Nejlepší je stejně v3.1 :-) Nemáte k ní někdo češtinu?
Printable View
Nejlepší je stejně v3.1 :-) Nemáte k ní někdo češtinu?
Mám slovenštinu, nebo možná celý slovenský programCitace:
Původně odeslal goodji
Podle mě to trojka neumí, ale 4 už ano, takže zůstaň u pětky, je lepší a mnohem rychlejší než 4Citace:
Původně odeslal basik
Neni potreba !Citace:
Původně odeslal goodji
Potřeba sice není, ale kdyby byla, nevadila by mi. :wink:Citace:
Původně odeslal GS
to sem chtel slyset...pac je to docela uzitecna fce...a me uz se nechce nic preinstalovavatCitace:
Původně odeslal Rado
necital som predchadchadzajuce posty.ALE.Ja som skusal verziu 5 a to uz neni prehliadac obrazkov ale prehliadac vsetkeho-zlozite,skarede.Rychlo som sa vratil naspat k verzii 3 ktoru uz pouzivam ani nepamatam ako dlho a to co ma robit robi na 100%- prehliada obrazky rychlo/kvalitne. Jedine co mi snad na tom vadi je ze ked mam fotky z digitaku a chcem ich otocit musim to robit v niecom inom ak nechcem prist o EXIF.
Jestli myslis cteni EXIFu tak to 3.1ka umi.Citace:
Původně odeslal basik
Zapina se to pres menu View/Browser Panels/File info...
Podle me je 3.1 jednoznacne nejlepsi
Pouzivam s ni ACD RealOptimizier Plug-In pro hromadnou zmenu rozliseni/kvality/velikosti obrazku (to je jedina funkce ktera mi v ACDSee 3.1 standartne chybi)
jo a nemoh bys mi prosim poslat link na download 3.1cky ... pac sem nikde nenasel zadnej uchazejici :? :wink:
Muzu ti to poslat na mejla jestli chces...Citace:
Původně odeslal basik
Ta 6.0 je fakt hnus. Taková plácanina. Načítání obrázků mi připádá v pětce i šestce pomalý. Tak používám 4.0.
To s otočením fotek jsem si taky myslel že nejde. :?Citace:
Původně odeslal Marek
Opak je pravdou.
ACDsee 3.1 to umí stejně jako změnu velikosti.
Je to v Tools/Photo Enhance - tam už je to možný různě editovat. 8-)
Fikaně to tam zamaskovali, ale teĎ už nemusím shánět jinej soft. :wink:
Fakt je nejlepší 3.1 - určitě na prohlížení obrázků: rychlost a jednoduchost, ale mám k ní nainstalovanou i "pětku" a to z jedinýho důvodu - má jedinečnou funkci "Find duplicates". Neni až takovej problém mít nainstalovaný oba.
Cože???Citace:
Původně odeslal Pinďoureček
tak to jsi asi jediný člověk na Zemi, kterému jede čtyřka rychleji než pětka :-) Pětka je proti čtyřce brutálně rychlá, skoro jako 3.1
Nasiel som maly bug v nej , ak je obrazok poskodeny , zhodi mi to acdsee.
me to obcas ukazalo chybu kdyz sem v 2.43 classic pouzvial ROTATE :-)
Tak to chci vidět brzo ji budu mít, ale radši si podle reakcí nechám insatlaci 5ky.