Mohol by si napísať na akej ulici sa ten obchod, skal či čo je to nachádza.Citace:
Původně odeslal Andyno
Printable View
Mohol by si napísať na akej ulici sa ten obchod, skal či čo je to nachádza.Citace:
Původně odeslal Andyno
akurat som dostal odpoved z jedneho modelarstva (www.rc.sk), ze su schopni silikonove hadice 10/14 objednat. ale cena je 290 SK/m !!! :evil:
onu niesu hadice ako hadice ... tie moznu byt odolne voci benzinu, slabsi zieravinam a pod. Takze :) ... .
To že sú odolné proti benzínu či čo neznamená že musia stáť 290SK/m.Citace:
Původně odeslal cernobil
Ja tam benzín a žiadne iné horlaviny mať nebudem takže je passe
290SK/m to je príšerená cena :evil: :evil:
Pozeral som ten Gumex a tam mali 9,5/15 25m 530Kč, čo by nebolo zlé pokial by sa dal kúpiť tak meter dva.
Pocuj, len nahodou by si nechcel nam "biednym" slovakom kupit silikonove hadice ? My by sme sa tu na fore podohadovali, kto chce kolko, poslal by si i mi to domov a ja by som to uz porozposielal po SR.Citace:
Původně odeslal Pirs
Ak nic tak pohodka.
prave som pisal do spolocnosti gufero tomir ( lipt. mikulas ...nieste niekto nahodou z okolia ? www.guferotomir.sk). Je to VO, ale snad mi ich predaju.
Kazdopadne dam vediet.
Radujme sa veselme sa dostal som vela kladnych odpovedi z roznych firiem na Slovensku - hadice sa daju zakupit!!! hura! ;D ;D ;D
Takze tu su odpovede z jednotlivych firiem:
Odpovedáme na Váš dopyt.
Silikónová hadička 10/14 135,- Sk/m bez DPH
norma: 5166 - transparentná
Uvedenú hadičku dodávame aj vo farbe bielej - norma 5106.
Ponúkame normu 5166 nakoľko je skladom. Pokiaľ hadička nieje skladom, termín dodávky je 4 týždne. Pokiaľ by ste mali záujem o viac informácii, prosím kontaktujte nás na:
REMAPLAST s.r.o.
Kaukazská 2
851 05 BRATISLAVA
TEL.: +421 (2) 63838525, -29
FAX: +421 (2) 63838542
www.remaplast.sk
e-mail : stredisko-ba@remaplast.sk
Dobry den,
Ponukame:
Hadica Drinktec silikon 10/14 - 137,- sk/m + DPH
Hadica nie je skladom,dodavka cca 2 tyzdne.
GUFERO - TOMIR, s.r.o.
Kukučínova 23/15, 031 01 Liptovský Mikuláš
Slovakia
Tel./fax.: ++421 / 44 / 552 26 01
Tel.: ++421 / 44 / 552 20 34
++421 / 44 / 552 03 83
www.guferotomir.sk
E-mail: sekretariat@guferotomir.sk
Hadicku mame skladom, cena je 128,50/M bez DPH.
AUTOTECH
K Rieke 3
949 05 Nitra - Dolné Krškany
Tel/fax: +421 37 / 651 56 06
Mobil: 0905 / 980 594
www.autotechjm.sk
E-mail: autotechjurak@autotechjm.sk
Takze hor sa kupovat hadice... Dufam, ze to boli prinosne kontakty. Mozno by to bolo vhodne supnut ako wichtig pre SK. :idea:
Sk/m ešte keď k tomu prirátame dph, tiež to nie je ružové ale aspoň že sú :-) :-) .
Som maximálne Happy :D :D
Kamoš chodí do Krškán do školy, asi mu dáme menšiu úlohu 8-)
Doporucil bych s klidem koupit ke skouseni PVC (je to levnejsi a da se to sehnat prakticky vsude) 10/12
Ja osobne PVC pouzivam a nepusobi mi to zadne potize.
A az ziskas nejake skusenosti a vubec se vyporadas s delkami a vhodnym rozmistenim hadic pak doporucuji do toho investovat .
RADEK
V piatok som bol v Bratislave, zašiel som do toho remaplastu a kúpil tie posraté hadice.
Po dlhom hladaní sa tomu skladníkovi podarilo najsť igelitku v ktorom to mal odložené a odrezal mi 2m. Potom som dal jednej ženskej 324SK zobral hadice a už ma tam nebolo.
PUR hadice znamena Polyuretanova hadice? Ma s ni nekdo zkusenosti? U velikosti 8/10 udavaj minimalni ohybovy radius 36 mm. Nevite jakej by mela stejna hadice ale silikonova?
O PUR hadicich uvazuju z jednoho duvodu, daj se sehnat v ruznych barvach. Kdyby nekdo vedel kde se daji sehnat barevne silikonove hadice bylo by to super a vyresilo to muj problem.