no muzu ti rict, ze jsem reklamoval 3 ASUSy ve dvou mesicich za sebou.... :-(Citace:
Původně odeslal Dawe
Printable View
no muzu ti rict, ze jsem reklamoval 3 ASUSy ve dvou mesicich za sebou.... :-(Citace:
Původně odeslal Dawe
Takze vcera/dnes mela prijit a stale nic. Uz zase neni skladem, nekdo tu desku snad musi uz testovat ne? :?: Proste je to asi nesotatkovy zbozi neboco 8-) KP az bude tak se ozvu...Citace:
Původně odeslal Decase
Hmmm, to jsem se toho z tyhle debaty zase dozvedel :-(( . Jen nazory nejakyho trouby, co si mysli, ze vyrobky spolecnosti ECS, ktera ma nejvice (!!!) prodanych MB na svete a mysli se asi, ze je ty lidi rovnou hazi do popelnice ??? Sam jsem na nich postavil asi 15 kompu a neodesla ZADNA!! A ty na ty keci s nestabilitou zacinam byt alergicky: Cemu rikas nestabilni, 24hod Prime95 bez chyby? Samo si musis pohrat s nastavenim pameti... Neni umeni postavit komp s drahejma komponentama, umeni je postavit dobrej komp z levnych, ktery sice maj mouchy, ale daj se vychytat.
Z5 k tematu: umi tahle deska menit nasobic a napeti? Na netu jsem nasel manual od Pro verze a je fakt nadupana OC moznostma, napeti pameti, Cpu, chipsetu a AGP,nasobic... predpokladam, ze totez bude umet i nePro verze, ale neni to jiste. Rekne mi to nekdo? Taky by me zajimalo, jaky vykon bude mit s jednou pameti, alespon jako SIS748?
To je prece jasny, ze vsechny levny komponenty nejsou spatny... ja taky nemel nikdy problem s tim, ze by ECS v nejakym kompu, co sem udelal, odesla... proto bych se toho Biostara nebal... problem je stale s tou dodavkou, takze jsem musel do toho kompu co jsem planoval dat zase neco jinyho. Jinak ja myslim, ze by taktit na ni melo jit docela kdeco... otazka je ta stabilita... dual ddr je uplne fuck, protoze by dotycny mel pouze jeden modul... jo a cena je to, cim lze nekoho komu se komp nabizi, zaujmout.
A ECS jsou stabilne crash, takze mas pravdu, nejsou nonstable ;D
Hm, tohle je priklad arogance a kecalstvi... doporucil bych modratorovi, aby sem psal pouze neco co ma nejakou hodnotu... sam za sebe zopaknu, ze asi 20 desek ECS co jsem s nima mel co docineni se obeslo bez jedineho problemu...
problemy jsem mel napr. se znackami MSI, Abit, Shuttle, presto je podle znacky nehodlam hodnotit, ale spis podle kusu desky (max. typu :)
Pisu to jen proto, ze jsem si poradne precetl jestli sem nekdo napsal neco o ty desce a jediny co na me zapusobilo byly tyhle kecy od DAWEa :|
HErgot , este ti nedosla? Som zvedavy co je to zac.
S tou nestabilitou sa to snad vyriesilo , resp Dawe objasnil jak to myslel.
Osobne som mal 2 ECS , nic vynimocne
K7S5A .. klasika , problem pod win98se , samovolne zatuhnutia , mrznutie , ...evidentne koli sietovke , Prechodom na winXP bolo vsetko OK..Asi zle ybuchane ovladace na RTL8029 kt sa neznasali so sis ovladacmi , bo ak som nemal nainstalovane 1 alebo 2 tak to slo OK
L7S7A2L ... v pohode , akurat ma vtedy mrzelo ze som nedosiahol 200 fsb
Takze cojaviem , cena je prijatelna a kvalita OK , sak co za tu cenu.
Len dnes by som asi skusil tento Biostar :-)