v rozliseni 800*600 na 60Hz (zakladni frekvence) a celej je ten obraz takovej pokrivenej.
mam stejnej problem ... toho no signalu uz sem se zbavil, ale obraz ma porad takovej hnusne svestkovej nadech at si hraju s nastavenim cerveny, zeleny a modry jak chci ... da se s tim neco delat ???Citace:
Původně odeslal ICE
Nevíte jak zapnout No signal, protože mi vadí vypínání při resetu. Zkoušel jsem vypnout power management u monitoru, stisknout 1* nebo 2* select v menu Info, ale při restartu se vypne a po chvíli se zapne - 1 sekunda.