Jak zjistim na kolik zrovna jedu timeslotu?Citace:
Původně odeslal Zvedavec
Printable View
Jak zjistim na kolik zrovna jedu timeslotu?Citace:
Původně odeslal Zvedavec
presne asi nijak ale muzes zkusit stahovat, 1 timeslot asi 14,4Kb ?
Podle toho co rikas bych byl nejstastnejsi clovek na svete i za 1 timeslot.... :-)Citace:
Původně odeslal Glottis
Stahuje to jak kdy a z ceho, od 500B/s po 4,5kB/s.
Zitra reaktivuju tarif...30min do vsech siti si necham libit :D
Citace:
Původně odeslal Glottis
Jeden timeslot je pri kodovani CS-2 (pouziva Eurotel) 13,4 kb/sCitace:
Původně odeslal [url
no jde to zjistit u nekterych telefonu v servisnim menu,treba u mojeho to jde (siemens MT50) a mam porad 4 at se pripojim kde chcu...testoval jsem jizni moravu jizni cechy,vsude to jelo na 4+1 :D [/quote]Citace:
Jak zjistim na kolik zrovna jedu timeslotu?
Pokud vim tak eurotel doposud podporoval pouze 4+1, tzn. ze uz od rijna podporuje plne 4+2?Citace:
Původně odeslal Zvedavec
Mam mobil viz podpis (S45i) nevis jak se dostanu do sevisniho menu?Citace:
Původně odeslal Madman
http://web.quick.cz/s45/sm/Citace:
Původně odeslal PhoB
Co vim tak Eurotel prideluje stale jen 5 timeslotu tzn. ze ti to jede bud 4+1 nebo 3+2. Je to asi jen nestastne napsany.Citace:
Původně odeslal PhoB
Ano, pred pul hodinou jsem reaktivoval tarif. Manik mi rekl ze maximum je stale jen 5 timeslotu a nema informace o tom zda a kdy to budou zvysovat. Jinak teda mam o 30minut navrch a jeste o 1,05Kc levnejsi! :lol: Doobrej figl.Citace:
Původně odeslal Zvedavec
2LookAS: dik, jsem ho podle toho aktivoval :-)
2Madman: kde vidis ty timesloty....takovy ty dva carkovany radky,ktery se pri sosani zmeni na krizky(vrchni radek 4 krizky a dolni 1 krizek = to by odpovidalo :-))
jo to je ono :-) kdyz nesosas tak jsou tam carky a jak zacnes tak krizky - vyuzite timesloty :-)Citace:
Původně odeslal PhoB
kluci ja to chcu taky! jdu toho ale mam dotaz. nejak jsem se nikdy nezajimal o telefony takze bude to fungovat na mojem Siemensu C 45 nebo brachovem C 55 ?? hodte prosim nejake info. diky!
pokud ma GPRS tak to pujde na vsem....Citace:
Původně odeslal sub-drum-47
Na C55 pojede pekne(ma 4+1 = 5 timeslotu, presne tolik kolik zatim eurotel dava k dispozici)Citace:
C45 GPRS nema pokud vim.
Kdyztak se mrkni na www.mobilmania.cz je tam toho mrte.
ja to tusil! diky za info....Citace:
Původně odeslal PhoB
mno tak o kilobit sem se sekl :) to je rychlostCitace:
Původně odeslal Zvedavec
2smile4me: jakej modem??? to zni zajimave. kolik za to chtej?
http://www.eurotel.cz/subSite/cz/sky...ml?docID=35091Citace:
Původně odeslal xnet
ja to mam nak od 8.zari a taky mi ten ping uz funguje.Nenechaval sem to nejak reaktivovat...chci se zeptat jestli uz bude taky mozny se dostat na moji IP ??? ale stejne chci nakej poradnej net ale v nasi vesnici myslim ze jen tak neco nebude :-( leda az pojede na plno UMTS....a to bude trvat dlooouho :cry:
nevite nekdo kolik se plati za vypovezeni smlouvy u Eurotelu. myslim tim kdyz si zridim Data NonStop a pak uz to treba po roce nebudu chtit protoze uz tady bude jiny dobry pripojeni...
predpokladam ze verejnou IP ti daj s tim kdyz si zaplatis statickou IPCitace:
Původně odeslal .:Goodman:.
http://www.eurotel.cz/site/cz/servic...html?list=4357 (stoji to 495,- aktivace + 145,- mesicne)
Pokud nejsi nejak vazan (treba dotovanym tel.) tak nic. ??? Jeste me to rusit nenapadlo, tak jsem to ani nezjistoval. :oops:Citace:
Ale uz jsem vyuzil toho, ze jde za 100Kc pausal "pozastavit" coz je dobra sluzba. :idea:
POCHYBUJU....Citace:
Původně odeslal Zvedavec
hmm.... ten siemens mc35ik se mi libi, ale kolik to stoji nedotovany? mam totiz gokartu, kerou nepouzivam, a chtel bych ji na data nonstop pouzit...
5995,-Citace:
Původně odeslal xnet
http://www.mobilmania.cz/Operatori/A...%22MC35I%2A%22
To IMHO za ty prachy nema cenu :oops:
O cem? Ze to neni jen tak odejit od Eurotelu? Pokud nemas smlouvu na 24 mesicu, tak vazne muzes odejit.Citace:
no a vsak prave kdyz si tu sluzbu zridis - to v mem pripade znamena prejdu z go tak ji musim na dva roky uzavrit ne?! kazdpodane dneska kamos rikal ze se da u eurotelu zadarmo prechazet mezi tarify takze az to budu chtit zrusit tak si to predelam na ten standarti pausal za nejakych 200kc/mesic. a vubec zitra nebo v pondeli si zajdu pro info k eurotelu. diky....Citace:
Původně odeslal Zvedavec