Nevim, delam si pr**l, treba jo, ale spis bych rek ze ne. :lol: rekneme to tak ze Amigamerlin si koupil 4xV3 a ma to na stenu, protoze k tomu nemuze sehnat PSU. Ale treba jsou lepsi nez Hank :?
Printable View
Nevim, delam si pr**l, treba jo, ale spis bych rek ze ne. :lol: rekneme to tak ze Amigamerlin si koupil 4xV3 a ma to na stenu, protoze k tomu nemuze sehnat PSU. Ale treba jsou lepsi nez Hank :?
Ono je něco jinýho udělat nějakej fix - vcore-mod... ale sehnat zapojení karty snad nebude takovej problém :wink: Spíš nechce experimentovat a chtěl to mít bez práce. No... jak a je vidět, experimentování se nevyhne :mweheh:
Nechci se hadat,ale nemyslim,ze by to byl nejakej lamer, kdyz delal design DAYTONY. Mimochodem nedelal zadny v-mody (to zvladne kazdej sikovnejsi typek s elektrotechnickou prumyslovkou a IQ vyssim nez 90),ale memory mod (64MB na 128MB pro V5), PCI rework pro V5 6000. Jestli se ti podari sehnat schema jakykoliv karty od 3dfx tak smekam :wink: Je pravda, ze delal v 3dfx, ale to taky prepoklada nejake "skills". Navic nepoleze nekomu jako Q3D do zeli.
Já se taky nechci hádat, ale každej z nás si to asi vysvětlujeme jinak.
Já samozřejmě nevím, že Amigamerlin dělal design Daytony. Ten V-core fix taky nebyl směřovanej na něj ...mimochodem, někdo tady z fóra dělal V-CORE mod na V5 (ale za to IQ ti asi moc nepoděkujou :mweheh: )
Asi těžko nějaký zapojení na AA seženu, páč jsem v 3dfx nedělal :mweheh:. Ale, když už Amigamerlin dělal u 3dfx, tak by neměl být přeci problém sehnat zdroj pro AA. Q3D byla dceřinka, určitě tam měl nějaký kámoše, protože po krachu jich tam taky pár odešlo.
Apropó, kde se dají tyhle fixy sehnat.. memory-mod, PCI rework? Díky :wink:
Neeee Amigamerlin, ale Hanksemenec. Amiga je ital ;D Memory mod ti klidne poslu, link uz nefunguje. Od nej mam vetsinou technicke moudra, jen jsem chtel rict, ze si nemyslim, ze zdroj od Q3D bude nejaka fuserina. Ale zas na druhou stranu proc ne. Mam mimochodem i schema V5 6000 :wink:
No ju.... Hank... jenže o tom tady nebyla řeč. Ok :wink:
Ta V5 6000 by mě zajímala, když budeš mít čas, tam mi to sendni i s tim mod-em. Díky
TO LISP: No nevim cece,ale ja se o nem bavil.no nic.
tady mas link na memory mod http://www.volny.cz/vykupitel//Pictures/hanks-mods/. Schema V5 6000 ma pres 20MB to ti posilat nebudu :-)
podel se o tu v5 6000 myslim to schema teda pokud nemas modem :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
To schéma V5 6000 bych taky rád viděl,ale tahat 20 MB po modemu se mi nechce :?
A nemohl by ses zeptat Hanka na to aby pridal na V3 jeste 16 MB jestli by to slo???????
Lipo,nevím,jestli by to něco pomohlo :? ,myslím,že pro V3 je těch 16 akorát a na výkonu by to už asi moc nepřidalo.Citace:
Původně odeslal Lipo
A čip je už zastaralý.To se spíše vyplatí na řadě V4/V5 :-)
Mno to mas pravdu ale vnekterych pripadech by se trosku ty pameti hodiilo ale i tak na takovou upravenou 4,5 by se to taktez siklo
To LIPO: V3 avenger umi adresovat pouze 16MB RAM :-( Nejde vic. VSA-100 umi adresovat max. 64MB RAM, proto ten MOD.
Jen bych rad vyjasnil par veci, aby nedoslo k milce:
Hanksemenec - Byvaly inzenyr z 3DFX. Delal design Daytony s VSA-101. Delal mody pro V5 5500 (memory mod, voltage apod.) pro V5 6000 (pro ruzne revize ruzne mody FSAA mod, PCI rework mod). Ma ohromne zkusenosti a vedomosti o designu a konstrukci HW.
AMIGAMERLIN - Hlavni postava 3dfxzone.it, zastituje drivery vychazejici pod jeho nickem. NENI to programator ani designer cehokoliv (krome asi jeho WWW). Tim nechci snizovat jeho autoritu, uznavam jeho praci a to co dokazal, ale byl opravdu nerad kdyby tim, ze to LISP spatne pochopil mu bylo pripisovano neco co neni. HOWGH
P.S. k cemu by vam bylo schema na V5 6000??? Budete si doma letovat? :-) Myslim, ze to ani nemuzu zverejnovat :-(
2vykupitel: Nikdo to nechce letovat, jen se kouknout. Respektive, pokud ti ten návod na V5-6000 Hank poslal, už je stejně na světě, tak co :wink:
------------------------------------------------------------------------
Abych zase nebyl taková lama, odpovídal jsem na:
a ty si odpověděl, že:Citace:
. rekneme to tak ze Amigamerlin si koupil 4xV3 a ma to na stenu, protoze k tomu nemuze sehnat PSU. Ale treba jsou lepsi nez Hank
z toho jsem teda usoudil, že je to Amigamerlin.. ale nic, jeden o koze, druhej o voze :mweheh:Citace:
Nechci se hadat,ale nemyslim,ze by to byl nejakej lamer, kdyz delal design DAYTONY
-------------------------------------------------------------------------
.. k tomu návodu na ten mod. Nechybí tam něco? Je sice pěkné, že si tam nějakej pin propojíš, ale s čím? :-o