Citace:
Původně odeslal Pinďoureček
Když vezmem, že ten test dělali minulý rok, tak si myslim, že ten gamepad má novější revizi. To by výrobce byl asi blbej.
Treba ze vypada uplne stejne, ale ty ostre hrany v novejsi revizi nejsou na zavadu? Ehm asi ne ;) Na obrazku na strance
http://www.logitech.com/index.cfm?pa...2&languageid=1 jsou jasne videt ostrejsi hrany a neverim tomu, ze by mi nevadily. A kdyby te ani to nepresvedcilo, tak si konecne precti tu druhou recenzi. Je z PC Space 8/2003 a stezuji si uplne na to same.
Citace:
To by výrobce byl asi blbej.
Cira naivita.
Nejen z tohoto prispevku je videt jasna snaha branit Logitech za kazdou cenu. Pripomina mi to zastance Nokie, kteri at uz je jeji mobil jakykoliv, tak ho vychvaluji do nebes jenom proto, ze je to Nokia.
Citace:
Jinak ten gamepad se prodává dost. Pár známých ho má a na tohle si vůbec nestěžujou. Třeba jsou novější revize. :wink:
Pripomina mi to tu analogii s Nokii. Kupuje se to = je to nejlepsi.
Muj pristup k nakupu joypadu (nebo obecne) je takovy, ze me krome kladu zajimaji hlavne zapory. Ono je totiz super, kdyz ma vyrobek super udelanou funkci AY, kdyz mi v uzivani brani nedodelek BX.
Je to asi taky muj vitez. Neni dokonaly, ale zda se mi nejlepsi z nabidky. Jenze ho asi nebudu mit za levnejsi cenu, coz bych ten Logitech mel :(
Citace:
Původně odeslal Koudy
No na tímhle jsem tak trochu uvažoval, ale vypadá jak vystřiženej z komiksu a taky všechny polohovací zařízení mám od Logitechu, takže jsem si nechtěl 'kazit' kontinuitu koupením něčeho jinýho. Jediný co bych asi nebral od Logitechu je volant...
Pro nekoho je dulezita funkce vyrobku, pro nektere je dulezitejsi vzhled. Hadej(te) co je dulezitejsi pro me ;-)
No uz se nemuzu dockat, jak to schytam od zastancu Logitechu :) Ale napred byste si meli uvedomit, ze si nekupujete znacku, ale vyrobek (az na nektere ze...)